تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چيزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860925328




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تصمیم در مورد «نامزد در سایه» به روحانی واگذار شده/ تایید خبر «انتخاب» در مورد تشکیل ستاد روحانی


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


عبدالله ناصری عضو شورای مشورتی اصلاح‌طلبان
تصمیم در مورد «نامزد در سایه» به روحانی واگذار شده/ تایید خبر «انتخاب» در مورد تشکیل ستاد روحانی
تاکنون روحانی هیچ تصمیمی نگرفته‌اند البته نظرات را می‌شنوند اما به طور طبیعی باید تا روز ثبت‌نام منتظر بمانیم تا وی نظر خود را اعلام کند ضمن‌اینکه باید این واقعیت را درنظر گرفت که اگر بخواهیم افرادی در قد و قواره آقای روحانی به عرصه انتخابات وارد شوند کار بی‌معنایی است اگر هم افرادی که کوچک‌تر از وی بوده بخواهند وارد این عرصه شوند شان آقای روحانی را پائین می‌آورند به‌همین دلیل بنده یکی از مخالفان نامزد در سایه هستم.
روز نو : تاکنون روحانی هیچ تصمیمی نگرفته‌اند البته نظرات را می‌شنوند اما به طور طبیعی باید تا روز ثبت‌نام منتظر بمانیم تا وی نظر خود را اعلام کند ضمن‌اینکه باید این واقعیت را درنظر گرفت که اگر بخواهیم افرادی در قد و قواره آقای روحانی به عرصه انتخابات وارد شوند کار بی‌معنایی است اگر هم افرادی که کوچک‌تر از وی بوده بخواهند وارد این عرصه شوند شان آقای روحانی را پائین می‌آورند به‌همین دلیل بنده یکی از مخالفان نامزد در سایه هستم.

 
به گزارش روز نو؛ عضو شورای مشورتی اصلاح‌طلبان ضمن تایید خبر تشکیل ستاد انتخاباتی روحانی که شریعتمداری مسئولیت اداره آن را برعهده دارد در رابطه با برنامه اصلاح‌طلبان برای انتخاب نامزد در سایه گفت: تصمیم در این مورد به آقای روحانی واگذار شده است.
 
عبدالله ناصری عضو شورای مشورتی اصلاح‌طلبان ضمن تائید خبر «انتخاب» در مورد تشکیل ستاد انتخاباتی روحانی گفت: مسئول این ستاد آقای شریعتمداری بوده و اتاق فکری هم در آن تشکیل شده است که ریاست آن را آقای نجفی برعهده دارد.
 
وی با اشاره به صحت نقل قولی که مرعشی از آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی مبنی بر اینکه «نامزد پوششی باید در کنار روحانی باشد» و این که سال آینده این موضوع به عنوان اقدامی راهبردی در اردوگاه تحول‌خواهان تبدیل شود، تصریح کرد: این خبر صحیح است اما تا آنجا که بنده اطلاع دارم به دنبال مذاکراتی که پیرامون این مساله صورت گرفته تصمیم‌گیری در این خصوص به آقای روحانی واگذار شده است.
 
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: البته دوستان و هواداران دولت نیز در این مورد نظرات مختلفی دارند از جمله بنده که اعلام کرده‌ام با حضور نامزد پوششی یا در سایه، مخالف هستم به این دلیل که این اقدام جنبه بسیار فانتزی پیدا کرده و آقای روحانی را نقض و لوث می‌کند.
 
ناصری درباره این نگرانی که برخی حامیان دولت نسبت به حضور تعدد نامزدهای انتخاباتی از جناح رقیب را دارند و این احتمال را می‌دهند که در مناظره‌ها هجمه شدیدی علیه روحانی وارد شود اظهارکرد: به هر حال آقای روحانی که به عنوان رئیس جمهور به مدت 4 سال ریاست قوه مجریه را برعهده داشته است طبیعتا باید تا اندازه‌ای بر این امر مسلط باشد و عقبه اتاق فکر ستاد انتخاباتی نیز باید آنچنان وی را آماده کنند که بتواند یک تنه از پس هر تعداد رقبای انتخاباتی  برآید و این از نظر روانی هم در وضعیت سبد رای یک نامزد انتخاباتی که در مقابل تعداد زیادی از رقبا تسلط کاملی داشته تاثیر بسیار مثبتی دارد.  
 
وی در رابطه با نتیجه تصمیم روحانی پیرامون موضوع نامزد در سایه خاطر نشان کرد: تاکنون آقای روحانی هیچ تصمیمی در این مورد نگرفته‌اند البته نظرات را می‌شنوند اما به طور طبیعی باید تا روز ثبت‌نام منتظر بمانیم تا وی نظر خود را اعلام کند ضمن‌اینکه باید این واقعیت را درنظر گرفت که اگر بخواهیم افرادی در قد و قواره آقای روحانی به عرصه انتخابات وارد شوند کار بی‌معنایی است اگر هم افرادی که کوچک‌تر از وی بوده بخواهند وارد این عرصه شوند شان آقای روحانی را پائین می‌آورند به‌همین دلیل بنده یکی از مخالفان نامزد در سایه هستم.
 
تصمیم در مورد «نامزد در سایه» به روحانی واگذار شده/ تایید خبر «انتخاب» در مورد تشکیل ستاد روحانی
 
ناصری تاکید کرد: آقای روحانی باید بتواند با دست پر و آنچنان قدرتمند از دستاوردهای مهم خود دفاع کند و چنانچه در مواردی که در حیطه اختیارات دولت بوده کوتاهی داشته است به‌طوررسمی از مردم عذرخواهی کند ضمن‌ اینکه در بسیاری از جاها دیده شده است که مشکلاتی وجود داشته که رفع آنها در حیطه اختیارات دولت نبوده و یا موانعی در مسیر آن وجود داشته است که خودبخود انتظارات را بالا برده است.
 
وی بیان کرد: آقای روحانی باید در ایام تبلیغات انتخاباتی این مشکلات را صادقانه با مردم در میان بگذارد و به‌طور قطع جامعه هم از این درک برخوردار است که آقای روحانی باید به دلایل متعددی برای دوره دوم نیز به‌عنوان رئیس جمهور انتخاب شود تا برنامه‌هایی که در تکمیل اقدامات دوره گذشته ریاست جمهوری خود داشته را به‌مرحله اجرا درآورد.


منبع: انتخاب


تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن