تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860414193




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زاغه‌نشینی بدخیم در بابا غلام بندرعباس به روایت تصویر


واضح آرشیو وب فارسی:الف: زاغه‌نشینی بدخیم در بابا غلام بندرعباس به روایت تصویر

تاریخ انتشار : يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۴۷
زاغه‌نشینان بابا غلام بندرعباس با صدای بلند می‌گفتند؛ «به روحانی بگو 100 روز آخر هم رو به پایان است و تکلیف ما چیست» و ما پیش از این تصور می‌کردیم که آنها از دنیا بی‌خبرند و تازه فهمیدیم که ما از دنیا بی‌خبریم مردم همه چیز را می‌دانند.  

به گزارش فارس، قبل از ورود به شهر بندرعباس، درست پشت میدان تره‌بار بابا غلام و روبروى شهرک نیروى دریایى نامجو، حدود 65 خانوار زندگی می‌کنند که تا هوا خنک است در این نقطه روزگار می‌گذرانند و کسی نمی‌داند بعد از گرم شدن هوا به کجا می‌روند.  بعضی‌هایشان بدون نام بردن از منطقه‌ای خاص، می‌گویند جای خنک می‌روند و اغلب آنها حتی شناسنامه هم ندارند و در این بین بچه‌ها هم به سراغ درس و مشق نمی‌روند.  آب مورد نیازشان را از خانه‌های مردم و با طی مسافت زیاد تهیه می‌کنند و شدت آسیب‌دیدگی بچه‌ها در این منطقه بسیار زیاد است و معضل مواد مخدر و .... به وضوح قابل رؤیت است.  این خانواده‌ها با حضور خبرنگار فارس در بین آنها به گرد او جمع شدند که گویی مسؤولی بلندپایه به میانشان آمده است و از وی طلب کمک می‌کردند و با صدای بلند می‌گفتند؛ «به روحانی بگو 100 روز آخر هم رو به پایان است و تکلیف ما چیست» و ما پیش از این تصور می‌کردیم که آنها از دنیا بی‌خبرند و تازه فهمیدیم که ما از دنیا بی‌خبریم مردم همه چیز را می‌دانند. مادران خانواده آرزوی مرگ می‌داشتند و تن ما به خود می‌لرزید. پدر یکی از خانواده‌ها در پاسخ سؤوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه از کجا آمده‌اند و برای چه خانواده‌ها را با خود آورده‌اند، گفت: از روستاهای بشاگرد برای یافتن کسب و کار و امرار معاش به بندرعباس کوچ کرده‌ و مجبور به آوردن خانواده‌ خود بودم. وی افزود: با گذشت ماه‌ها حضور در بندرعباس هنوز خبری از کار نیست و زن و فرزندانمان از گرسنگی رو به زباله‌های اطراف بابا غلام آورده‌اند و ما به هوای اینکه زندگی خوب برای آنها بسازیم، امروز شرمنده آنها هستیم و ای کاش در روستای بی‌آب و علف خود می‌ماندیم و هرگز به بندر نمی‌آمدیم و ما به هوای اینکه همه امکانات خوب در شهر مستقر هست به بندرعباس آمدیم. یکی از مادران در پاسخ به سؤوال خبرنگار فارس که فرزندان در چه مکانی تحصیل می‌کنند، عنوان کرد: ما به نان شب محتاجیم، چگونه می‌توانیم فرزندانمان را به مدرسه بفرستیم و کودکان ما اغلب فاقد شناسنامه هستند چگونه به مدرسه بروند. به گزارش فارس، شاید مسؤولان برای اینکه اغلب این خانواده‌ها فاقد شناسنامه هستند و نمی‌توانند به آنها رأی بدهند این حاشیه‌نشینان را فراموش کرده‌اند و شاید هم موضوع چیز دیگریست. حال با دقت در عکس‌ها می‌توان معضلات بیشتری را مشاهده کرد.
































































این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن