واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: سرپرست سازمان حج و زیارت گفت: امسال تحول در نوع خدمات رسانی به زائران عتبات را پیگیری کردیم.
به گزارش تراز ، حمید محمدی در نشست یک روزه مدیران ستادی و استانی سازمان حج و زیارت افزود: خوشبختانه شاهد تغییراتی رو به بهبود و امیدبخش بودهایم و تلاش میکنیم این روند با سرعت بیشتری پیگیری شود.
وی در این نشست که با هدف تبیین برنامههای پیش روی این سازمان برگزار شد، با اشاره به اجرای طرح نوین عتبات از ابتدای امسال گفت: اجرای طرح اعزام های استانی عتبات ابلاغ شده و در چند استان به اجرا در آمده است.
محمدی با بیان اینکه در این طرح به نیازهای زائران بیشتر پاسخ داده میشود، افزود: لازم است استانها نیز در اجرای بهترآن مشارکت کنند تا اشکالها و ایرادهای آن شناسایی و برطرف شود.
سرپرست سازمان حج و زیارت به فعالسازی فرایند ارزشیابی عوامل اجرایی سفرهای عتبات اشاره و بر لزوم آگاهی عوامل اجرایی این سفرها درخصوص دستورالعمل تاکید کرد و گفت: نیروهای انسانی در همه بخشها همچون نیروهای ستادی، شمسا و عوامل کاروان ها و هتل ها ارزشیابی خواهند شد.
محمدی افزود: گاهی دستورالعملی تصویب میشود و حس میکنیم همه چیز روان است اما کسی که باید آن را اجرا کند یا از آن بی اطلاع است یا آن دستورالعمل را اجرا نمیکند و این فرایند ارزشیابی از اعزام اینگونه افراد جلوگیری خواهد کرد.
وی به مدیران حج و زیارت استان ها توصیه کرد: در استان ها جلسات مستمر با کارگزاران، مدیران ثابت هتل ها و مدیران آشپزخانه های عتبات برگزار و در جلسات توجیهی با زائران عتبات شرایط این سفر و وضع کشور میزبان پیش از اعزام برای زائران بازگو شود تا در طول سفر زائران با مشکل مواجه نشوند.
سرپرست سازمان حج و زیارت به ضرورت قانونمداری در حوزه مجموعههای اعزام کننده زائر به عتبات اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات موثر در مقابله با فعالیت این گروه ها تقویت مبانی قانونی در برخورد با این مجموعه هاست.
وی افزود: فعالیت آزادبرها در زمینه سفرهای عتبات موجب تضییع حقوق زائران در داخل کشور عراق میشود، در حالیکه بر اساس اسناد بالادستی، اعزام زائران به عتبات بر عهده سازمان حج و زیارت است.
محمدی گفت: سازمان حج و زیارت ضابط اجرای قانون نیست و صرفاً میتواند تخلفات و نابسامانیها را به مراجع مربوط گزارش کند و این اقدام همکاری بیشتر دستگاههای انتظامی و قضایی کشور را میطلبد.
وی درباره حج سال آینده افزود: اواسط دی دعوت نامه ای از سوی عربستان برای هیئت حج جمهوری اسلامی جهت مذاکرات حج آینده ارسال شد و 26 دی پاسخ این دعوت به عربستان ارسال شده است و سوم بهمن در نامهای اسامی هیئت اعزامی را به عربستان اعلام کردهایم.
وی اعزام زائران ایرانی به حج را منوط به فراهم کردن بسترهای لازم برای تأمین و حفظ عزت و کرامت زائران ایرانی دانست و تاکید کرد: در صورت فراهم شدن بستر حضور عزتمندانه حجاج در حج، به دلیل شرایط خاص حج 96، همه عوامل اجرایی از جمله ستادی و کارگزاران، بر اساس فرایندی که تعیین شده است، با دقت نظر و سختگیری بیشتری انتخاب میشوند و علاوه بر دانش، تجربه و مهارت به توانمندی جسمانی آنها به عنوان یک اصل توجه جدی خواهد شد.
سرپرست سازمان حج و زیارت گفت: از ابتدای امسال کمیته های 13 گانه حج تشکیل شده که این کمیته ها جلسات مستمر خود را برگزار کردهاند و آمادگی کامل برای برگزاری حج در سازمان حج و زیارت وجود دارد.
منبع: روابط عمومی سازمان حج و زیارت
زمانبندی انتشار: 30 بهمن 1395 - 09:16
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]