واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: هدفگذاری 120 میلیارد تومانی دولت یازدهم برای توسعه فناوری و اطلاعات استان سمنان
معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تا پایان دولت یازدهم 120 میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت های حوزه فناوری اطلاعات در استان سمنان سرمایهگذاری خواهد شد.
مرتضی براری گفت: استان سمنان رتبه دوم کشور را در شاخص توسعه زیرساخت فناوری اطلاعات دارد و 15 شهر از 20 شهر این استان از نسل سوم اینترنت برخوردارند.
وی ادامه داد: پهنای باند در استان سمنان در سه سال گذشته از هشت گیگا بایت به 40 گیگا بایت افزایش یافته است و استان سمنان در این حوزه پنج برابر رشد داشته است.
وی با بیان این که پهنای باند مانند گنجی است که باید از این ظرفیت موجود برای خدمت رسانی بیشتر به ویژه در مناطق روستایی استفاده شود، گفت: در استان سمنان از 12 گیگا بایت پهنای باند استفاده می شود و 28 گیاگابات از آن بدون استفاده می ماند.
معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به پیشرفت های انجام گرفته در حوزه زیرساخت های ارتباطی در استان سمنان گفت: شبکه فیبر نوری استان سمنان به 6 استان مجاور آن توسعه داده شده است و تا کنون 285 کیلومتر در استان سمنان احداث شده است و تا پایان دولت این مقدار به 600 کیلومتر افزایش پیدا می کند.
معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: شبکه پهنباند نسل چهارم اینترنت در چهار شهر استان سمنان ایجاد شده و شهرهای گرمسار و شاهرود نیز در برنامه قرار دارند.
وی با اشاره به رتبه دوم استان سمنان در توسعه زیرساخت های ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور بعد از استان تهران گفت: فراهم بودن این زیرساخت ها، یک فرصت و مزیت مناسب برای توسعه استان سمنان و خلق ثروت است.
وی گفت: در استان سمنان با استفاده از ارتباطات و فناوری اطلاعات و با ایجاد شرکت های دانش بنیان، سونامی کسب و کار به وجود آمده است و در بسیاری از دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان، ثروت بسیار زیادی تولید می شود.
براری خاطرنشان کرد: زیرساخت های استان سمنان و تهران تفاوتی چندانی باهم ندارند، اما شکاف جدی در خلق ثروت و استفاده از ارتباطات و فناوری اطلاعات با یکدیگر دارند و استان سمنان از این فرصت مناسب استفاده نمی کند.
وی گفت: با استفاده از ارتباطات و فناوری اطلاعات باید کسب و کار در استان سمنان رونق بگیرد، زیرا مزیت های استان سمنان، گردشگری، صنایع دستی، معدن و کشاورزی است که باید از ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه ها استفاده کرد.
وی یادآور شد: امروزه ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از مزیت های نوین استان سمنان است و با استفاده از آن باید اقتصاد گردشگری، درآمد شهرداری ها، درآمدهای صنایع دستی چندین برابر شود.
وی، یکی دیگر از مزیت های استان سمنان را داشتن جایگاه اول کشور در شاخص تعداد دانشجو نسبت به جمعیت عنوان کرد و گفت: یک ششم جمعیت استان سمنان دانشجو هستند و باید از این فرصت برای توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات استفاده کرد.
براری افزود: اگر از این فرصت استفاده نشود، این مزیت به یک تهدید تبدیل می شود و بیکاری افزایش پیدا میکند، به طور مثال یک چهار جمعیت گرمسار دانشجو هستند و این تعداد دانشجو یک فرصت بسیار مناسب است.
وی با اشاره به پیش بینی جهانی برای سال 2020 برای کسب درآمد 200 هزار میلیارد تومانی از طریق ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ایران اسلامی، گفت: سهم استان سمنان در این مسیر 800 میلیارد تومان است که باید تا سال 2020 میلادی این هدف محقق شود.
معاون حقوقی، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه بیش از 40 درصد از جمعیت کشور در همسایگی استان سمنان زندگی می کنند، گفت: مسوولان می توانند با استفاده از ارتباطات و فناوری اطلاعات کسب درآمد از حوزه گردشگری را افزایش دهند.
مرتضی براری امروز در نشست شورای اداری استان سمنان حضور یافت و از برخی طرح های حوزه فناوری ارتباطات در این استان بازدید کرد.
توسعه و اشتغالزایی در حوزه فناوری اطلاعات یکی از هدفگذاری های مهم دولت تدبیر و امید تعیین شده است به طوری که در سال 2020 سهم درآمدی ایران از حوزه فناوری اطلاعات 200 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.
ضریب نفوذ اینترنت خانوار در استان سمنان بیش از 50 درصد و در جایگاه نخست کشور است و در شاخص توسعه یافتگی در حوزه فناوری اطلاعات، سمنان دومین استان پس از تهران است.
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]