تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860853921




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تا پایان سال هیچ خبری از افزایش قیمت خودرو نیست


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: رضا شیوا افزایش قیمت خودرو را تا اردیبهشت ماه سال بعد منتفی دانسته و اذعان داشت : افزایش قیمت خودرو به مولفه های دیگری جز افزایش قیمت دلار بستگی دارد که باید دید با توجه به آن، امکان افزایش قیمت در سال بعد نیز وجود خواهد داشت یا خیر.



به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری میهن صنعت ، رضا شیوا افزایش قیمت خودرو را تا اردیبهشت ماه سال بعد منتفی دانسته و اذعان داشت : افزایش قیمت خودرو به مولفه های دیگری جز افزایش قیمت دلار بستگی دارد که باید دید با توجه به آن، امکان افزایش قیمت در سال بعد نیز وجود خواهد داشت یا خیر. رئیس شورای رقابت عنوان کرد : شورای رقابت بر اساس دستورالعمل تنظیم قیمت که سالانه بررسی می شود، در خصوص افزایش قیمت خودرو تصمیم گیری می کند. شیوا در ادامه افزود : سالانه سبد نهادهای تولید برای هر خودرو توسط بانک مرکزی در پایان سال محاسبه شده و تا حدود اردیبهشت ماه سال بعد آماده خواهد گردید و در پایان پس از اتمام برای شورای رقابت ارسال می شود تا با توجه به محاسبات انجام شده در خصوص قیمت گذاری جدید خودروهای داخلی تصمیم گرفته شود.لذا باید دید در سبد نهادهای تولید خودروهای مختلف که شامل دستورالعمل تنظیم قیمت می باشند، آیا افزایش وجود داشته است یا خیر و پس ازآن در مورد قیمت نهایی محصولات خودروسازان تصمیم گرفته شود. رضا شیوا خاطرنشان کرد : تورم نیز تنها یکی از مولفه های افزایش قیمت است که البته میزان تورم نیز نسبت به سالهای گذشته کمتر شده است، اما مولفه های دیگر نظیر بهره وری که دارای ضریب منفی است، متغیر کیفیت که اگر افزایشی در کیفیت وجود نداشته باشد ضریب منفی خواهند گرفت و ... در خصوص قیمت گذاری خودرو موثرند. وی افزود : تورم نهادهای تولیدی پس از محاسبه با همدیگر جمع جبری خواهند شد و در نهایت مانند سال گذشته مجوز افزایش قیمتی که برای خودرو در سال 95 صادر شد، در سال 96 نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت و نتیجه نهایی در اردیبهشت ماه سال بعد اعلام خواهد گردید. شیوا با اشاره به افزایش قیمت نیم درصدی سایپا و زیر دو درصدی ایران خودرو در سال جاری، خاطرنشان کرد : نمی توان آینده را پیش بینی کرد و در حال حاضر نیز تا پایان سال هیچ خبری از افزایش قیمت خودرو وجود نخواهد داشت. شیوا در خصوص وضعیت خودروهای وارداتی و خدمات پس از فروش این خودروها، بیان داشت : جهت جلوگیری از انحصار و به دلیل وجود تعداد محدودی از نمایندگی های فروش خودروهای وارداتی، قرار بر این شد که هر شخص که توانایی واردات خودرو را داشته بر طبق قوانین مصوب شده به واردات خودرو بپردازد و خریداران این خودروهای نیز خدمات پس از فروش را از نمایندگی های موجود خریداری کنند. در خصوص سود مشخص این خدمات پس از فروش، دستور العملی توسط وزارت صنعت و سازمان حمایت مشخص شد که بر اساس آن سود این خدمات بین 7 تا 10 درصد می باشد.متاسفانه با توجه در خصوص وجود یک دستورالعمل مشخص با مولفه های مشخص، این مهم رخ نداده و دستورالعمل قرار گرفته در اختیار نمایندگی ها به صورت روشن و مشخص نبوده که در صورت جایگزینی هر یک از مولفه ها به یک قیمت واحد برسند. وی در پایان با اشاره به بررسی چند مورد شکایت در این خصوص مبنی بر افزایش غیر متعارف خدمات، بیان داشت : پرونده های این شکایت ها به سازمان حمایت ارسال خواهد شد تا مورد بررسی قرار بگیرند اما به واقع مشکل در خصوص محاسبه وجود افزایش در نرخ خدمات و یا خرید خودروها وارداتی وجود دارد که می بایست در خصوص آن تصمیم ویژه ای اتخاذ کرد.




یکشنبه 21 آذر 1395 ساعت 11:19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن