تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى‏يابد، رقّت قلب پيدا مى‏كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860289326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پل زال- خرم‌آباد همچنان مسدود؛آزادراهی که«حادثه»در آن پرسه می‌زند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: بازگشایی موقت تا ظهر یکشنبه؛
پل زال- خرم‌آباد همچنان مسدود؛آزادراهی که«حادثه»در آن پرسه می‌زند

کراپ‌شده - آزادراه خرم اباد.jpg


شناسهٔ خبر: 3839807 - یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۱:۵۵
استانها > لرستان

.jwplayer{ display: inline-block; } خرم‌آباد- آزادراه «پل زال - خرم‌آباد» که از بامداد روز جمعه براثر ریزش کوه مسدود شده همچنان بازگشایی نشده است، حادثه‌ای که پیش‌ازاین نیز در این آزادراه شاهد تکرار آن بوده‌ایم. خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: حوادث آزادراه خرم‌آباد - پل زال به‌عنوان گلوگاه محور ترانزیتی شمال - جنوب در چند سال اخیر گویا برای همه عادی شده است، از ریزش صخره و کوه‌گرفته تا مسدود شدن جاده و تونل‌ها.

ماجرا ازاین‌قرار است که صخره‌ها و کوه‌های حاشیه آزادراه خرم‌آباد - پل زال به دلیل نوع خاک منطقه مستعد ریزش و لغزش هستند و تاکنون در باران‌های مختلف بارها این جاده به دلیل ریزش صخره‌ها مسدود شده است ولی گوش شنوایی برای تثبیت این صخره‌ها و پیشگیری از حوادث احتمالی در آینده وجود ندارد، این در حالی است که بارها خبرگزاری مهر در گزارش‌های مختلفی از مصائب آزادراهی با گران‌ترین عوارضی کشور گفت و حوادثی که جدی گرفته نمی‌شوند. آزادراه «پل زال» ۶ میلیارد خسارت دید علی زندی فر مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده‌ای لرستان با اشاره به مسدود شدن آزادراه خرم‌آباد - پل زال براثر ریزش کوه و آب‌گرفتگی اظهار داشت: ریزش کوه و آب‌گرفتگی منجر به تخریب یک دهنه پل ۶ متری آزادراه خرم‌آباد - پل زال  شده و همین امر سبب مسدود شدن این محور شده است. وی اظهار داشت: از دقایق اولیه مسدود شدن این آزادراه برنامه‌ریزی خوبی صورت گرفته تا بتوانیم آن را بازگشایی کنیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان بابیان اینکه تلاش ما این بوده که در اسرع وقت ترافیک موقت را در سطح آزادراه داشته باشیم گفت: هزینه خسارتی که به پل آسیب‌دیده واردشده بین پنج‌تا شش میلیارد تومان بوده است. بازگشایی موقت آزادراه تا قبل از ظهر محمد اصلانی معاون عمرانی استانداری لرستان نیز در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تیم های راهداری از زمان وقوع این حادثه یعنی از ساعت ۴ بامداد روز جمعه فعالانه به رفع نقص آزادراه پرداخته‌اند. وی بابیان اینکه تاکنون پیشرفت فیزیکی بسیار خوبی برای رفع نواقص به وجود آمده صورت گرفته است گفت: با توجه به آخرین گزارش، امروز تا قبل از ظهر مسیر به‌صورت موقت بازگشایی می‌شود و شاهد تردد وسایل نقلیه در آن خواهیم بود. مرمت دائمی آزادراه تا ۴۵ روز دیگر معاون عمرانی استانداری لرستان بیان داشت: بعد از بازگشایی موقت، به‌صورت اساسی یک واریانت جدید را در این محور ایجاد خواهیم کرد تا آزادراه مانند سابق برای تردد وسایل نقلیه مهیا باشد.

اصلانی با تأکید بر ضرورت مرمت و بازسازی آزادراه خرم‌آباد - پل زال به‌صورت دائمی تأکید کرد و گفت: همگام با ایجاد مسیر موقت، اکیپ‌هایی برای بازسازی اساسی آزادراه در حال کار هستند. وی بابیان اینکه اقدامات برای بازسازی اساسی و دائمی آزادراه بیش از یک ماه طول می‌کشد گفت: این میزان زمان برای این بوده که بتوانیم خسارت واردشده را جبران کنیم. معاون عمرانی استانداری لرستان با اشاره به اهمیت ویژه آزادراه خرم‌آباد - پل زال به‌عنوان یک محور ترانزیتی بیان داشت: در حال حاضر عملیات مرمت اساسی آن شروع‌شده است و به‌طور حتم بین یک ماه تا ۴۵ روز بخش آسیب‌دیده در این آزادراه مرمت خواهد شد. مشکلات آزادراه در منطقه‌ مستعد زمین‌لغزش بنابراین گزارش آزادراه خرم‌آباد - پل زال از محدوده مستعد زمین‌لغزش عبور کرده است تا در بارندگی‌ها به دلیل جنس خاک منطقه احتمال ریزش صخره‌های منطقه بالا برود و این امر طی سال های گذشته حوادثی را به همراه داشت که هر کدام از این حوادث محور ترانزیتی شمال - جنوب را مسدود کرده است.

بخشی از منطقه عبور آزادراه خرم‌آباد - پل زال از مناطق مستعد رانش محسوب می‌شود و پیش‌ازاین نیز شاهد اتفاقات مشابه در زمان اجرای پروژه بوده‌ایم که در صورت عدم تثبیت و چاره‌اندیشی اصولی در این زمینه ممکن است در حوادث آینده شاهد تلفات جدی‌تر باشیم. بنابراین گزارش آزادراه خرم‌آباد - پل زال به طول ۱۰۴ کیلومتر به‌عنوان گلوگاه شاهراه ترانزیتی شمال به جنوب کشور با صرف اعتباری بالغ‌بر ۷۵۰میلیارد تومان با مشارکت ۵۰ درصدی بخش خصوصی احداث‌شده است. آزادراه خرم‌آباد - پل زال دارای حدود ۲۶ کیلومتر تونل و سه کیلومتر پل دره‌ای است و برای ساخت این آزادراه بیش از ۴۰ میلیون مترمکعب عملیات کوه بری انجام‌شده است. این آزادراه دارای نزدیک به ۲۸ تونل بوده و تونل «گندم‌کار» بزرگ‌ترین تونل این مسیر است که بیش از دو هزار و ۳۰۰ متر طول دارد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن