تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):براستى كه حق را دولتى است و باطل را دولتى، و هر يك از اين دو، در دولت ديگرى ذليل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860477895




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختلاف آمریکا و روسیه بر سر حلب بالا گرفت


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک:

نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد در صورتی‌که روسیه صدور قطعنامه جدید درباره شهر حلب سوریه را وتو کند، کشورهای عضو سازمان به اتخاذ تدابیر دیگری علیه روسیه متوسل خواهند شد.

به گزارش تسنیم به نقل از «رای الیوم»، رئیس امور انسان‌دوستانه ملل متحد در آستانه جلسه اضطراری دیگری در ارتباط با سوریه، گفت «به خاطر انسانیت، از همه طرف‌ها درخواست می‌کنیم، از نفوذ خودشان استفاده کنند، هر کاری‌ می‌شود انجام دهند، تا از غیرنظامیان در شرق حلب حفاظت شود؛ پیش از آنکه این منطقه به یک گورستان عظیم تبدیل شود.»

طبق این گزارش، اعضای شورای امنیت سازمان ملل برای چندمین بار طی سال‌های گذشته در نشستی اضطراری گرد هم آمدند، تا در مورد بحران شدید حلب گفت‌وگو کنند. جلسه‌ای که مشخص نیست تاثیر آن بر جنگ داخلی سوریه چه خواهد بود.

جلسه تازه شورای امنیت سازمان ملل به درخواست فرانسه برگزار شده‌ است. «ژان مارک آیرو» وزیر خارجه این کشور، روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای گفته بود «بیش از هر زمان دیگری وقت آن رسیده تا روش‌هایی برای توقف خشونت‌ها در حلب و رسیدن کمک‌های بشردوستانه به مردم این شهر به کار گرفته شود». فرانسه از شماری از گروه‌های شورشی در سوریه حمایت می‌کند و قرار است به زودی میزبان شماری از کشورهای مخالف نظام دمشق، از جمله ایالات متحده، عربستان و ترکیه نیز باشد.

همزمان، «سامانتا پاور» نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل، در نشست فوق‌العاده شورای امنیت درباره تحولات شهر حلب سوریه، پیش‌بینی کرد که روسیه از حق وتوی خود برای جلوگیری از صدور قطعنامه‌‌ای، که نیوزیلند، مصر و اسپانیا آن را تدوین کرده‌اند، استفاده خواهد کرد.

پاور اظهار داشت، در صورتی‌که روسیه از حق وتوی خود برای جلوگیری از (صدور) پیش‌نویس قطعنامه جدید در شورای امنیت درخصوص حلب استفاده کند، کشورهای عضو سازمان ملل اتخاذ تدابیر دیگر از جمله رجوع به مجمع عمومی را مدنظر قرار خواهند داد.

پیش‌نویس قطعنامه جدید تصریح می‌کند که آتش‌‌بس انسانی در شهر حلب (شمال سوریه) به مدت ده روز برقرار شود تا کمک‌ها به محاصره شدگان منتقل و مجروحان از این منطقه خارج شوند.

این تحولات در حالی صورت می‌گیرد که ارتش سوریه، با کمک متحدان اصلی خود، حملات هوایی روسیه، دست به پیشروی‌هایی عمده در شرق حلب، مناطق تحت کنترل شورشیان، زده ‌است.

این در حالی است که روسیه، روز چهارشنبه از نشست اخیر شورای امنیت درباره حلب انتقاد کرد.

«ویتالی چورکین» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل به خبرنگاران اظهار داشت، دعوت فرانسه برای برگزاری چنین نشستی در این روز، با هدف «منحرف کردن توجه‌ها از بحران انسانی ناشی از عملیات نظامی کنونی در شهر موصل عراق، که با پشتیبانی فرانسه و غربی‌ها انجام می‌شود، است.»

چورکین تصریح کرد: «اوضاع در موصل و اطراف آن از جمله اوضاع انسانی این منطقه بسیار خطرناک‌تر از حوادث شهر حلب است.»

این دیپلمات روسی گفت: «آنها با خطرناک توصیف کردن وضعیت حلب، می‌خواهند نگاه‌ها را از موصل منحرف کنند، در حال حاضر برخی نشانه‌ها از بهبود اوضاع (در حلب) حکایت می‌کنند.»

وی در ادامه گفت: «طرف فرانسه (برای برگزاری نشست شورای امنیت) تلاشی برای متهم کردن دولت سوریه و همزمان روسیه است آن هم در زمانی‌که نیروهای آن ضد حمله برای بازپس‌‌گیری مناطق تحت اشغال را آغاز کرده‌اند.»

نماینده روسیه در سازمان ملل تأکید کرد که جاده استراتژیک «کاستیلو» (تنها گذرگاه از و به سوی حلب) «می‌تواند برای ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به غیرنظامیان در داخل شهر مورد استفاده قرار گیرد».



۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن