تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860330550




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد از اظهارات اخیر احمدی‌ نژاد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایلنا: دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین گفت: احمدی‌نژاد مهره سوخته است و تنها می‌تواند سودای ریاست جمهوری را در دوره‌های بعد در سر بپروراند. حضورش در هیچ دوره‌ای به صلاح نظام وکشور نیست.

ابوالقاسم رئوفیان، در ارتباط با رویکرد نیروهای حامی احمدی‌نژاد در انتخابات سال آتی گفت: حامیان احمدی‌نژاد که  از طرف او مهندسی و مدیریت می‌شوند، به همان سبک و سیاق گذشته عمل می‌کنند و این مسئله‌ای نیست که مقام معظم رهبری از مجموعه  منتسب به احمدی‌نژاد انتظار داشته باشند.

او با اشاره به نظر رهبری درباره حضور احمدی‌نژاد در انتخابات ۹۶ گفت: اگر رهبر انقلاب صلاح ندیدند که احمدی‌نژاد در این دوره از انتخابات حضور پیدا کند به این دلیل بود که حضورش را مضر به حال کشور  و موجب دوقطبی شدن جامعه و درگیر شدن جناح‌ها می‌دانستند و روشن است که تاکید رهبری صرفا عدم حضور فیزیکی رئیس دولت دهم نبود، بلکه نوع تفکر و مشی‌ اتخاذ شده از سوی احمدی‌نژاد و همراهانش مورد توجه بود.

عضو جبهه ایستادگی افزود: پیشگیری از حضور مشی و تفکر احمدی‌نژاد مورد توجه قرار گرفت که متاسفانه مجددا مشاهده می‌کنیم به نوعی حضور خود را در عرصه فعالیت‌های انتخاباتی آن هم با ادبیاتی که از هم اکنون نشان از تحریک افکار عمومی دارد، اثبات می‌کنند و این به ضرر کشور و انتخابات پیش رو است.

او درباره اینکه آیا احمدی‌نژاد حمایتی از نیروهای اصولگرا در انتخابات خواهد داشت، گفت: قرائن و شواهد نشان می‌دهد که عزم جدی برای فعالیت در انتخابات دارد و اظهارات اخیرش مبنی بر اینکه دود سردی این انتخابات به چشم نظام خواهد رفت، حاکی از این اراده است. اما احمدی نژاد بنای حمایت از نیروهای اصولگرا را ندارد و آنچه تاکنون از اظهاراتش بر می‌آید در راستای این حرکت نیست.

دبیرکل حزب ایران زمین در واکنش به اظهارات عبدالرضا داوری مبنی بر انصراف روحانی از انتخابات و رئیس جمهور شدن قالیباف گفت: پیش‌بینی حامیان احمدی‌نژاد از انصراف روحانی و آمدن قالیباف در صحنه انتخابات کاملا قیاس مع‌الفارق است، لذا اگر قالیباف در عرصه انتخابات حضور می‌یابد، برای رقابت با روحانی است و اگر روحانی انصراف دهد اصلاح‌طلبان گزینه‌ای برای معرفی ندارند. ضمن اینکه روحانی هم چنین بنایی ندارد و یکی از گزینه‌های مطرح در انتخابات از طرف اصولگرایان و اصلاح طلبان شخص روحانی است.

رئوفیان ادامه داد: اظهارات حامیان احمدی‌نژاد مبنی بر انصراف روحانی  یک فرار رو به جلو از ناحیه آنها و به نوعی دور باطل است و نتیجه‌ای نخواهد داد.

او درباره اینکه احمدی‌نژاد در فرآیند سیاسی کشور چه آینده‌ای دارد ، گفت: احمدی‌نژاد مهره سوخته است و  تنها می‌تواند سودای ریاست جمهوری را در دوره‌های بعد در سر بپروراند حضورش در هیچ دوره‌ای  به صلاح نظام و کشور نیست .

احمدی نژاد در اظهارات اخیر خود بیان کرده بود که دود این سردی انتخابات به چشم نظام خواهد رفت و اگر آقایان انتظار دارند من نقش صداوسیما را بازی کرده و شور و حالی به انتخابات بدهم، در اشتباهند. من هیچ نقش مشوق و محرکی در انتخابات ایفا نخواهم کرد.




۲۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن