تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):از دنیای شما سه چیز محبوب من است: 1- تلاوت قرآن 2- نگاه به چهره ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860401036




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کلیددار یارانه‌ها برنده انتخابات پرابهام رایانه‌ای شد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
کلیددار یارانه‌ها برنده انتخابات پرابهام رایانه‌ای شد
کلیددار یارانه‌ها برنده انتخابات پرابهام رایانه‌ای شد انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت بر مطبوعات به رغم برگزاری به صورت الکترونیک و ۲ بار تمدید زمان رأی‌گیری، با عدم استقبال از سوی نیمی از رسانه‌ها مواجه شد و در نتیجه حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و مسئول توزیع یارانه ها بین رسانه ها به عنوان برنده این انتخابات پرابهام معرفی شد.


به گزارش فرهنگ نیوز، شانزدهمین دوره انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت بر مطبوعات در حالی برگزار می‌شود که 5 نفر از نامزدها انصراف دادند و به مانند دوره قبل ابهامات گذشته آن همچنان باقی ماند و نامزدها به ویژه حضور مقام دولتی برگزار کننده انتخابات یعنی معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد در قامت رقیب، شرایط رقابت را نابرابر کرده بود.
 
طبق آنچه سید علاءالدین ظهوریان، دبیر هیأت نظارت بر مطبوعات اعلام کرد: در این دوره از انتخابات رضا کلانی، محمدحسین فرهادیان، حسین خاکزاد شاهاندشتی، سید نظام الدین موسوی، سید صادق خرازی از انتخابات انصراف داده‌اند و مسیر انتخابات با حضور 25 نامزد نمایندگی ادامه می‌یابد.
 
حسین انتظامی، معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد 10 مهرماه امسال در پاسخ به اینکه چرا شما به عنوان توزیع کننده یارانه به رسانه محلی خود یارانه نجومی و چند برابر رسانه‌های سراسری پرداخت کرده؟ گفته است: من در حال حاضر رسانه‌ای ندارم و نماینده رسانه‌ای نیستم! در حالی که دبیرخانه هیات نظارت بر مطبوعات صراحتا وی را مدیرمسئول هفته‌نامه فارغ‌التحصیلان اعلام کرد.
 
اما جالب است که امروز در انتخابات مدیران مسئول، به عنوان یک مدیر مسئول رسانه، نامزد شده و در رقابتی نابرابر با نتیجه‌ای قابل پیش‌بینی، ظاهراً قرار نیست این جایگاه نمایندگی را از دست بدهد.
 
مهندس حسین انتظامی در انتخاباتی که تنها 52 درصد از مدیران مسئول در آن شرکت کرده بودند در حالی نماینده آنان شد که در خوشبینانه ترین حالت می‌توان گفت وی نماینده نیمی از رسانه‌هاست.
 
دبیر هیات نظارت بر مطبوعات با اعلام میزان مشارکت 52 درصدی مدیران مسئول در انتخابات الکترونیکی نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات گفت: 1565 نفر در انتخابات شرکت کردند.
 
سید علاءالدین ظهوریان پس از پایان انتخابات افزود: از بین 3هزار و 39 واجد شرایط، 1565 مدیر مسئول در انتخابات شرکت کردند که از این میزان، حسین انتظامی با کسب حدود 72 درصد آرا یعنی 1126 رای به عنوان نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت انتخاب شد.
 
وی همچنین محمود اسعدی با 76 رای، محمد فاضلی مصلح آبادی با 37 رای، نسرین ابراهیمی ساعتی با 34 رای را نفرات بعدی اعلام کرد.
 
به گفته دبیر هیات نظارت بر مطبوعات، 94 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی پس از انتخابات الکترونیکی نیز به برگزاری به شیوه الکترونیکی رای داده اند.
 
سید نظام الدین موسوی، مدیرعامل خبرگزاری فارس نیز که از این انتخابات انصراف داد در اطلاعیه‌ای تصریح کرده است: با توجه به ابهامات در فرآیند نظارت بر انتخابات الکترونیک نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت بر مطبوعات، مشخص نبودن نحوه تبلیغات و معرفی نامزدها به ویژه حضور مقام دولتی برگزار کننده انتخابات یعنی معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد در قامت رقیب سایر نامزدها که عملاً شرایط رقابت را نابرابر کرده است از حضور در این انتخابات پر ابهام انصراف می دهم.
 
هیأت نظارت بر مطبوعات را هفت نفر تشکیل می‌دهند، یکی از قضات به انتخاب رئیس قوه قضاییه، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یا نماینده تام‌الاختیار وی، یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به انتخاب مجلس، یکی از استادان دانشگاه به انتخاب وزیر آموزش عالی، یکی از مدیران مسئول مطبوعات به انتخاب مدیران مسئول، یکی از اساتید حوزه علمیه به انتخاب شورای عالی حوزه علمیه قم و یکی از اعضای شورای انقلاب فرهنگی به انتخاب آن شورا.
 
شانزدهمین دوره انتخاب نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت بر مطبوعات، امروز از ساعت 10 تا 16 به صورت الکترونیکی از طریق سامانه جامع رسانه‌های کشور (e-rasaneh.ir) برگزار شد.
 
 


منبع: فارس


95/7/25 - 18:42 - 2016-10-16 18:42:53





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن