تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز زمين باقى نمى‏ماند مگر آن كه در آن دانشمندى وجود دارد كه حق را از باطل مى‏ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860470938




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نامه سناتورهای کنگره به پنتاگون درباره پرداخت بدهی 1.7 میلیارد دلاری واشنگتن به تهران


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نامه سناتورهای کنگره به پنتاگون درباره پرداخت بدهی 1.7 میلیارد دلاری واشنگتن به تهران
جمعی از سناتورهای آمریکایی با ارسال نامه‌ای به وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک ارتش در خصوص پرداخت 1.7 میلیارد دلاری بدهی واشنگتن به تهران ابراز نگرانی کردند.
به گزارش نامه نیوز ، «کوری گاردنر»، «تد کروز» و «کلی آیوت» از سناتورهای کنگره به همراه 15 سناتور دیگر نامه‌ای به «اشتون کارتر» وزیر دفاع و «جوزف دانفورد» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در خصوص پرداخت 1.7 میلیارد دلار به ایران نوشتند.


در این نامه، سناتورهای آمریکایی ابراز نگرانی کردند که دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا، مقامات ارشد نظامی را در جریان این پرداختی محرمانه به ایران قرار ندادند و مدعی شدند که ایران از این پول برای تقویت ارتش خود استفاده می‌کند.


گاردنر بعنوان یکی از اعضای کمیته روابط خارجی سنا، یکی از مخالفان توافق هسته‌ای ایران و 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه المان) بود.


وی پیش از این نامه‌ای را به اوباما ارسال کرده بود و ضمن متهم کردن ایران به نقض برجام، از رئیس‌جمهوری آمریکا خواسته بود که تا به این نقض برجام توسط ایران واکنش نشان دهد.


این سناتور آمریکایی در خصوص جنبه‌های مشکل‌زای برجام سخنرانی کرد و از دیگر سناتورهای آمریکایی خواسته بود آن را رد کنند.


وی همچنین از دولت اوباما خواسته بود تا درباره گزارشاتی توضیح دهد مبنی بر اینکه آمریکا به صورت مخفیانه با اعطای معافیت‌هایی به ایران و ایجاد یک راه گریز به منظور تثبیت برجام قبل از ضرب الاجل اجرایی شدن برجام، توضیحاتی را ارائه دهد.


اخیراً نیز، گاردنر لایحه ممنوعیت پرداخت غرامت که سناتور «مارکو روبیو» نویسنده آن بوده است را ارائه کرد که اگر تصویب شود، این لایحه وزارت خزانه داری آمریکا را از استفاده از صندوق قضایی برای هرگونه پرداخت به ایران منع می‌کند تا ایران پولی که از آمریکا دریافت کرده را بازگرداند. صندوق قضایی برای پرداخت بدهی آمریکا به ایران ایجاد شده بود.


ایران پیش از انقلاب اسلامی 400 میلیون دلار برای خرید جنگ‌افزار به آمریکا پرداخت کرده بود. با وقوع انقلاب، واشنگتن به صورت یکجانبه قرارداد فروش سلاح را لغو کرده و تاکنون از عودت دادن مبلغ پرداختی ایران خودداری کرده بود. نهایتا روز 16 ژانویه (26 دی 94) همزمان با اجرایی شدن توافق هسته‌ای، اعلام شد که ایران پذیرفته با دریافت 1.7 میلیارد دلار، شامل اصل و سود پول، شکایت خود را که سال‌هاست در این رابطه در دیوان لاهه مطرح شده، پس بگیرد.


این مبلغ از محل «صندوق قضایی» دولت پرداخت شده است. این صندوق، در واقع تن‌خواه گردانی است که کنگره برای پرداخت دیون قضایی خارجی آمریکا در اختیار دولت این کشور قرار داده است. خرج از این صندوق، نیازی به تائید کنگره ندارد. واشنگتن پیش از این در سال 1991 هم یک بار برای پرداخت 278 میلیون دلار بدهی قضایی خود به ایران، از این صندوق استفاده کرده بود.


همزمانی آزادی شهروندان آمریکایی و پرداخت 400 میلیون دلار به ایران موجب شد که بسیاری از منتقدان دولت آمریکا، اوباما را متهم کنند که برای آزادی شهروندان آمریکایی به ایران باج داده است. دولت اوباما این ادعا را رد و تأکید کرده است که این مبلغ پول خود ایران بوده و اگر قرار بود دادگاه لاهه حکم دهد، قطعا سود و جریمه بیشتری در نظر می‌گرفت.






منبع: فارس


۲۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن