تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860462378




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرلشگر فیروزآبادی: اگر جای دولت و ظریف بودم اجازه نمی دادم وزیر آلمانی وارد کشور شود


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: سرلشگر فیروزآبادی: اگر جای دولت و ظریف بودم اجازه نمی دادم وزیر آلمانی وارد کشور شود
پیش‌شرط وزیر آلمان درخواست صهیونیست‌ها و آمریکا است
 مشاور عالی نظامی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به اظهارات زیگمار گابریل گفت: او وزیر اقتصاد آلمان است اما پیش‌شرطش پیش‌شرط صهیونیست‌های آمریکایی است و می گوید ایران روابطش را با اسرائیل بهبود بخشد.

سردار سرلشکر سید حسن فیرزوآبادی مشاور عالی نظامی فرماندهی معظم کل قوا در گفت‌وگو با  فارس، با اشاره به سفر وزیر معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد آلمان و سخنان وی پیش از این سفر گفت: وزیر بازرگانی آلمان قبل از اینکه به ایران بیاید، پیش شرط گذاشته و پیش‌شرطش پیش شرط صهیونیست‌های آمریکاست، او وزیر اقتصاد آلمان است اما پیش‌شرطش پیش‌شرط صهیونیست‌های آمریکایی است و می گوید ایران روابطش را با اسرائیل بهبود بخشد.

مشاور عالی نظامی فرمانده معظم کل قوا تاکید کرد: آلمانی‌ها یک ملت مستقل و خوشنام از نظر فناوری و پرکاری هستند و این کشور الان از نظر اقتصاد در رتبه اول اروپاست اما از خودش اراده نداره و خودش بر خودش حکومت نمی‌کند! این چه عزتی است؟ کدام ملت دوست دارد که این وضعیت را داشته باشد؟

وی افزود: این موضوع فقط در سیاست خارجی‌ آلمان نیست و مگر در داخل هم می‌توانند آزاد و آن طوری که خودشان می‌خواهند باشند؟

فیروزآبادی تصریح کرد: مردم آلمان به‌ذات با صهیونیست‌ها مخالف و دشمن هستند. بخاطر اینکه از بس ظلم و ستم صهیونیست‌ها را تحمل کردند.

وی اظهار داشت: فکر نکنید صهیونیست‌ها فقط برای مردم فلسطین ظالم‌اند، صهیونیست‌ها اول یهودی‌های پراکنده‌ای در کشورهای اروپایی، روسیه و آمریکا بودند تا اینکه فکر صهیونیست بوجود آمد و یک گروهکی مثل منافقین درست شد.

مشاور عالی نظامی فرمانده معظم کل قوا خاطرنشان کرد: این گروهک تلاش کرد که هم سیاسیون کشورها را با خودش هماهنگ کند و هم فشار مضاعفی روی خود یهودی‌ها گذاشت تا اینها را به سرزمین‌های اشغالی بکشاند، یهودی‌ها با عشق به فلسطین نیامدند.

 «زیگمار گابریل» معاون صد‌‌‌‌‌‌‌‌راعظم و وزیر اقتصاد‌‌‌‌‌‌‌‌ آلمان چند روز قبل از ورود به ایران «عاد‌‌‌‌‌‌‌‌ی‌سازی» روابط با تهران را مشروط به این دانسته بود که ایران، رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسد‌‌‌‌‌‌‌‌.

رئیس قوه قضائیه در پاسخ به اظهارات مداخله جویانه وزیر آلمان گفت: مقامات جمهوری اسلامی به امثال وزیر اقتصاد آلمان اجازه دخالت در امور داخلی خود را نخواهند داد و من اگر جای دولت و وزیر محترم خارجه بودم اجازه نمی دادم این وزیر وارد کشور شود.

علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی هم در ادامه واکنش ها به سخنان «زیگمار گابریل» از پذیرفتن وی به حضور سرباز زد و این دیدار که از پیش برنامه ریزی شده بود را لغو کرد، از طرفی گویا محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه نیز بنای دیدار با گابریل را داشت که این دیدار هم صورت نگرفت.

تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - 05 October 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن