تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):بار الها... باطل را از درون ما محو نما و حق را در باطن ما جاى ده. زيرا كه ترديدها...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1861005435




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادعای مخالفان: دولت سوریه از سلاح شیمیایی استفاده کرد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ادعای مخالفان: دولت سوریه از سلاح شیمیایی استفاده کرد
یک گروه مخالف در سوریه دولت این کشور را به انجام حمله شیمیایی متهم کرد. هنوز هیچ گروه یا منبع مستقلی این ادعا را تایید نکرده است. دولت سوریه این ادعاها را رد می کند.

به گزارش دویچه وله، گروه "دیده‌بان حقوق بشر سوریه"  مستقر در لندن که یک گروه مخالف است می‌گوید هلی‌کوپترهای ارتش دولت سوریه سه‌شنبه شب منطقه "سکری" در شهر حلب را با گاز کلر مورد حمله قرار داده‌اند.

سازمان ملل نیز می‌گوید تعداد تلفات غیرنظامیان در حلب به مرحله "هشدار" رسیده است.
 
بمب‌های بشکه‌ای که سه‌شنبه شب ( ۱۶ شهریور) از داخل هلی‌کوپترهای دولتی سوریه بر سر ساکنان منطقه سکری در حلب فرود آمد، احتمالا محتوی گاز کلر بوده‌اند.
 
گروه مخالف "سازمان دیده‌بان حقوق بشر سوریه" که در لندن مستقر است ضمن اعلام این خبر گفته ۷۰ تن از ساکنان غیرنظامی این منطقه پس از این حمله دچار مشکلات تنفسی شده ‌و به بیمارستان منتقل شده‌اند. در این حمله کسی کشته نشده است.
 
در صفحه توئیتر متعلق به نیروهای مخالف بشار اسد نوشته شده که سکری مورد حمله شیمیایی با گاز کلر قرار گرفته است.
 
یکی از ساکنان محله سکری به خبرگزاری فرانسه گفته که پس از حمله هلی‌کوپترها "بوی بسیار شدیدی" را در فضا استشمام کرده به طوری که خودش و سایرین به سختی می‌توانستند تنفس کنند.
 
نیروهای مخالف نیز منطقه دیگری در حلب به نام عظیمیه را که تحت کنترل دولت سوریه است مورد حمله قرار داده و پنج نفر را کشته‌اند.
 
هم زمان در استان ادلب واقع در شمال غرب سوریه که تحت کنترل نیروهای مخالف است 8  نفر در اثر حملات هوایی نیروهای دولتی سوریه کشته شده‌اند. دو تن از کشته‌شدگان کودک بوده‌اند.
 
هر دو طرف درگیر در جنگ سوریه −نیروهای دولتی و مخالفان − یکدیگر را متهم به حمله به غیرنظامیان و استفاده از سلاح‌های شیمیایی شامل گاز کلر و خردل می‌کنند.
 
ماه گذشته یک کمیته تحقیق سازمان ملل گزارش داد که نیروهای بشار اسد حداقل دو بار در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرده‌اند اما روسیه، متحد بشار اسد می‌گوید درباره این گزارش "پرسش‌های جدی" وجود دارد.
 
 افزایش حملات علیه غیرنظامیان در سوریه

رئیس کمیسیون تحقیق سازمان ملل برای سوریه، پائولو سرجیو پین‌هیرو، روز سه‌شنبه گفت که بر اساس اطلاعات این کمیسیون حملات علیه غیرنظامیان در سوریه افزایش یافته است.
 
بر اساس گزارش کمیسیون تحقیق سازمان ملل، مراکزی چون بیمارستان‌ها از اواخر ماه مارس (فروردین) بیش از پیش هدف حملات طرف‌های درگیر قرار گرفته‌اند.
 
پین‌هیرو در آخرین گزارش خود به کمیسیون ویژه سازمان ملل نوشته که خشونت به خصوص در شهر حلب هرگز تا به این حد نبوده است. بر اساس تحقیقات این کمیسیون تعداد کشته‌شدگان و زخمی‌ها در حلب در ماه گذشته به مرحله "هشدار" رسیده است. رقم دقیقی از تعداد کشته‌شدگان در حلب اعلام نشده اما کارشناسان سازمان ملل تخمین می‌زنند که از آغاز جنگ سوریه در سال ۲۰۱۱ تا کنون بیش از ۳۰۰ هزار نفر کشته شده‌اند.
 
رئیس کمیته تحقیق سازمان ملل بسیاری از خشونت‌های انجام‌شده در سوریه را "جنایت جنگی" ارزیابی کرده است، از جمله حمله به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، زایشگاه‌ها، مهدکودک‌ها و مدارس و مراکز امداد رسانی.
 
این گزارش همچنین از بلوکه کردن کمک‌رسانی به غیرنظامیان، قاچاق انسان، شکنجه و اعدام‌های فراقانونی در سوریه پرده برداشته است.

حملات انتحاری اعضای گروه تروریستی "دولت اسلامی" (داعش) نیز وضع را در سوریه وخیم‌تر کرده است. البته در ماه گذشته نیروهای "دولت اسلامی" برخی از مناطق تحت کنترلشان را در اثر حملات سایر گروه‌های درگیر از دست دادند.
 
پین‌هیرو تاکید کرده که جنایتکاران جنگی در سوریه باید مجازات شوند. کمیسیون تحت اداره او پنج فهرست تهیه کرده که نام مظنونان به جنایت جنگی در آنها اعلام شده است. این فهرست‌ها در اختیار گزارشگر ویژه سازمان ملل برای حقوق بشر قرار گرفته است. به گفته پین‌هیرو به اتهامات این افراد باید در دادگاه بین‌المللی لاهه یا دادگاهی مخصوص سوریه رسیدگی شود.
 
او نامی از افرادی که در این فهرست قرار دارند نبرده است.
 
کمیسیون ویژه تحقیق برای سوریه سال ۲۰۱۱ تحت نظر شورای حقوق بشر سازمان ملل تشکیل شد. وظیفه این کمیسیون شناسایی جنایتکاران جنگی و کسانی است که مرتکب جنایت علیه بشریت می‌شوند.
 
از آنجا که اعضای این کمیسیون اجازه تحقیق در داخل سوریه را ندارند، گزارش‌های خود را از طریق مصاحبه با پناهجویان سوری و شاهدانی که بیرون از سوریه هستند تهیه می‌کنند. تا کنون متخصصان این کمیسیون بیش از ۴۶۰۰ مصاحبه انجام داده‌اند.



تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - 07 September 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن