تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860991823




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادامه واردات میوه‌های خارجی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری مهر: بهمن‌ماه سال گذشته توزیع گسترده میوه‌های ممنوعه خارجی باعث سر و صدای زیادی در رسانه‌های خبری کشور شد و مسئولان را وادار به برخورد با عرضه و توزیع این میوه‌ها کرد. واردکنندگان هم که شرایط را پُرتنش و حساس دیدند به تجربه‌های گذشته خود روی آورده و دست به اقدامات زیرکانه‌ای در این زمینه زدند.

در همین زمینه سیدحسین مهاجران، رئیس اتحادیه میوه و سبزی به مهر گفت: واردکنندگان در پی برخوردهایی که انجام می‌گیرد، میوه‌ها را جا به جا کرده، از استان تهران به استان‌های دیگر می‌برند و در انبارها دپو می‌کنند.

وی با بیان اینکه طبیعتا واردکنندگان میوه‌های ممنوعه را پس نمی دهند، در پاسخ به این پرسش که آیا میوه‌های حمل شده به استان‌ها دوباره به تهران بازخواهند گشت یا همان جا توزیع می‌شوند؟ گفت: وقتی این محصولات به سردخانه منتقل می‌شوند، ماندگاری آنها افزایش پیدا می‌کند، بنابراین واردکنندگان صبر می‌کنند تا وضعیت آرام شود و دوباره میوه‌های ممنوعه را نه به صورت آشکار بلکه پنهانی در بازار عرضه می‌کنند.

نکته قابل توجه در این میان آن است که در طول مدت برخورد مسئولان با عرضه کنندگان میوه‌های ممنوعه اگرچه گاهی توزیع این میوه‌ها در بازار کم می‌شد اما هرگز به صفر نرسید و همین مسئله باعث اعتراض تولیدکنندگان و کارشناسان مربوطه شد و آنان اعلام کردند برخوردها با واردات غیرمجاز و توزیع میوه‌های ممنوعه چندان جدی نیست و واردکنندگان به صورت پنهانی و با ترفندهای جدید کار خود را پیش می‌برند.

براساس این گزارش، با فروکش کردن تب واردات غیرمجاز در میان رسانه‌ها و افکار عمومی، کم کم همه چیز به حالت عادی برگشت و توزیع این میوه‌ها از سرگرفته شد که همین مسئله موجب اعتراض بسیار شدید تولیدکنندگان کشور شد.

در همین زمینه محمدرضا شعبانی، مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران در گفتگو با مهر اظهارداشت: ما برای مقابله با مسئله واردات غیرمجاز میوه به کشور مصمم نیستیم و اراده کافی نداریم.

شعبانی با اشاره به اینکه ما هنوز به طور دقیق نمی‌دانیم کدام دستگاه مسئولیت برخورد با این امر را دارد، گفت: دستگاه‌های متعددی در کشور وجود دارد که ما به هر کدام مراجعه می‌کنیم، اظهار می‌کنند متولی این امر نیستند.

میوه‌های خارجی با مجوز و از مبادی رسمی وارد می‌شوند

نکته مهم دیگر در این زمینه آن است که به اعتقاد بیشتر کارشناسان و متولیان امر، واردات غیرمجاز میوه را نمی‌توان قاچاق نامید و محموله‌های بزرگ با کانتینرهای یخچال‌دار جز از مبادی رسمی کشور نمی‌توانند از راه دیگری آمده باشند.

مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران در اینباره به مهر گفت: در باور کسی نمی‌گنجد که محموله‌هایی به این بزرگی را بتوان از جایی جز دروازه‌های اصلی کشور، وارد کرد.

این مقام مسئول همچنین از اقدامات دستگاه‌های مربوطه در این زمینه انتقاد کرد و افزود: دستگاه‌های مربوطه مدام توپ را به زمین یکدیگر می‌اندازند و همین باعث می‌شود ما امیدی به متوقف شدن این پدیده شوم نداشته باشیم.

براساس این گزارش، واردات غیرمجاز میوه اثرات سوء زیادی دارد که یکی از مهم‌ترین این موارد را می‌توان ورود آفات قرنطینه‌ای به کشور عنوان کرد. این مسئله که موجب نگرانی شدید تولیدکنندگان، کارشناسان و متولیان تولید کشور شده است، باعث افزایش حجم سموم مصرفی نیز می‌شود.

مهدی قائمیان، معاون قرنطینه و بهداشت گیاهی سازمان حفظ نباتات در این زمینه به مهر گفت: ورود آفات قرنطینه‌ای به کشور و در پی آن افزایش حجم سموم مصرفی، ما را با معضل آلودگی محیط زیست نیز مواجه خواهد کرد.

به گفته این مقام مسئول، مقابله با این تجارت کثیف و محدود کردن آن همکاری تمامی دستگاه‌های مسئول و همچنین مردم را می‌طلبد.

در این میان سوالی که به ذهن می‌رسد آن است که چرا با وجود این همه اعتراض نسبت به واردات غیرمجاز میوه و تاکید بر جلوگیری از آن، واردات و توزیع آنها به راحتی انجام می‌شود و ادامه دارد؟ چرا هیچ اقدام موثری در این زمینه نمی‌شود؟ آیا دولت به واردات قاچاق بی‌تفاوت است و فقط به برخوردهای مقطعی و کوتاه مدت اکتفا می‌کند؟




۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن