تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860572007




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه اندازی بخش های بستری بیمارستان میلاد بیرجندطی چند روز آینده


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی
راه اندازی بخش های بستری بیمارستان میلاد بیرجندطی چند روز آینده

بيمارستان امام رضا


شناسهٔ خبر: 3706514 - سه‌شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۳
استانها > خراسان جنوبی

.jwplayer{ display: inline-block; } بیرجند- مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی از راه اندازی بخش های بستری بیمارستان میلاد بیرجند طی چند روز آینده خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد فیروز فر  ظهر سه شنبه در دیدار کارکنان تامین اجتماعی خراسان جنوبی با قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: خرید درمان و تولید درمان دو رسالت مهم بیمه تامین اجتماعی بوده و علاوه بر آن خدمات دیگری از جمله تعهدات کوتاه مدت، غرامت، دستمزد و کمیسیون های پزشکی را نیز انجام می دهد. وی از پاسخ گویی مستقیم بیمه تامین اجتماعی استان به ۱.۵ میلیون نفر در سال خبر داد و گفت: همچنین سازمان تامین اجتماعی سالانه حدود سه میلیون خرید خدمت انجام می دهد. مراجعه روزانه ۱۵۰۰ نفر به بیمارستان شهید رحیمی بیرجند مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه بخش عمده ای از منابع موجود در بازار درمان از طریق سازمان تامین اجتماعی پرداخت می شود، بیان کرد: یکی از پایه های مهم هزینه طرح تحول سلامت از طریق این سازمان تامین می شود. فیروزفر با اشاره به فعالیت چهار مرکز سرپایی تامین اجتماعی در خراسان جنوبی، عنوان داشت: همچنین در حال حاضر دو واحد بیمارستانی در مرکز استان داریم که بیمارستان شهید رحیمی بیرجند از جمله آن ها است. به گفته وی روزانه حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر به بیمارستان شهید رحیمی بیرجند مراجعه می کنند. مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی ادامه داد: با توجه به اینکه بخش عمده ای از جمعیت استان کارگر بوده و معیشت ضیف دارند از این رو به شدت نیازمند خدمات بیمه تامین اجتماعی در استان هستند. فیروزفر با اشاره به راه اندازی بیمارستان حضرت ابوالفضل العباس بیرجند بعد از ۹ سال، بیان داشت: این بیمارستان با بهترین امکانات و فضای مطلوب در سال گذشته در استان راه اندازی شده است. پرداخت ۶۴ میلیارد تومان برای خرید خدمت وی با بیان اینکه بخش های درمان سرپایی این بیمارستان از حدود ۱۰ ماه قبل راه اندازی شده است، اظهار امیدواری کرد که طی چند روز آینده بخش های بستری آن نیز راه اندازی شود. مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه حدود دوسوم بودجه این سازمان صرف خرید خدمت می شود، بیان کرد: در سال گذشته حدود ۶۴ میلیارد تومان در این زمینه هزینه شده است و با اقدامات انجام شده پرداخت ها به بیمارستان های دانشگاهی به روز شده است. فیروزفر با اشاره به اینکه حدود یک سوم از حق بیمه بیمه شدگان مربوط به درمان است، بیان داشت: بخش درمان نخستین چیزی است که از تامین اجتماعی دیده می شود و خدمات درمانی بیمه در این زمینه برجسته است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن