واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدیرعامل شرکت گاز استان همدان:
شرکت گاز همدان ۱۴۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از مشترکان طلب دارد
![شرکت گاز همدان ۱۴۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از مشترکان طلب دارد کراپشده - مهدوی](http://media.mehrnews.com/d/2016/05/23/3/2084998.jpg?ts=1464006812134)
شناسهٔ خبر: 3665923 - دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۵
استانها > همدان
همدان – مدیرعامل شرکت گاز استان همدان میزان مطالبات شرکت گاز استان همدان را ۱۴۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: ۵۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مربوط به بخش خانگی است. به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی مهدوی ظهر دوشنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران با بیان اینکه در سال گذشته ۴۸۳ کیلومتر شبکههای شهری و روستایی گاز در استان اجرایی و بیش از ۹ هزار و ۱۰۰ علمک جدید نصب شد، گفت: سال گذشته ۲۳ هزار و ۲۰۰ خانوار جدید از نعمت گاز برخوردار شدند. وی با بیان اینکه پارسال ۲۳ هزار و ۱۰۷ مشترک جدید جذب شدند، گفت: سال گذشته ۱۰۲ روستا در استان همدان از نعمت گاز بهرهمند شده و در حال حاضر ۹۳۴ روستا در استان همدان از نعمت گاز بهره مندند و به طور کلی ۹۷.۶ دهم درصد خانوارهای روستایی و ۱۰۰ درصد خانوارهای شهری از نعمت گاز برخوردار هستند. مهدوی با اعلام اینکه متوسط نفوذ در بخش شهری کشور ۹۶.۶ درصد و درصد نفوذ در بخش روستایی کشور ۶۷ درصد است، گفت: در حال حاضر درصد بهرهمندی مشترکان شهری و روستایی استان همدان از نعمت گاز به ۹۹ درصد رسیده و ضریب نفوذ در بخش شهری و روستایی استان از متوسط کشوری بالاتر است. پارسال دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز را در ورودی شهرها و روستاها از خطوط انتقال گاز دریافت کردیم وی با بیان اینکه پارسال دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز را در ورودی شهرها و روستاها از خطوط انتقال گاز دریافت کردیم، عنوان کرد: سال گذشته دو میلیارد و ۵۸۱ میلیون مترمکعب گاز فروش رفته که ۱۱۹ میلیون مترمکعب اختلاف گاز دریافتی و میزان فروش بوده که سه درصد نسبت به سال ۹۳ کمتر شده است. وی با اشاره به اینکه بخشی از میزان اختلاف گاز در مراکزی مصرف شده که صورتحساب برای آنها صادر نمیشود، گفت: بخش دیگری نیز به سرقت و تخلفات در دستکاری تجهیزات اندازهگیری و بدون اشتراکپذیری گاز مربوط میشود. مهدوی با بیان اینکه اختلاف میزان دریافتی با فروش در کشور به صورت میانگین باید دو تا ۲.۵ درصد باشد، عنوان کرد: در استان همدان این رقم پنج درصد است که متاسفانه رقم مناسبی نیست.
![](http://media.mehrnews.com/d/2016/05/23/3/2084993.jpg?ts=1464006731330)
وی با بیان اینکه پارسال ۱۶۳ واحد صنعتی و کشاورزی نیز از نعمت گاز برخوردار شدند، گفت: در این مقوله ۱۷ هزار مترمکعب جایگزینی گاز طبیعی با گاز مایع انجام شد. وی با بیان اینکه خارج کردن گاز مایع از گردونه فعالیت صنعتی و کشاورزی در نگهداری محیط زیست اثر دارد، گفت: ۹۵۳ ایستگاه شهری، روستایی و مراکز پرمصرف در استان همدان وجود دارد که ۳۸۱ ایستگاه مربوط به مراکز پرمصرف است. عملیات گازرسانی به ۵۷ روستای استان همدان در حال انجام است مهدوی با بیان اینکه امسال هیچ روستای بدون گازی که دارای قابلیت گازرسانی باشد را نخواهیم داشت، عنوان کرد: در حال حاضر عملیات گازرسانی به ۵۷ روستای استان همدان در حال انجام بوده و پروژه گازرسانی ۲۰ تا ۲۵ روستا نیز به زودی آغاز میشود. وی با اشاره به اینکه سال گذشته دو هزار و ۵۸۱ میلیون مترمکعب گاز در استان همدان مصرف شد که نسبت به مدت مشابه سال ۹۳، ۶.۶ درصد افزایش داشت، گفت: قبل از اجرای طرح هدفمندی یارانهها میزان رشد مصرف سالانه گاز ۱۵ تا ۲۰ درصد بود که از زمان اجرای این طرح رقم نیز کاهش یافته است. مدیرعامل شرکت گاز استان همدان عنوان کرد: ۱۴.۴ میلیون مترمکعب گاز در مراکز مذهبی، ۳۱۶ میلیون مترمکعب در نیروگاه مفتح همدان، ۲۵۶ میلیون مترمکعب در سه کارخانه سیمان همدان و ۱۵۲ میلیون مترمکعب در ۴۴ جایگاه CNG مصرف شده است. مهدوی با اشاره به اینکه سال گذشته روزانه در جایگاههای سی. ان. جی ۴۱۳ هزار مترمکعب گاز مصرف شده است، عنوان کرد: بالاترین مصرف روزانه گاز استان همدان ۱۴ میلیون مترمکعب بوده که در دهم اسفندماه پارسال به ثبت رسیده است. وی با بیان اینکه روزانه سه میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب گاز توسط نیروگاه مفتح مصرف میشود، اظهار داشت: ۵۹ درصد مصرف پارسال در بخش شهری، ۱۴.۲ درصد در بخش روستایی و ۲۶.۸ درصد در بخش صنعتی بوده است. امسال سه هزار و ۷۰۰ میلیون مترمکعب مصرف برای استان همدان پیشبینی شده است مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اعلام اینکه امسال سه هزار و ۷۰۰ میلیون مترمکعب مصرف برای استان همدان پیشبینی شده است، گفت: این میزان دو درصد از میزان مصرف کشور را شامل میشود. وی با اشاره به اینکه سال گذشته چهار میلیون و ۲۷ هزار و ۱۱۲ قبض گاز برای مردم چاپ و توزیع شد، افزود: این میزان نسبت به سال ۹۳، ۱۳ درصد افزایش داشته است. مهدوی عنوان کرد: همدان ۳۰ درصد، ملایر ۱۳ درصد، رزن ۱۱ درصد، بهار ۷.۷ درصد، تویسرکان ۴.۴ درصد، نهاوند ۱۰.۵ درصد، اسدآباد ۴ درصد، کبودراهنگ ۱۸ درصد و فامنین ۱.۳ درصد مصرف گاز استان همدان را به خود اختصاص دادهاند.
![](http://media.mehrnews.com/d/2016/05/23/3/2084998.jpg?ts=1464006812134)
وی میزان بودجه مصوب عمرانی شرکت گاز استان همدان در سال گذشته را ۸۰ میلیارد تومان اعلام و بیان کرد: سال گذشته شرکت گاز استان همدان ۹۳ میلیارد تومان بودجههای عمرانی جذب کرده است. مهدوی میزان مطالبات شرکت گاز استان همدان را ۱۴۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: ۵۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مربوط به بخش خانگی، ۴میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان مربوط به بخش تجاری، ۱۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان مربوط به بخش نیروگاهی، ۳۴ میلیارد تومان مربوط به بخش صنعت، ۸ میلیارد تومان مربوط به مراکز دولتی و ۶.۵ میلیارد تومان متعلق به بخش آموزشی است. وی بدهی جایگاههای CNG استان همدان را ۲۱ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این میزان بدهی از سالهای گذشته باقی مانده که از این میزان ۱۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان متعلق به دو جایگاه در ملایر و یک جایگاه در نهاوند است. مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با بیان اینکه همدان از نظر وصول مطالبات رتبه ۲۸ کشور را دارد، عنوان کرد: ۴۵۹ مشترک عمده استان همدان ۶۰ میلیارد تومان بدهی دارند که از جمله آنها میتوان به دو جایگاه CNG ملایر و یک جایگاه نهاوند با ۱۳.۷ میلیارد تومان بدهی، سیمان نهاوند با ۹ میلیارد تومان بدهی، سیمان هگمتان با ۶.۴ میلیارد تومان بدهی، پایگاه هوایی نوژه با ۲.۸ میلیارد تومان بدهی و کارخانه قند کبودراهنگ با ۱.۸ میلیارد تومان بدهی اشاره کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]