تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سوگند به خدا ، هر كس كه حقيقت سجده را به جاى آورد ، زيان نكرد و كسى كه در سجده، ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860677889




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لاریجانی: استدلال آمریکایی‌ها مسخره است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: لاریجانی: استدلال آمریکایی‌ها مسخره است
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:برخی دولت‌های به ظاهر اسلامی دشمن خدا هستند و با کمک به تروریست‌ها باعث ریخته شدن خون مسلمانان شده‌اند .
آفتاب : علی لاریجانی امروز (چهارشنبه 22 اردیبهشت) در مراسم افتتاحیه سی و سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم که در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شد، گفت: این محفل، محفل باشکوه جشن قرآن است که در سالروز میلاد مسعود حضرت ابوالفضل (ع) بر همه شما مبارک باد. امام علی (ع) می فرماید "کسی که با قرآن است، نیاز دیگری ندارد". یعنی معیار استغنا و بی‌نیازی در زندگی فردی این است که با قرآن باشیم، یعنی مونس، حامل و پیرو قرآن بودن در فهم و همچنین عامل به قرآن بودن.


وی با بیان اینکه سعادت انسان این است که با قرآن باشد، افزود: سعادت در مکتب اسلام به داشتن ثروت و مقام دنیوی یا لذات و شهرت نیست، بلکه سعادت در گرو با قرآن بودن است.


لاریجانی تصریح کرد: در سنت اسلامی پیداست که سعادت ما راه روشن دارد و قرآن کمک می‌کند از راه تاریکی به راه روشنی برویم. حال سوال این است که آیا در وجه اجتماعی نیز مانند وجه فردی، سعادت در با قرآن بودن است؟


رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان ادامه داد: دانستن قرآن تاثیر فردی در تکوین شخصیت انسانی دارد و اثر وضعی در بخش اجتماعی نیز دارد و قرآن نقش تکاملی برای کل خانواده به همراه دارد.


وی با اشاره به تعالیم قرآنی و احادیث گفت: بلند قرآن خواندن باعث می شود که علاوه بر تلاوت کننده دیگران نیز از آن استفاده کنند، شهید مطهری شب‌ها قبل از ورود به بستر با صدای بلند قرآن تلاوت می‌کردند، تلاوت قرآن در همه اهل خانواده تاثیرگذار است و همچنین در عالم معنا اثر وضعی دارد.


رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: تلاوت قرآن در خانه باعث برکت در خانه و در رشد مادی و معنوی کل خانواده تاثیرگذار است. حضرت رسول (ص) فرمودند "خانه‌های خود را با تلاوت قرآن نورانی کنید" که نور در این سخن گهربار شامل رشد معنوی و مادی است.


لاریجانی با بیان اینکه روابط اجتماعی و سیاسی باید براساس قرآن باشد، ادامه داد: در سابق از مساجد صدای قرآن شنیده می‌شد و به یاد دارم در دوران نوجوانی و جوانی با صدای مناجات قرآن در شهر قم بیدار می‌شد، حال در بسیاری از مساجد این امور منسوخ شده و گاه می‌گویند برای بیماران مزاحمت ایجاد می‌شود. البته باید ملاحظه شود اما باید به یاد داشته باشیم همه جا که بیمارستان نیست و بیماران با شنیدن صدای قرآن روحیه می‌گیرند و ان‌شاءالله شفا می‌یابند.


وی افزود: در تئوری زندگی قرآنی توجه به وجوه اجتماعی و حکومت اصل است، زیرا کمال در زیست اجتماعی قرآنی است. تفاوت فکر اسلامی با سکولارها در این است که آنها فکرهای دینی را منحصر به فرد می‌دانند و حکومت را تابع دین نمی‌دانند.


لاریجانی تصریح کرد: خوشبختانه انقلاب اسلامی باعث شد جامعه‌ای ولایتمدار داشته باشیم که در رأس آن رهبری عالم، عادل و پارسا قرار دارد که این فضل جامعه اسلامی است.


به گزارش خانه ملت، رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کاندیدای انتخاباتی در آمریکا در یک اقدام خجالت آور برای تخریب کاندیدای دیگر عکس زن خود را به عنوان فضیلت و برتری نسبت به همسر کاندیدای دیگر نشان می‌دهد که این گویای سطح پایین رهبری در آن کشور است.


وی گفت: یکی از مسئولان کشورها میهمان بنده بود و برای انجام موضوعی خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم، آن فرد بعد از این دیدار گفت که در بازگشت به کشورم می‌گویم ایران از رهبری با حکمت، دوراندیش، پارسا و فقیه برخوردار است.


لاریجانی با اشاره به مزایای جامعه قرآنی گفت: باید توجه داشت برخی از حاکمان اسلامی در حالی دم از قرآن می‌زنند و قرآن منتشر می‌کنند که تلاشی برای رشد جامعه براساس قرآن ندارند و آن را کنار گذاشته اند و طاغوتیان قرآن را وسیله‌ای برای حکومت ضدقرآنی تبدیل کرده‌اند.


وی تصریح کرد: برخی دولت‌های به ظاهر اسلامی دشمن خدا هستند و باعث شده‌اند در کشورهایی مثل یمن و سوریه، مردم مظلوم کشته شوند و این دولت‌ها با کمک به تروریست‌ها باعث ریخته شدن خون مسلمانان شده‌اند و از این موضوع صهیونیست‌ها بهره می‌گیرند.


رئیس نهاد قانونگذاری افزود: از خصوصیات زندگی بعد از فرج امام زمان (عج) رشد عقلانی همه جامعه است و همه به کمال عقلانیت می‌رسند و به لحاظ فقاهت و علمی نیز رشد می‌کنند.


لاریجانی با بیان اینکه جامعه قرآنی، جامعه‌ای عالمانه و اهل فکر است، بیان کرد: در جامعه قرآنی، جامعه زنده و آباد و اقتصاد قوی است.


استدلال آمریکائی‌ها برای سرقت دارائی‌های ایران مسخره است


وی با بیان اینکه جامعه قرآنی از امنیت برخوردار است، افزود: وفای به عهد از خصوصیات جامعه اسلامی است. امروز اکثر حاکمان تیزهوشی را در بدعهدی می‌دانند و آمریکایی‌ها وجوهی از ایران را با دخالت کنگره و قضاوت مسخره خود، ضبط و مصادره می‌کنند، کدام قانون بین‌الملل چنین اجازه‌ای می‌دهد؟ آیا اگر محکمه دیگر کشورها نیز حکم به مصادره اموال آمریکایی‌ها را بدهد، با چنین اوضاعی، امنیت جهان به مخاطره نمی‌افتد؟ اینها نمونه‌هایی است که در اخبار جهان شنیده می‌شود و حکومت‌هایی خدعه می‌کنند که این گونه جوامع با مدینه قرآنی فاصله دارند.


رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امام حسین (ع) نهضت خود را به خاطر صلح نامه برادرش امام حسن (ع) با معاویه تا هنگامی که یزید بر سر قدرت ننشست، آغاز نکرد، این وضعیت را با وضعیت موجود مقایسه کنید که آتش بس در سوریه اعلام می‌کنند، اما با کشتی سلاح به سوریه می فرستند تا تروریست ها در پناه آتش بس، آتش افروزی کنند.








تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن