تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده اى حقیقت ایمانش را کامل نمى کند مگر این که در او سه خصلت باشد: دین شناسى، تدبر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827149006




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کسب و کار؛ ایجاد شرکتهای بزرگ صادراتی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کسب و کار؛ ایجاد شرکتهای بزرگ صادراتی
مینا مهرنوش در روزنامه کسب و کار با عنوان ضرورت ایجاد شرکت‌های بزرگ صادراتی تاکید می کند: اندازه کوچک و غیرتخصصی بودن شرکت‌های بازرگانی و تولیدی در امر صادرات توان فعالیت حرفه‌ای را از آنان گرفته و باعث شده نتوانند به درستی قابلیت‌های خود را ارائه دهند و در چانه‌زنی و بستن قراردادهای حرفه‌ای موفق باشند. از این رو توصیه کارشناسان و همچنین سیاستگذاران دولتی در حوزه مشوق‌های صادراتی، ارائه تسهیلات به شرکت‌های بزرگ صادراتی است. ایجاد شرکت‌های بزرگ صادراتی تخصصی در هلدینگ‌های بزرگ نیز می‌تواند راهکار مناسبی در این مورد باشد. افزایش صادرات در جهت برون‌رفت از رکود و افزایش رشد اقتصادی نیاز به الزاماتی همچون تامین منابع مالی، سیاســت‌گذاری صحیح، مشوق‌های صادراتی و از همه مهم‌تر عاملان و بازیگران حرفه‌ای صادراتی دارد.
کد خبر: ۵۸۶۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۳ - 07 May 2016


مینا مهرنوش در روزنامه کسب و کار با عنوان ضرورت ایجاد شرکت‌های بزرگ صادراتی تاکید می کند: اندازه کوچک و غیرتخصصی بودن شرکت‌های بازرگانی و تولیدی در امر صادرات توان فعالیت حرفه‌ای را از آنان گرفته و باعث شده نتوانند به درستی قابلیت‌های خود را ارائه دهند و در چانه‌زنی و بستن قراردادهای حرفه‌ای موفق باشند. از این رو توصیه کارشناسان و همچنین سیاستگذاران دولتی در حوزه مشوق‌های صادراتی، ارائه تسهیلات به شرکت‌های بزرگ صادراتی است. ایجاد شرکت‌های بزرگ صادراتی تخصصی در هلدینگ‌های بزرگ نیز می‌تواند راهکار مناسبی در این مورد باشد.
افزایش صادرات در جهت برون‌رفت از رکود و افزایش رشد اقتصادی نیاز به الزاماتی همچون تامین منابع مالی، سیاســت‌گذاری صحیح، مشوق‌های صادراتی و از همه مهم‌تر عاملان و بازیگران حرفه‌ای صادراتی دارد. 
 نکته‌ای که در سال‌های قبل به دلیل وجود تحریم‌ها و دور ماندن از رقابت‌های بین‌المللی از دید کسب و کارهای ایرانی دور مانده و اکنون که عرصه برای جولان بین‌المللی بنگاه‌های ایرانی فراهم شده است به صورت نقصانی قابل توجه، نمود یافته است.
اندازه کوچک و غیرتخصصی بودن شرکت‌های بازرگانی و تولیدی در امر صادرات توان فعالیت حرفه‌ای را از آنان گرفته و باعث شده نتوانند به درستی قابلیت‌های خود را ارائه دهند و در چانه‌زنی و بستن قراردادهای حرفه‌ای موفق باشند. از این رو توصیه کارشناسان و همچنین سیاستگذاران دولتی در حوزه مشوق‌های صادراتی، ارائه تسهیلات به شرکت‌های بزرگ صادراتی است. ایجاد شرکت‌های بزرگ صادراتی تخصصی در هلدینگ‌های بزرگ نیز می‌تواند راهکار مناسبی در این مورد باشد. هرچند ایجاد کنسرسیوم‌های صادراتی و شرکت‌های مدیریت صادرات راهکارهای حرفه‌ای هستند که در سایر کشورها کارکرد دارند اما به دلیل وجود موانع حقوقی و فرهنگی در بستر‌سازی و شکل‌گیری این شرکت‌ها راه طولانی برای دستیابی به شرکت‌های حرفه‌ای در این حوزه وجود دارد. پس در حال حاضر توجه به راهکارهایی که شکل‌گیری شرکت‌های بزرگ صادراتی را مدنظر قرار می‌دهند ضروری می‌نماید. این شرکت‌ها می‌توانند با محوریت یک شرکت توانمند و بزرگ، اشتراک منابع، امکانات و ظرفیت‌های خود را در اختیار سایر شرکت‌های کوچک قرار دهند. برای این همکاری‌ها می‌توان سه سناریو را مدنظر قرار داد؛ در سناریوی اول تجمیع شرکت‌های کوچک در کنار یک شرکت توانمند صادراتی بزرگ با روش استفاده از امکانات و ظرفیت‌های صادراتی این شرکت مانند شبکه‌های توزیع، بازارهای ایجاد شده، پرسنل بازاریابی بین‌المللی و... تعریف می‌شود. در این سناریو شرکت‌های کوچک‌تر با برند خودشان و از طریق شبکه، امکانات و ظرفیت‌های شرکت بزرگ صادرات انجام می‌دهند. در سناریوی دوم شرکت‌های بزرگ‌تر محصولات شرکت‌های کوچک‌تر را می‌خرند و تحت سفارش و در قالب برند و بسته‌بندی خودشان صادر می‌کنند. در سناریوی سوم شرکتی تخصصی صادراتی با سهامداری و عضویت شرکت‌های کوچک در کنار شرکت بزرگ قرار می‌گیرد. در این حالت شرکت تخصصی صادراتی در ازای ارائه خدمات صادراتی به شرکت‌های عضو، کارمزد توافق شده را دریافت کرده و شرکت‌های سهامدار نیز علاوه بر صادرات محصولات خود در قالب این نهاد تخصصی، از منافع حاصل از کارمزد دریافتی از شرکت‌های کوچک‌تر به عنوان عضو نهاد تخصصی نیز بهره‌مند می‌شوند. در حقیقت این سناریو از روش‌های دیگر قانونمند‌تر و بهتر است اما از لحاظ فرهنگی در جامعه کسب و کار علاقه‌مندی بیشتری برای سناریوی دوم وجود دارد. به هر حال هرکدام از این روش‌ها مزایا و معایب خود را دارند اما همه آنها می‌توانند صرفه‌های ناشی از مقیاس را برای افزایش صادرات کشور ایجاد کنند.

























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن