تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس حقيقت را از طريق قرآن نشناسد، از فتنه ها بركنار نمى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860660787




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۳۰۰ هزار پرونده دعاوی نشان‌دهنده ضعف تشکل‌های کارگری و کارفرمایی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون روابط کار، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد:
۳۰۰ هزار پرونده دعاوی نشان‌دهنده ضعف تشکل‌های کارگری و کارفرمایی

 سیدحسن هفده تن


شناسهٔ خبر: 3619670 - یکشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۷
استانها > زنجان

زنجان- معاون روابط کار، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حال حاضر ۳۰۰ هزار پرونده دعاوی در دادسراها وجود دارد و این موضوع نشان‌دهنده ضعف تشکل‌های کارگری و کارفرمایی است. به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن هفده‌تن ظهر یکشنبه در کارگاه آموزشی بهبود عملکرد تشکل‌های کارگری و کارفرمایی سراسر کشور در زنجان، افزود: از سال ۸۴ حصر اقتصادی کشور به اوج خود رسید و اگر دولت یازدهم پای‌کار نمی‌آمد امروز همه واحدهای صنعتی کشور تعطیل بودند.

وی اظهار کرد: از سال ۸۴ رشد اقتصادی ۴.۶ درصدی کشور جهت معکوسی به خود گرفت و در پایان سال ۹۲ به منفی ۵.۸ درصد رسید و وضعیت نامطلوبی بر اقتصاد کشور حاکم شد. معاون روابط کار، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:  از سال ۸۴ حصر اقتصادی کشور به اوج خود رسید و اگر دولت یازدهم روی کار نمی‌آمد امروز همه واحدهای صنعتی کشور تعطیل بودند که روی کار آمدن دولت یازدهم از عمیق‌تر شدن بحران جلوگیری شد.

هفده‌تن تشکل‌های کارگری و کارفرمایی را دو رکن اساسی اقتصاد کشور عنوان کرد و گفت: در شرایط تحریم‌های ناجوانمردانه جز با تلاش کارگران و کارفرمایان ارزش‌آفرین، نمی‌شد از باتلاق و بحران اقتصادی بیرون آمد.

وی ادامه داد: لازمه رسیدن به وضعیت مطلوب و شایسته در اقتصاد و فرهنگ کشور، تغییر نگاه و رویکردها در همه عرصه‌ها است و خوشبختانه در حال حاضر این تغییر نگاه در دولتمردان و هم در نهادها و تشکل‌های اجتماعی کشور ایجادشده است.

هفده‌تن بابیان اینکه اقتصاد مقاومتی یک سیاست است و جهت‌گیری اقتصادی کشور را در شرایط تحریم اقتصادی ترسیم می‌کند، ادامه داد: تنظیم روابط کار با رویکرد جدید، مسیر توسعه و رشد اشتغال را هموارتر می‌کند و تحقق توسعه متوازن و فراگیر در کشور را به دنبال دارد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر توانمندسازی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی تأکید کرد و افزود: توجه به این امر مهم رشد بهره‌وری و توسعه اقتصاد را به دنبال دارد.

هفده‌تن با اشاره به اینکه تقسیم یارانه‌ها به‌صورت مساوی در بین همه مردم کار اشتباهی بوده است، گفت: دوسوم قدرت خرید مردم در سالیان اخیر کاهش پیداکرده که در اثر هزینه‌های تولید بالا در کشور انجام‌گرفته است و متأسفانه دهک‌های پایین در سختی معیشت می‌کردند.

وی افزود: در حال حاضر ۳۰۰ هزار پرونده دعاوی در دادسراها وجود دارد که در رابطه با کارگر و کارفرما است  و باید گفت در این مورد تشکل‌های کارگری و کارفرمایی ضعیف عمل کرده‌اند.

هفده‌تن افزود: طی چند سال اخیر ۲۸ شاخص اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی وضعیت مطلوبی نداشته و صندوق بازنشستگی نیز در بحران قرار داشته است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن