تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگین ترین چیزی که روز قیامت در ترازوی اعمال قرار داده می شود صلوات بر محمد و اهل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846304632




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آدم هایی که دراکولا نیستند اما خون شما را می آشامند/عکس


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



آدم هایی که دراکولا نیستند اما خون شما را می آشامند/عکس
روز نو : همواره در فیلم‌های سینمایی یا مستند، خون‌آشام‌ها یا همان «ومپایرها» افرادی بسیار زیبا و خوش‌تیپ نشان داده می‌شوند و از ظاهرشان نمی‌توان پی به خونخوار بودنشان برد. تصویری که بیشتر افراد از خون‌آشام‌ها در ذهن دارند، دراکولایی با دندان‌هایی غیرطبیعی و ترسناک است که همواره در پی افراد به خصوص دختران جوان است و از خوردن خون لذت می‌برد.

بسیاری بر این باورند که خون آشام‌ها و حواشی اطراف آن‌ها ساخته ذهن بشر است و نمی‌تواند فراتر از افسانه برود اما آیا خون‌آشام وجود دارد؟ خون آشام‌های امروزی چه می‌خورند و چه سبک زندگی دارند؟ آیا از خوردن خون بیمار نمی‌شوند؟


خون آشام های واقعی/ آدم هایی که دراکولا نیستند اما خون شما را می آشامند


چرا برخی افراد خون‌آشام هستند؟ 
بلوغ به گونه‌های متفاوتی در افراد خود را نشان می‌دهد؛ گاهی با رشد مو و تغییرات هورمونی همراه است اما گاهی اوقات عده کمی افراد بلوغ متفاوت و عجیبی را تجربه می‌کنند. به گزارش واشنگتن پست، جامعه آماری کمی از افراد حدود 5000 نفر بر اثر بلوغ شدن میل عجیبی به نوشیدن خون پیدا می‌کنند.

مانند بسیاری از تحولات عجیب دیگر که طی دوران بلوغ در بدن افراد بوجود می‌آید، خون‌خوار شدن این دسته افراد نیز غیر قابل کنترل و امتناع است. دکتر جان ادگار برونینگ، محقق موسسه جورجیا بیشتر عمر خود را به مطالعه بر روی زندگی خون‌آشام‌ها گذرانده است.

او در مطالعه‌ای در سال 2015 نشان داد که خون‌آشام‌ها وجود دارند و مانند افراد عادی هستند و ماوراء الطبیعی نیستند. وی در این باره می‌گوید بلوغ آن‌ها سبب افزایش میل آن‌ها به نوشیدن خون می‌شود و خود در آن دخیل نیستند. در واقع این حالت غیر طبیعی آن‌ها از عملکرد نادرست و ناقص انرژی در بدنشان بوجود می‌آید. دکتر برونینگ بر این باور است هنگامی که خون‌آشام‌ها خون می‌خورند احساس بهتری خواهند داشت و به همین ترتیب دست از این کار برنمی‌دارند.

خون‌آشام‌های واقعی چه شکلی هستند؟
بر اساس یافته‌های دکتر برونینگ،. خون‌آشام‌ها از نوعی بیماری رنج می‌برند که از دوران بلوغشان شروع می‌‌شود و میل به خون‌خواری را در آن‌ها بوجود می‌آورد. اگر به آن‌ها خون نرسد، ضعیف می‌شوند، سرشان گیج می‌رود و شکمشان از گرسنگی به صدا در می‌آید و در نهایت سردردهای شدید امانشان را می‌برد.


خون آشام های واقعی/ آدم هایی که دراکولا نیستند اما خون شما را می آشامند


بسیاری از خون‌آشام‌های امروزی در تاریکی قابل شناسایی نیستند. گفته می‌شود که آن‌ها از ظاهر شدن در مقابل نور خورشید در بیشتر موارد هراس دارند زیرا بدن آن‌ها مانند نور خورشید درخشان می‌شود و به همین دلیل بیشتر در شب ظاهر می‌شوند. اگر به آن‌ها خون نرسد مانند این است که به آن‌ها غذا نرسیده است و رفتاری مشابه انسان هنگام بروز گرسنگی نشان می‌دهند. اما فراموش نکنید آن‌ها مانند انسان هستند و تمام ویژگی‌های حسی و عاطفی انسان‌ها را به اشتراک می‌گذارند.

آیا دستاوردهای علمی پزشکی وجود خون‌آشام‌ها را تایید می‌کند؟
استدلال یا توصیف علمی برای وجود خون‌آشام‌ها وجود ندارد اما علم پزشکی نیز آن را غیر ممکن نمی‌داند. دانشمندان و محققان بسیاری قرن‌ها به بررسی این موضوع پرداختند. به گزارش هافینگتن پست، در علم پزشکی به حالت خون‌آشامی و خون‌خواری، سندروم «رنفیلدز» می‌گویند و به این معناست که افراد مبتلا به این سندروم به طور ناخودآگاه میل به نوشیدن خون دارند.

بنابر مطالعه‌ای در سال 2011 در این باره، افراد مبتلا به سندروم رنفیلدز معمولا در دوران کودکی تجربه مرتبط با خون داشته‌اند به طوری که از دیدن خون یا نزدیک شدن به آن هیجان‌زده شده‌اند و در سن بلوغ این هیجان آن‌ها نسبت به خون بیشتر شده است. گفته می‌شود که این سندروم از نوعی بیماری روانی ناشی می‌شود و ممکن است از کنترل فرد خارج باشد.

بسیاری اوقات خون‌آشام‌ها برای درمان خود نزد پزشک می‌روند تا این حالت غیر طبیعی آن‌ها و میل شدید آن‌ها به خون‌خواری درمان شود اما متاسفانه تا به حال درمانی به جزء نوشیدن خون موثر نبوده ‌است. برخی دانشمندان بر این باورند که اختلالات ژنتیکی یا بیماری نادر سبب بروز این مشکل در افراد می‌شود.

بیماری سل و خون‌اشام شدن
در دوران گذشته بسیاری از پزشکان خون‌آشام بودن را با بیماری سل در ارتباط می‌دانستند زیرا در بیشتر موارد افراد مبتلا به سل بر اثر سرفه‌های مکرر خون بالا می‌آوردند و گاهی آن خون دوباره به سیستم گوارششان بازمی‌گشت و گویی که خون خود را می‌خوردند.

در سال 2002، محققی به نام نیک لین ادعا کرد بیماری خونی پورفیری سبب می‌شود که افراد مبتلا به آن نسبت به نور خورشید حساسیت شدید داشته باشند و همین موضوع ممکن است شروع داستان گریزان بودن خون‌آشام‌ها از نور و پیدا شدن سر و کله آن‌ها در شب باشد. در حال حاضر، به علت کم بودن علائم این بیماری و آزمایش‌های عملی ناکافی به طور قطع نمی‌توان راجع به آن اظهار نظر کرد.

خون‌آشام‌ها خون چی افرادی را می‌خورند؟
طی مصاحبه با برخی خون‌آشام‌ها، آن‌ها اعتراف کردند که اگر به اندازه کافی خون ننوشند، افسرده، بی‌حال و کرخت و دچار ناراحتی و درد عضلانی می‌شوند. علاوه بر این، آن‌ها بر این باورند که خون‌ها نیز مانند غذاها کیفیت خاص خود را دارند و اگر خونی بی‌کیفیت باشد آن‌ها میل کمتری به نوشیدن آن دارند.

به گزارش واشنگتن پست، زنی که خون‌آشام بود تحت درمان در بیمارستان قرار گرفته بود اما با مصرف هیچ دارویی آرام نمی‌شد؛ به همین دلیل همسرش کمی از خون خود را برای او آورد تا سیر شود و به زندگی بازگردد. 

گفته می‌شود که خون‌آشام‌های واقعی ذخیره خون مصرفی خود را از افراد داوطلب تهیه می‌کنند؛ به این صورت که یا نزدیکان آن‌ها خون می‌دهند و یا افراد دیگر به آن‌ها خون می‌فروشند. در جوامع خون‌آشام‌ها، اگر فردی خون نیاز داشته باشد و دیگران به او خون ندهند، فرد خاطی از گروه بیرون انداخته می‌شود.

آیا نوشیدن خون انسان مضر است؟
مطالعات نشان داده است که نوشیدن خون انسان خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها و اختلالات را افزایش می‌دهد. بنابر مطالعه‌ای در مجله «علم زنده»، مصرف خون و تکرار این عمل می‌تواند سبب سمی شدن شدن بدن شود. خون حاوی آهن است و به همین دلیل است که کمی مزه آهن‌گونه دارد.


خون آشام های واقعی/ آدم هایی که دراکولا نیستند اما خون شما را می آشامند


اگر بیش از حد نیاز به بدن آهن وارد شود، خطر ابتلا به بیماری‌هایی همچون آسیب کلیوی، افسردگی، کم‌آبی، آسیب ریوی و حتی مرگ افزایش می‌یابد. علاوه بر این، بر اثر نوشیدن خون ابتلا به ایدز، هپاتیت B و C بسیار طبیعی است. گفته می‌شود در برخی شرایط قبل از مصرف خون یک فرد، خون‌آشام و فرد اهداکننده هر دو آزمایش خون می‌دهند تا مشکلی آن‌ها را تهدید نکند.




تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۵:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن