تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان به سپاهيانش مى گويد: ميان مردم حسد و تجاوزگرى بياندازيد چون اين دو، نزد خدا بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860674184




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شرکت کشتیرانی مشترک ایران و قزاقستان تاسیس می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شرکت کشتیرانی مشترک ایران و قزاقستان تاسیس می‌شود
مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از امضای قرارداد با شرکت حمل و نقل دولتی قزاقستان برای تاسیس یک شرکت کشتیرانی مشترک خبر داد.
کد خبر: ۵۸۰۱۹۱
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۴ - 11 April 2016


مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از امضای قرارداد با شرکت حمل و نقل دولتی قزاقستان برای تاسیس یک شرکت کشتیرانی مشترک خبر داد.
محمد سعیدی افزود: با امضای این قرارداد در حضور رئیسان جمهوری ایران و قزاقستان در تهران، مقرر شد این شركت مشترك در منطقه ویژه اقتصادی بندر انزلی فعال شود.
 وی گفت: سایر دفاتر این شركت مشترك در بندر اكتائو قزاقستان، پایانه مرزی اینچه برون و شهر بندرعباس در جنوب ایران به منظور ساماندهی و تسریع امور صادرات و واردات بین كشورهای آسیای میانه و قزاقستان ایجاد خواهد شد.
 مدیرعامل كشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تاكید كرد، توسعه همكاری های حمل و نقل در بخش های ریلی، جاده ای و دریایی با قزاقستان در بین كشورهای آسیای میانه برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است.
 سعیدی افزود: كشتیرانی جمهوری اسلامی ایران یكی از بزرگترین ناوگان خود را در دریای خزر در بندر سالیانكا در كنار بندر آستاراخان روسیه در اختیار دارد و توسعه همكاری های دریایی بین بندر اكتائو قزاقستان و بندر انزلی در افزایش صادرات و واردات كالا بین ایران و قزاقستان بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
 وی تاكید كرد: قزاقستان در منطقه طلایی تجارت و اقتصاد جهانی قرار دارد و این همكاری ها می تواند به قزاقستان در دسترسی به آبهای آزاد، خلیج فارس و دریای عمان كمك كند تا این كشور بتواند به سهولت محصولات معدنی خود را از جمله نفت، مس، طلا و سایر فلزات را به سایر كشورهای جهان صادر كند.
مدیرعامل شركت كشتیرانی جمهوری اسلامی ایران افزود: قزاقستان درصدد است بخشی از صادرات و واردات كالاهای خود را از طریق ایران با دسترسی به آب های آزاد در جنوب انجام دهد و ناوگان كشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در این زمینه می تواند نقش مهمی ایفا كند.
 امروز 9 یادداشت تفاهم و موافقتنامه همكاری با حضور حسن روحانی و نورسلطان نظربایف رییسان جمهوری ایران و قزاقستان در مجموعه تاریخی فرهنگی سعدآباد بین دو كشور امضا شد.
 نظربایف صبح امروز در صدر هیاتی بلندپایه برای انجام سفری دو روزه به تهران آمد.
 پس از مذاكرات دوجانبه ایران و قراقستان، موافقتنامه انتقال محكومان به حبس، موافقتنامه همكاری در زمینه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی و یادداشت تفاهم همكاری در حوزه همكاریهای فناورانه به امضا رسید.
 از دیگر اسناد امضا شده بین ایران و قزاقستان پروتكل توسعه همكاری های اقتصادی در زمینه های صنعت، تجارت و سرمایه گذاری، برنامه بلندمدت همكاری حمل و نقل و تزانزیت در مسیر جاده ابریشم و یادداشت تفاهم همكاری بین بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران و بانك ملی جمهوری قزاقستان است.
 یادداشت تفاهم همكاری راه آهن جمهوری اسلامی ایران و شركت ملی راه آهن جمهوری قزاقستان، پروتكل همكاری بین شركت خطوط كشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شركت ملی جی اس سی راه آهن قزاقستان و یادداشت تفاهم همكاری صندوق توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران و شركت مادر تخصصی ملی بایترك قزاقستان از دیگر اسنادی است كه بین دو كشور مبادله شد.
 فعالان اقتصادی بخش های دولتی و خصوصی دو كشور نیز روز گذشته (یكشنبه) بیش از 44 یادداشت تفاهم همكاری به ارزش نزدیك به یك میلیارد دلار امضا كردند.
 این یادداشت های تفاهم در نشست شورای بازرگانی قزاقستان و ایران در تهران بین 10 شركت دولتی و بیش از 34 شركت خصوصی دو كشور امضا شد.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن