تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860627613




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معافیت مالیاتی ۵ ساله برای سرمایه گذاران خارجی در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:سراج24: قائم مقام و سرپرست معاونت امور بین الملل سازمان توسعه تجارت در دیدار با هیات هایی از کشور چین اعلام کرد: قوانین خوبی با عنوان رفع موانع تولید رقابت پذیر در ایران تصویب شده است که براساس آن سرمایه گذاران خارجی به مدت پنج سال از مالیات معاف می شوند.به گزارش سراج24 به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، صادق ضیائی بیگدلی در دیدار با دو هیات چینی از استان های جی جیانگ و یونن ضمن تاکید بر سرمایه گذاری در ایران، اظهار داشت: اگر شرکت های خارجی با استفاده از ظرفیت واحدهای تولیدی داخلی در ایران نسبت به تولید محصولات با نشان معتبر اقدام کنند در صورتی که حداقل 20 درصد از محصولات تولیدی را صادر کنند مشمول معافیت مالیاتی می شوند و با اتمام دوره مذکور، از 50 درصد تخفیف مالیاتی برخوردار خواهند شد. ضیائی بیگدلی ادامه داد: ایران بزرگترین بازار کالاهای واسطه ای در خاورمیانه است و با توجه به دسترسی به بازار 300 میلیون نفری کشورهای همسایه به ویژه منطقه اوراسیا، وضعیت خوبی برای گسترش تجارت و سرمایه گذاری دارد و سرمایه گذاران می توانند از ایران به عنوان هاب صادراتی خود استفاده کنند. وی در ادامه این دیدارها، از طرف های مقابل خواست، حوزه های مدنظر همکاری با ایرانی ها را مشخص کنند و در جلسات و دیدارها شرایط گفت وگو و مذاکرات بخش خصوصی دوطرف و عملیاتی شدن تفاهم نامه های تجاری را فراهم کنند. سرپرست معاونت امور بین الملل و الحاق به WTO سازمان توسعه تجارت، اضافه کرد: ما این آمادگی را داریم که با توجه به پیشنهادهای ارایه شده از سوی طرف مقابل، فعالان و تجار موفق خود در بخش های مختلف را معرفی کنیم. *هیات اقتصادی استان جی جیانگ چین در راه تهران تنگ چاوجین معاون اتاق بازرگانی و مرکز توسعه تجارت استان جی جیانگ نیز در این دیدار با اشاره به جایگاه ایران در منطقه با تشریح آخرین وضعیت استان متبوع خود اظهار داشت: ما اگرچه از نظر وسعت نسبت به چین کوچک هستیم اما 56 میلیون جمعیت داریم و 115 نفر از فعالان اقتصادی ما از جمله بزرگترین افراد اقتصادی چین هستند که 22 می (2 خرداد) در قالب هیاتی به ایران سفر خواهند کرد. وی ضمن ابراز امیدواری برای تحقق اهداف روسای جمهوری دو کشور ایران و چین، گفت: امیدواریم بتوانیم شرکای تجاری خوبی برای یکدیگر باشیم و به اهداف مدنظر خود دست پیدا کنیم. هی لیئانجیو رئیس هیات اقتصادی استان یونن چین نیز در دیدار با سرپرست معاونت امور بین الملل و الحاق به WTO سازمان توسعه تجارت ایران گفت: ما خواستار اعزام هیات های مختلف، گسترش روابط نمایشگاهی و انعقاد تفاهمنامه میان استان خود با سازمان توسعه تجارت ایران هستیم. وی گفت: قطعا زمینه های همکاری در بخش مختلف به ویژه حوزه معادن وجود دارد و ما تلاش می کنیم به صورت هدفمند در این بخش گام برداریم و حضور بیشتری در نمایشگاه های ایران داشته باشیم.


یکشنبه ، ۲۲فروردین۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سراج24]
[مشاهده در: www.seraj24.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن