تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):علت روزه گرفتن آن است كه به سبب آن ثروتمند و فقير برابر شوند زيرا ثروتمند گرسنگى را اح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860643771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نمایندگان ۵۰۰ شرکت نفت و پتروشیمی به تهران می‌آیند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نمایندگان ۵۰۰ شرکت نفت و پتروشیمی به تهران می‌آیند
یک مقام مسئول از مشارکت ۵۰۰ شرکت خارجی از ۲۵ کشور جهان در دهمین نمایشگاه ایران پلاست خبرداد و گفت: رکورد حضور شرکت‌های خارجی در اولین نمایشگاه تخصصی صنعت پتروشیمی در دوران پساتحریم شکسته شد.
کد خبر: ۵۷۷۶۶۰
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۷ - 02 April 2016


 یک مقام مسئول از مشارکت ۵۰۰ شرکت خارجی از ۲۵ کشور جهان در دهمین نمایشگاه ایران پلاست خبرداد و گفت: رکورد حضور شرکت‌های خارجی در اولین نمایشگاه تخصصی صنعت پتروشیمی در دوران پساتحریم شکسته شد.
 به گزارش خبرنگار مهر،  محمد مقاره در جمع خبرنگاران با اشاره به شکسته شدن رکورد حضور شرکت‌های بین المللی و به ویژه اروپایی به منظور مشارکت و حضور در دهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست گفت: تاکنون حضور حدود ۵۰۰ شرکت خارجی از ۲۵ کشور جهان در این نمایشگاه قطعی شده است.
 مدیر دهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست با بیان اینکه تاکنون شرکت‌هایی از آلمان، اتریش، ایتالیا، فرانسه، انگلیس، اسپانیا، چک، سوئیس، هلند، دانمارک، لهستان، روسیه، بلژیک، چین، کره جنوبی، تایوان، هند، سنگاپور، ترکیه، امارات، عراق، بحرین، پاکستان، آفریقای جنوبی و استرالیا در این گردهمایی مشارکت کرده‌اند، تصریح کرد: سطح زیرپوشش نمایشگاه ایران پلاست به ۲۵ هزار مترمربع رسیده است.
 
این مقام مسئول با اشاره به افزایش تعداد کشورهای خارجی حاضر در نمایشگاه ایران پلاست، اظهار داشت: با توجه به لغو تحریم‌ها و فضای پسا تحریم درخواست شرکت‌های معتبر اروپایی برای حضور و مشارکت در دهمین نمایشگاه ایران پلاست افزایش یافته است.
 
وی با بیان اینکه این شرکت‌های خارجی در فضایی به وسعت حدود هشت هزار متر مربع در سالن‌های ۳۸ , ۴۱A , ۴۱B ,۴۰A , ۲۷  جانمایی شده اند، تاکید کرد: برگزاری دهمین نمایشگاه ایران پلاست، همزمان با لغو تحریم‌ها به بهترین فرصت برای انتقال دانش، تکنولوژی، انتخاب شرکای مطمئن، جذب سرمایه و بازاریابی برای شرکت‌های فعال در صنایع تکمیلی پتروشیمی، پلاستیک، پلیمر و صنعت پتروشیمی کشور تبدیل شده است.
 مقاره همچنین با یادآوری اینکه به دنبال استقبال کم نظیر از نمایشگاه ایران پلاست، پس از اختصاص سالن ۴۰، سالن ۲۷ هم به متقاضیان واگذار شده است، تبیین کرد: بر این اساس متقاضیان داخلی و خارجی به صورت مشترک در این سالن جانمایی شدند.
 وی با بیان اینکه در حال حاضر سطح زیر پوشش دهمین نمایشگاه ایران پلاست به ۲۵ هزار متر مربع رسیده است، بیان کرد: در حال حاضر حدود ۸۰۰۰ متر مربع از فضای نمایشگاه به متقاضیان خارجی و حدود ۱۷۰۰۰ مترمربع به متقاضیان داخلی واگذار شده است.
 این مقام مسئول با یادآوری اینکه براین اساس حدود ۳۲ درصد فضای نمایشگاه به شرکت‌های خارجی و ۶۸ درصد فضا به شرکت‌های داخلی واگذار شده است، خاطرنشان کرد: بیشترین میزان مشارکت شرکت‌های خارجی به دوره گذشته مربوط می‌شود که رکورد حضور در تمام ادوار ایران پلاست را شکسته بود، در دوره نهم حدود ۳۲۰۰ مترمربع از فضای نمایشگاه به شرکت های خارجی اختصاص یافته بود.
























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن