تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860721525




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد تند امام جمعه از کاندیدای راه یافته به دور دوم مجلس/ هیئت نظارت با حامیان تخریب کننده برخورد کند


واضح آرشیو وب فارسی:سبلانه: امام جمعه پارس آباد از هیئت نظارت خواست با حامیان تخریب کننده یکی از کاندیدای راه یافته به دور دوم مجلس برخورد جدی کنند.به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از آران مغان ، حجت الاسلام سید سعید رشادی ظهر امروز در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این شهر اظهار داشت: در حالی که انتخابات مجلس دهم در حوزه انتخابیه پارس آباد و بیله سوار به دور دوم کشیده شده، حامیان و طرفداران یکی از دو کاندیدای راه یافته به دور دوم، اهرم، تخریب، اهانت و تهدید کاندیدای رقیب را در پیش گرفته و از الفاظ زشتی استفاده می کنند که این کار بسیار زشت و زننده است. وی با بیان اینکه هر چه چقدر حامیان و طرفداران این کاندیدا از اهرم تخریب استفاده کرده به ضرر همان کاندیدا خواهد بود، از هیئت نظارت و اجرایی شهرستان خواست ضمن دعوت از حامیان و طرفداران کاندیدای تخریب کننده، آنها را توجیه کرده تا خدای ناکرده در انتخابات دور دوم پیش رو مشکلی پیش نیاید. رشادی تصریح کرد: باید نامزدهای انتخاباتی حاضر در دور دوم اخلاق مداری را اولویت کارهای خود قرار دهند تا دور دوم همانند دور اول انتخابات پرشور و با حضور اکثریت برگزار شود. امام جمعه پارس آباد با اشاره به سالروز ملی شدن صنعت نفت ایران در ۲۹ اسفند گفت: استکبار سال های سال ثروت و ذخایر ملی کشور را به تارج برد و سرمایه نفت ایران را چپاول کرد و ظلم و ستم های بسیار بر ملت ایران روا داشت اما به همت آیت الله کاشانی در دولت دکتر مصدق توانستیم با لغو قرارداد صد ساله دست ظالم انگلیس و استکبار را از این ذخایر و سرمایه کشور کوتاه کنیم و خودکفایی و سرافرازی نظام را به ارمغان آوریم. وی در بخش دیگری از خطبه های نماز با بیان اینکه آمریکا بار دیگر دشمنی خود را با ملت و نظام جمهوری اسلامی نشان داد، گفت: پس از آزمایش موشک های دوربرد، آمریکا پرونده این موضوع را به شورای امنیت برد اما حمایت شورای امنیت باعث شکست آمریکا شد. رشادی با اشاره به روز دوم فروردین سالروز هجوم وحشیانه نیروهای سفاک ستم شاهی به مدرسه فیضیه قم افزود: دوم فروردین ماه یادآور واقعه تلخ اما مهم در تاریخ انقلاب است که سالروز هجوم وحشیانه نیروهای سفاک رژیم ستم شاهی به مدرسه فیضیه قم در سال 42 که مصادف با سالروز شهادت امام صادق(ع) است. خطیب نمازجمعه پارس آباد با اشاره به روز جهانی آب، تأکید کرد: با توجه به محدودیت منابع آبی باید مصرف آب به صورت بهینه صورت گیرد و مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب مورد توجه ویژه ای قرار گیرد تا در آینده با بحران آب و کم آبی مواجه نشویم. وی به 4 فروردین سالروز وفات حضرت ام البنین (س) روز تکریم مادران و همسران شهدا اشاره کرد و در پایان از عوامل حفاظت انتظامات مصلی امام خمینی(ره) این شهرستان در برقراری نظم و امنیت در برپایی نماز عبادی سیاسی روزجمعه قدردانی کرد.


جمعه ، ۲۸اسفند۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سبلانه]
[مشاهده در: www.sabalaneh.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن