تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هیچکس تا زبانش را نگه ندارد از گناهان در امان نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860805056




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سخنران مراسم سالگرد مادر رئیس جمهور: از اقدام های بزرگ دولت یازدهم احیای اخلاق در جامعه است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سخنران مراسم سالگرد مادر رئیس جمهور: از اقدام های بزرگ دولت یازدهم احیای اخلاق در جامعه است
عضو مجلس خبرگان رهبری در اولین سالگرد مرحومه بانو سکینه پیوندی مادر دکتر روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت: از اقدام های بزرگ دولت یازدهم احیای اخلاق در جامعه است.
آفتاب :  آیت الله محسن کازرونی روز یکشنبه در اولین سالگرد والده رئیس جمهور که با حضور شماری از وزرا، شخصیت های سیاسی، نیروهای نظامی و مدیران استانی و شهرستانی و قشرهای مختلف مردم در شهدای حسینه شهر سرخه برگزار شد، افزود: اگر اخلاق در جامعه نباشد آن جامعه قرآنی نیست.

به گزارش ایرنا، وی اظهار کرد: آن جامعه ای که شایعه و هتاکی در آن بیداد می کند و آبروریزی مومن پشیزی ارزش ندارد، جامعه علوی نیست.

وی با اشاره به فرمایشات رهبری در مراسم تالیف دکتر روحانی به عنوان رئیس جمهوری که فرمودند دکتر روحانی دانشمندی گرانمایه است، خاطرنشان کرد: از کارهای بزرگ که دولت تدبیر و امید متصدی شد و ادامه می دهد احیای اخلاق در جامعه است.

آیت الله کازرونی با بیان این که دفاع از مقام ولایت، امیرالمومنین و رهبری نظام اسلامی ارزش است و تمام همت باید این باشد که حرمت وجایگاه رهبری حفظ شود، خاطرنشان کرد: همت دکتر روحانی در این است ک رهبری را در قالبهای کوچک حبس نکنند، متاسفانه در جامعه عده ای قلیل، رهبری را برای خود می دانند، رهبری نظام برای جریان خاصی نیست و باید این عمود خیمه را تقویت کنیم.

این عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که سایه رهبری بر سر همه ماست و تقویت ولایت و رهبری یک درس بزرگ از زهرای مرضیه است، گفت: گاهی دفاع جاهلانه از رهبری صورت می گیرد که این دفاع پایه های رهبری را محکم نمی کند، بلکه سستی ایجاد می کند.
وی با اشاره به بیانات رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری که فرمودند وقایع را بگویید اما باعث اختلاف نشود، تصریح کرد: یا حرف خوب بزن یا سکوت کن.

وی در بخش دیگری تصریح کرد: آنچه درد امروز مملکت ما است و گریبانگیر شده است، فقر ویرانگر حاکم بر جامعه است، بخشی از اقتصاد با روحیه گذشت و ایثار حل می شود و بخش دیگر رونق اقتصادی است که دولت یازدهم با تمام توان به دنبال حل مشکلات اقتصادی است.
وی ادامه داد: فقر سیاه مایه که در جامعه ایجاد شده اساسش به چرخه مهم اقتصاد باز می گردد، اگر امروز چرخ کارخانه ای چرخید و سرپا نگه داشته شد، این کار از سجاده نشینی نیمه شب نیز بالاتر است.

آیت الله کازرونی در بخش دیگری هم با بیان این که در ادبیات دینی ما جایگاه مادر ادبیات بی نظیری دارد، مادران شجاع، با ایمان و اهل حیا فرزندان شجاع و با ایمان و با حیا تربیت می کنند، افزود: عکس دست بوسی دکتر وروحانی از مادرش که در رسانه ها وجود دارد نماد ادبیات دینی ما است که در هر سمت و جایگاهی که باشی در مقابل مادر بلند شدن و دست مادر را بوسیدن معراج نبوی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: دکتر روحانی و فرزندان بزرگوار والدین دکتر روحانی ثمره پاکیزگی و بزرگمنشی پدر و مادر آنها بوده است.
شرکت کنندگان به همراه دکتر حسن روحانی بعد از این آیین با حضور بر سر مزار مرحومه سکینه پیوندی سوگواری کردند.

رئیس جمهوری قبل از حضور بر سر مزار مادرش در گلزار شهدای سرخه حضور یافت و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

گفتنی است حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران عصر روز یکشنبه پس از حضور بر سر مزار مادرش بانو سکینه پیوندی، سرخه را به مقصد تهران ترک کرد.



تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن