تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود، قائم ما قيام می ‏كرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860737249




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران شرکای خود را بر اساس منافع مشترک انتخاب می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ایران شرکای خود را بر اساس منافع مشترک انتخاب می‌کند
استاندار خراسان رضوی با اشاره به گسترش روابط تجاری ایران با لهستان در شرایط پسابرجام گفت: ایران شرکای خود را برذاساس منافع مشترک انتخاب می‌کند.
به گزارش نامه‌نیوز، علیرضا رشیدیان شامگاه یکشنبه در دومین همایش مشترک اقتصادی تجاری استان خراسان رضوی –جمهوری اسلامی ایران با جمهوری لهستان در محل استانداری خراسان رضوی با اشاره به ایجاد زمینه مناسب در خصوص گسترش روابط تجاری با کشورهای جهان برای ایران گفت:‌ بنا داریم در شرایط پسابرجام شرکای اقتصادی خود را براساس منافع مشترک انتخاب کنیم و بنابراین هرگز به دنبال تبدیل شدن کشورمان به بازار مصرف کشورهای مختلف نیستیم.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به تعاملات اقتصادی و تجاری بین دو کشور ایران و لهستان تا سقف ۷۰۰ میلیون دلار در سال تاکید کرد: تصور می کنم با توجه به تعاملات این دو کشور با همسایگان خود می تواند سقف تعاملات را به یک میلیارد دلار افزایش دهد.

وی خاطرنشان کرد:‌ بحث هایی در زمینه های ماشین آلات صنعتی، مواد غذایی و کشاورزی، مواد شیمیایی و ارگانیک، ‌ تکنولوژی های محیط زیستی، معدن و خودروسازی، خشکبار، گردشگری و حوزه های فرهنگی و دانشگاهی می تواند مباحثی برای تعاملات هر چه بیشتر بین دو کشور ایران و لهستان باشد.

رشیدیان تاکید کرد: خراسان رضوی در حوزه های ترانزیت، تجارت، صنعت، کشاورزی و گردشگری یکی از قطب های مطرح در کشور و بلکه در منطقه است.

وی  با اشاره به اینکه استان خراسان رضوی اولین هیئت تجاری خود را بعد از اجرای برجام به کشور لهستان اعزام کرد، اظهار کرد: ایران و لهستان نمونه های خوبی از دولت های آسیایی و اروپایی هستند که سیاست های صلح جویانه را دنبال می کنند.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به سابقه طولانی بین کشور ایران و لهستان در ارتباطات اقتصادی، ‌ اجتماعی، فرهنگی و عاطفی افزود: کشور لهستان از جهات مختلف مورد توجه دولت و بخش خصوصی و تجار ایرانی بوده و هست.

وی با بیان اینکه کشور لهستان نقش مهمی در اتحادیه اروپا در زمینه اقتصاد اروپای شرقی ایفا می کند، تصریح کرد: در شرایطی که بسیاری از کشورهای اروپا دوران رکود را طی می کردند اما کشور لهستان توانست از این بحران به خوبی عبور کند.

رشیدیان تاکید کرد:‌ ایران و لهستان می توانند به عنوان دو دروازه خوب به بازارهای منطقه آسیا و اروپا مورد بهره برداری تجار دو کشور قرار گیرند.

وی گفت: به عنوان نماینده دولت در استان از همکاران بخش دولتی و فعالان بخش اقتصادی استان درخواست دارم تا از فرصت های به وجود آمده در تعاملات اقتصادی کمال استفاده را داشته باشند.




منبع: مهر


۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن