تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ بنده ای راستین نمی شود مگر زمانیکه اعتمادش به آنچه نزد خداست از اعتمادش به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860782244




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاکید تهران و بخارست بر گشایش فصل پرشتاب در روابط دو جانبه


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تاکید تهران و بخارست بر گشایش فصل پرشتاب در روابط دو جانبه


«لازار کومانسکو» وزیر امور خارجه رومانی با حسن روحانی رئیس جمهوری دیدار و گفت وگو کرد. تهران و بخارست بر گشایش فصل پرشتاب در روابط دو جانبه تاکید کردند. آقای روحانی در دیدار «لازار کومانسکو» وزیر امور خارجه رومانی از این کشور به عنوان یکی از دوستان صمیمی و دیرینه ایران در قاره اروپا نام برد و تاکید کرد: تهران و بخارست باید فصلی جدید و پرشتاب در تقویت روابط  و همکاری‌های مشترک سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و منطقه ای بگشایند.

رئیس جمهور گفت: سطح همکاری‌ها و حجم مبادلات اقتصادی دو کشور با توجه به امکانات و توانمندی‌های گسترده در عمده بخش‌های اقتصادی از جمله انرژی و صنایع باید ارتقا یابد و تلاشی مضاعف در این حوزه، ضروری است.

وی بر ضرورت فعال شدن بخش‌های خصوصی دو کشور در مسیر توسعه و تعمیق همکاری‌های اقتصادی تهران - بخارست تاکید کرد و افزود: فرصت‌های بسیار خوبی برای تقویت همکاری‌های مشترک فراروی بخش‌های دولتی و خصوصی دو کشور هست که باید از این فرصت‌ها بهره برداری شود.

آقای روحانی به موقعیت ممتاز جغرافیایی ایران در منطقه که پیونددهنده شمال و جنوب و شرق و غرب است، اشاره کرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران برای توسعه کریدورهای ریلی اهمیت فراوانی قائل است و با اتصال راه آهن ایران به جمهوری آذربایجان این مسیر بیش از پیش تقویت خواهد شد و رومانی هم می تواند ایفاگر نقش مهمی در روابط اقتصادی دو سوی این کریدور حمل و نقل باشد.

رئیس جمهور همچنین تقویت همکاری های فرهنگی، دانشگاهی و صنعت گردشگری دو کشور را ضروری خواند و گفت: دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دو کشور می توانند با اجرای طرح‌های مشترک سطح همکاری های خود را گسترش دهند.

 
دیدار وزیر امور خارجه رومانی با روحانی
آقای روحانی در ادامه به معضل تروریسم در منطقه و خطر گسترش و سرایت آن به دیگر بخش های جهان از جمله اروپا اشاره کرد و اظهار داشت: تروریسم یک معضل جهانی است و مبارزه با آن نیازمند همکاری همه کشورهای جهان در حوزه‌های اطلاعاتی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی است.

"لازار کومانسکو" وزیر امور خارجه رومانی نیز در این دیدار تاکید کرد: بخارست مصمم است سطح همکاری‌های خود را با تهران در همه حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و علمی گسترش دهد.

وزیر امور خارجه رومانی که وی را در سفر سه روزه‌اش به تهران  یک هیئت بلندپایه اقتصادی همراهی می کند، گفت:  حضور یک هیئت بزرگ و کم سابقه  اقتصادی رومانی در ایران نشان می دهد ما بر تقویت و توسعه روابط دوجانبه و مشترک، اصرار داریم و برای این روابط اهمیت ویژه ای قائل هستیم.

وی بخارست را از متحدان ایران در اتحادیه اروپا دانست و اظهار داشت: بخش‌های خصوصی و دولتی ایران،  رومانی را دروازه صدور تولیدات خود به اروپا بدانند.

 
دیدار وزیر امور خارجه رومانی با روحانی
"کومانسکو" همچنین خواهان تقویت همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های فرهنگی به‌ویژه دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی شد.

وزیر خارجه رومانی به موضوع تروریسم و مشکلات منطقه اشاره کرد و گفت: رومانی و اتحادیه اروپا، نقش ایران را در منطقه بسیار مهم و اثرگذار می دانند و مشتاق تبادل نظر با تهران در خصوص مسائل منطقه به‌ویژه خاورمیانه هستیم و این همکاری های مشترک می تواند برای ثبات منطقه و مبارزه با تروریسم بسیار مفید و اثرگذار باشد.
دیدار وزیر امور خارجه رومانی با روحانی

دیدار وزیر امور خارجه رومانی با روحانی

دیدار وزیر امور خارجه رومانی با روحانی

دیدار وزیر امور خارجه رومانی با روحانی
     


سه شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن