تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860880685




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد حجت الاسلام علم الهدی از دولت سازندگی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: انتقاد حجت الاسلام علم الهدی از دولت سازندگی
مشکل ما در برخی قشرهای هنری عدم حضور نیروهای متدین در این حوزه است، با توجه به اینکه هنر هفتم و هنر موسیقی، هنر واضح و رندی است و برای جوانان نیز جذاب و دارای ارزش زیاد است باید نیروهای متدین در این حوزه حضور یابند.باید هنری شرعی، اسلامی و انقلابی بیاوریم و مولد هنر باشیم.
به گزارش نامه نیوز، حجت الاسلام علم الهدی گفت: مشکل ما در برخی قشرهای هنری عدم حضور نیروهای متدین در این حوزه است، با توجه به اینکه هنر هفتم و هنر موسیقی، هنر واضح و رندی است و برای جوانان نیز جذاب و دارای ارزش زیاد است باید نیروهای متدین در این حوزه حضور یابند.باید هنری شرعی، اسلامی و انقلابی بیاوریم و مولد هنر باشیم.


سید احمد علم الهدی، امام جمعه موقت مشهد، در دیدار با مسئولان سازمان بسیج هنرمندان و جمعی از هنرمندان بسیجی شناسایی نیروی های بااستعداد بسیج در حوزه هنر را حرکتی بنیادی دانست و اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که امروز در عرصه هنر در جامعه وجود دارد حضور نیافتن نیروهای ارزشی متدین و بسیجی به این حوزه هاست و برای شکستن این جو فعالیتی اساسی از سوی بسیجیان ضرورت دارد.


وی با اشاره به اینکه در حال حاضر مهم ترین هنر شناخته شده در بین مردم هنر هفتم و موسیقی است، ادامه داد: فضای این دو هنر به گونه ای است که از یک طرف برای جوانان جاذب است و از طرف دیگر به دلیل فضای نامناسب آن خانواده ها و جوانان متدین حضور کم رنگی در این عرصه دارند.


علم الهدی با بیان اینکه شهید آوینی توانست هنر را به گونه ای فضاسازی کند که از فضای‌ آلوده هنر خود را جدا کرده و در این راه از بسیاری از موقعیت ها صرف نظر کرد، افزود: اگر الان شهید آوینی و هنر آوینی ها زنده بود امروز فضای هنر کشور مشکلی نمی داشت.


وی تاکید کرد: متاسفانه اکنون فضای هنر به قدری آلوده است که قابل اصلاح نیست و این عرصه میدان جولان عناصر غیر ارزشی شده است و به همین دلیل خانواده های متدین در این عرصه وارد نمی شوند.


امام جمعه موقت مشهد با اشاره به اینکه اوایل انقلاب ما کارگردان، نویسنده، تهیه کننده و بازیگر نداشتیم، گفت: هنرمندان باید بدانند که سر سفره انقلاب به اینجا رسیده اند و متاسفانه این مسئله را فراموش کرده و هر کدام از آن ها یا وارد ساختن فیلم های ماهواره ای شده اند و یا جذب شبکه های خارجی می شوند و به بی حجابی خود افتخار می کنند.


وی سرمایه گذاری برای پرورش نیروهای متدین و ارزشی در عرصه هنر را اقدامی جدی دانست و تاکید کرد: وجود فضای هنر ارزشی آیت عظیمی است که می تواند معیاری باشد و سایر حوزه ها را تحت الشعاع خود قرار دهد.


علم الهدی تصریح کرد: بسیاری بنده را به عنوان فردی مخالف صد در صد موسیقی می دانند در حالی که مبانی فقهی بنده نسبت به بسیاری از مراجع بازتر است و هیچ شخصی به مبانی فقهی که بنده عرض می کنم دقت و توجه نمی کند.


وی با تاکید بر اینکه در موسیقی باید مولد باشیم نه مقلد، گفت:‌ تا سخن از موسیقی می شود می گویند موسیقی مقامی و موسیقی ایرانی در حالی که موسیقی مقامی موسیقی بوده است که ناصرالدین شاه از شب تا به صبح با می گساری با آن سرمی کرده است و این موسیقی که قبلا همه آن را حرام می دانستند حالا حلال شده است!


امام جمعه موقت مشهد با بیان اینکه عده ای موسیقی ایرانی را درست و موسیقی خارجی را باطل می دانند، ادامه داد: این مسئله صحیح نیست چرا که در برخی موارد موسیقی خارجی از بسیاری از موسیقی های داخلی مان بهتر است.


وی با تاکید بر تولید موسیقی انقلابی خاطرنشان کرد: اگر در بین ۹۰ هزار هنرمند بسیجی ۱۰ هزار نیروی ارزشی همچون حامد زمانی داشته باشیم مشکل موسیقی این کشور حل می شود.


علم الهدی تاکید کرد: هنرمندان بسیجی باید در سه عرصه موسیقی، هنر هفتم و شعر اتاق و جایگاهی ایجاد کرده و افراد مستعد و نیروهای متدین را شناسایی و امکانات را در اختیار آن ها قرار دهد.


وی با بیان اینکه مشکل بسیج این است که توقع داریم با دست خالی همه کار انجام دهد، خاطرنشان کرد: در دانشگاه ها همه امکانات از بسیج گرفته می شود و به کانون های مختلف می سپارند، نیروی بسیجی با این شرایط چگونه می تواند فاتح خیبر باشد؟


امام جمعه موقت مشهد با تاکید بر سرمایه گذاری سپاه پاسداران و بسیج در عرصه هنر برای هنرمندان ارزشی گفت: ما کمونیست نیستیم که قائل به این باشیم که همه چیز با مسائل مادی حل شود اما اکنون این واقعیت جامعه است که پول و مسائل مادی حرف اول را می زند و سردار نقدی باید جیبشان را برای هنرمندان بسیجی بازتر کنند.


وی با اشاره به اینکه بسیاری از نیروهای ارزشی پس از ورود به عرصه هنر و موسیقی و فیلم به جای آنکه بر فضای هنر حاکم باشند در دل آن محاصره می شوند و پس از مدتی تغییر می کنند، تصریح کرد: در حال حاضر وزارت ارشاد به محلی برای پرداختن به مطالبات فیلمسازان و موسیقی دانان تبدیل شده است در حالی که باید کنترل کننده بر این فضا باشد.


علم الهدی افزود: پس از اتمام جنگ تحمیلی و شروع دولت سازندگی شعار «خانه ما شهر ما» گسترده شد و دولت تصمیم داشت جامعه ای بانشاط پس از جنگ را درست کند اما متاسفانه با این کار ذخایر فرهنگی هشت سال جنگ را بر باد داد.


وی تاکید کرد: باید به افرادی که می گویند امام جمعه جوانان این شهر را بدبخت کرده است باید گفت اگر جوانان بی بندو بار باشند خوشبخت می شوند؟


امام جمعه موقت مشهد خاطرنشان کرد: بسیج هنرمندان باید هنر شرعی مثبت و انقلابی و مولد جریان فیلم و موسیقی باشد و پس از آن ابزار شادی را در جامعه ایجاد کند.




منبع: انتخاب


۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن