واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده:
اجرای طرح تحول سلامت موجب رضایت مردم شد/زنان ایران پس از انقلاب اسلامی موجب پیشرفت کشور شدند
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: زنان ایران پس از انقلاب اسلامی موجب پیشرفت کشور شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، شهین دخت ملاوردی عصر امروز در همایش «جوان در آینه آینده» در جمع دانشجویان دانشگاههای کاشان اظهار کرد: با توجه به اجرایی شدن برجام دهه فجر امسال با سالهای دیگر متفاوت بود.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور در شرایطی دولت یازدهم را تحویل گرفت که کشور در شرایط بیسابقه داخلی و بینالمللی قرار داشت، تصریح کرد: بخشی از مشکلات کشور ناشی از تحریمهای ناعادلانه علیه مردم ایران و بخشی دیگر به سوءمدیریتها برمیگشت و با وجود درآمدهای نفتی کشور در عرصههای مختلف به بنبست رسیده بود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: در این زمان دولت یازدهم با شعار «آرامش در سیاست»، «آسایش در اقتصاد» و «امنیت در فرهنگ» به میدان آمد و مورد قبول اکثریت جامعه قرار گرفت.
ملاوردی با اشاره به اینکه دولت یازدهم با تدبیر و خردجمعی موفق شد ثبات نسبی در اقتصاد به وجود آورد، متذکر شد: در کنترل تورم به موفقیت نسبی دست یافتیم و در حال حاضر جزو پنج کشور دنیا هستیم که تورم دو رقمی داریم و تلاش این است که نرخ تورم را به یک رقم برسانیم.
وی تأکید کرد: دولت میراثدار برنامههای سالهای گذشته و مجبور به اجرای آن بود و یکی از برنامههای سالهای گذشته اجرای قانون هدفمندسازی یارانهها بود و دولت در شرایط فعلی نهایت صرفهجویی را انجام میدهد تا پروژههای توسعهای به پایان برسد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده همچنین به طرح تحول سلامت اشاره کرد و افزود: اجرای طرح تحول سلامت توانست رضایت مردم را جلب کند.
ملاوردی ادامه داد: تورم رکودی هر سیاست اقتصادی را با کاهش تورم مواجه میکند و بعد از گشایشهایی که به دنبال مذاکرات هستهای روی داده است، امیدواریم با ورود سرمایه و سرمایهگذار به کشور رونق کسب و کار در کشور صورت گیرد.
وی همچنین به صادرات نفتی و ایجاد فرصتهای ناشی از آن پرداخت و افزود: مقدمات این کار در دولت یازدهم آغاز شده و برنامه ششم توسعه نیز با همین نگاه نوشته شده و کشور را به توسعه متوازن نزدیکتر میکند.
دبیرکل جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان تصریح کرد: در شرایط روندهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اجتماعی گریزناپذیر بودن هرچه بیشتر زنان و جوانان در عرصههای کلان تصمیمسازی جامعه وجود دارد و این فرآیند نیاز به اصلاح روندهای قانونی در حوزه زمان و تحول در انگارههای مردسالانه دارد که البته در ابتدای راه هستیم.
ملاوردی عنوان کرد: زنان جامعه با اعتماد به برنامههای رئیس جمهور بیشترین رأی را دادند و این رأی اعتماد لازم به توان و ظرفیت و قدرت زنان جامعه به وجود میآورد تا حماسه سیاسی و اقتصادی خلق و زمینه پیشرفت جامعه را فراهم آورند.
وی همچنین تعداد ثبت نام 2 هزار و 34 زن در انتخابات مجلس و 16 نفر در انتخابات مجلس خبرگان رهبری امسال را یادآور شد و عنوان کرد: زنان جامعه با این حرکت آمادگی و توان خود را در مشارکت عرصههای سیاسی و اجتماعی نشان دادند؛ گرچه تعداد زیادی از آنان به علت عدم احراز هویت و عدم صلاحیت در نیمه راه بازماندند، اما هنوز بررسیها ادامه دارد و نتایج قطعی اعلام نشده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه زنان ایران اسلامی پس از انقلاب اسلامی موجب پیشرفتهای زیادی شدند و در همه عرصهها حضور داشتهاند، تأکید کرد: به مرور که جلوتر میرویم بررسیها نشان میدهد که به یک وضعیت متعادل دست پیدا نکردهایم و میزان پیشرفتها به یک اندازه نیست؛ همانطور که زنان در علم، بهداشت و دانشآموختگی پیشرفت کردهاند موفق نشدهاند در سیاست و اقتصاد توانمندیهای خودشان را نشان دهند.
ملاوردی افزود: وضعیت نامتعادل بین موقعیت زنان و مردان را در جامعه شاهد هستیم که مردان بیشتر در عرصههای اقتصادی و سیاست به فرصتهای بیشتری دست پیدا کردهاند و زنان در عرصههای علمی و فرهنگی، بنابراین سیاستگذاران به این وضعیت رسیدگی و الگوی متعادل زن مسلمان را به دنیا ارائه دهند.
94/11/24 - 19:39
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]