واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: سهیلا رضوی نیز گفت: من وقتی فیلمنامه را می خواندم از همان صفحه اول و دوم درگیر آن شدم و اینکه یک مادر بخاطر درگیری داخل یک مغازه التهاباتی دارد برایم جذاب بود.
نشست خبری "خانه ای در خیابان چهل و یکم" در کاخ جشنوارهبه گزارش سیمرغ در روز دهم جشنواره فیلم فجر و در کاخ جشنواره نشست رسانه ای فیلم "خانه ای در خیابان چهل و یکم" که شب گذشته اکران شد، برگزار شد.
نشست خبری فیلم سینمایی "خانه ای در خیابان چهل و یکم" با حضور حمیدرضا قربانی (کارگردان)، محمود رضوی (تهیه کننده)، علی مصفا، سارا بهرامی، سهیلا رضوی و علیرضا کمالی (بازیگران)، هومن بهمنش (مدیر فیلمبرداری) برگزار شد.
نشست خبری "خانه ای در خیابان چهل و یکم"
هومن بهمنش به عنوان فیلمبردار این فیلم گفت: نوع نگاه فیلمنامه نویس و کارگردان نیازمند فیلمبرداری متفاوت در این فیلم بود.حمیدرضا قربانی را سالها است که می شناسم و دوست داشتم با ایشان کار کنم.فیلم های زیادی در جشنواره داشتیم که از موضوعی نزدیک به این فیلم استفاده کردند که برخی ژورنالیستی شده است.حمیدرضا قربانی دوست نداشت از قصه و فیلمنامه اش سواستفاده کند و بزرگترین نکته این فیلم این است که حمیدرضا قربانی توانست فیلم خودش را بسازد. سهیلا رضوی نیز گفت: من وقتی فیلمنامه را می خواندم از همان صفحه اول و دوم درگیر آن شدم و اینکه یک مادر بخاطر درگیری داخل یک مغازه التهاباتی دارد برایم جذاب بود. سپس سارا بهرامی بیان کرد : واقعا این شکل از بازیگری خیلی سخت بود. حال ما واقعا به هم می ریخت چرا که ما در این فیلم شخصیت هایی داشتیم که صبورانه و درونگرایانه به موضوغ نگاه می کردند و این از سوی کارگردان تعمدانه بوده است. علی مصفا نیز اظهار داشت: سناریو برای من جذابیت های خودش را داشت و مهم تر از اینها برای من خود آقای قربانی بود که ایشان نسبت به کارشان خیلی دقت دارند.من خیلی سمت این چنین نقش ها نرفته بودم چرا که باب میلم نبودند اما نگاه ایشان را دوست داشتم. علیرضا کمالی نیز گفت: من با آقای قربانی سر یک تله فیلم بودم که ایشان بازی در این فیلم را به من پیشنهاد دادند . دلیل اینکه صورت من در فیلم دیده نمی شود به آقای قربانی و آقای بهمنش برمی گردد. کوتاه بودن نقش نیز زیاد تاثیرگذار نبود چون که اثرش در کل فیلم جاری است. حمیدرضا قربانی: برخی صحنه ها در این فیلم واقعا حال همه را بد می کرد.یادم می آمد در صحنه ابتدایی هومن بهمنش دوربین را کاشت و گفت همین جا بگیریم. براساس نکته ای که در ذهن شما است این سبک فیلمبرداری بهتر است و برای من هم واضح شد که این روش درست است.تنها نگرانی ام علیرضا کمالی بود که بعد از یک ماه تمرین باید به او می گفتیم باید در یک سکانس ضد نور بازی کنی. قبل از اینکه فیلمبرداری را شروع کنیم به مدت یک ماه تمرین داشتیم و بازیگران در کنار همدیگر قرار گرفتند.بدون اینکه در ارتباط با فیلمنامه صحبت کنیم سعی کردیم شخصیت هارا خوب بفهمیم و ریز خصوصیات شخصیت هارا دربیاوریم.حتی من به بازیگران گفتم شماها به من کمک کنید و تعامل خیلی خوبی برقرار شد. در رابطه با تفاوت نگاه فیلم به موضوع قصاص باید بگویم دوست داشتیم از احساسات سطحی و داد و فریاد های مرسوم دور شویم و مخاطب با وجه درونی شخصیت ها هم آشنا شود. مانی رحمانی بازیگر خردسال فیلم نیز گفت: صحنه ای که من باید آقای مصفا را کتک بزنم برایم بسیار سخت بود اما شنیدم بعد از آن بدن آقای مصفا کبود شده است.
تهیه و تدوین : گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
اختصاصی سیمرغ / فریبا بیات
جشنواره فجرعلی مصفا
زیر مجموعه: فرهنگ و هنر دسته: اخبار فرهنگ و هنر
بازدید: 90
منتشر شده در 1394/11/21
1394/11/21
###12##12###
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیمرغ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]