تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، كليد هر نوشته‏اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860882368




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان: هزینه‌کرد 63 میلیارد تومان برای تجهیز و تعمیر خانه‌های بهداشت


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان:
هزینه‌کرد 63 میلیارد تومان برای تجهیز و تعمیر خانه‌های بهداشت
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: حدود 63 میلیارد تومان برای تجهیز و تعمیر خانه‌های بهداشت، مراکز بهداشتی و درمانی و همچنین محل زندگی پزشکان هزینه شده است.

خبرگزاری فارس: هزینه‌کرد 63 میلیارد تومان برای تجهیز و تعمیر خانه‌های بهداشت



به گزارش خبرگزاری فارس از شمال کرمان، سیروس سالاری ظهر امروز در نشست خبری پیرامون برنامه تحول سلامت در حوزه بهداشت اظهار داشت: در قالب طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشتی 15 برنامه و 10 پروژه داریم. وی با اشاره به پوشش 546 هزار نفر توسط 85 مرکز بهداشتی و درمانی در سطح استان بیان داشت: 331 خانه بهداشت با 130 پزشک، 102 ماما و 639 بهورز زن و مرد مشغول خدمت‌رسانی هستند. سالاری افزود: حدود 63 میلیارد تومان برای تجهیز و تعمیر خانه‌های بهداشت، مراکز بهداشتی و درمانی و همچنین محل زندگی پزشکان هزینه شده است. وی گفت: سه شهرستان کرمان، سیرجان و زرند بالای 50 هزار نفر جمعیت دارند که یکی از برنامه‌های تحول سلامت در حوزه بهداشت ارائه خدمات به این شهرها است از این رو تا پایان سال شهرستان زرند تحت پوشش خدمات بهداشتی اولیه فعال قرار می‌گیرد و در سال آینده نیز شهرهای کرمان و سیرجان پوشش داده می‌شوند. سالاری ادامه داد: در مناطقی با جمعیت زیر 20 هزار نفر و مناطق روستایی خدمات فعال است یعنی اگر افراد به پایگاه‌های سلامت مراجعه نکنند کارشناسان ما به سراغ آنها می‌روند. وی عنوان کرد: در شهرهای بین 20 تا 50 هزار نفر جمعیت به دلیل اینکه ساختار مناسبی از نظر نیروی انسانی، تجهیزات و ساختمانی وجود نداشت، حدود 16 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار برای به‌روز رسانی تجهیزات و بهسازی ساختمان‌ها هزینه شد. وی با اشاره به جایگزینی 35 یونیت دندانپزشکی در مراکز بهداشتی درمان گفت: برای تجهیز یونیت و خریداری تجهیزات مورد نیاز حدود 9 میلیارد ریال هزینه شده است. سالاری ادامه داد: 11 میلیارد ریال برای تجهیزات آزمایشگاه‌های مراکز بهداشتی درمانی هزینه شده است. نوذر نخعی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز گفت: در دولت یازدهم اعتبارات خوبی در بخش بهداشت و درمان اختصاص داده شد و همکاران ما نیز پرکارتر شده‌اند در نتیجه مردم نسبت به سال‌های قبل راضی‌ هستند. وی بیان داشت: خدمات ارائه شده توسط پایگاه‌ها و مراکز سلامت به سه صورت مناطق روستایی، شهرهای زیر 20 هزار نفر و شهرهای بالای 50 هزار نفر انجام می‌گیرد. نخعی عنوان کرد: کرمان در قالب طرح تحول نظام سلامت دوره آموزشی مدیران منطقه جنوب‌شرق را برگزار کرد و با استقبال خوبی مواجه شد. وی با تقدیر از خیران حوزه سلامت کرمان افزود: سایت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان آموزش‌هایی برای عموم مردم ارائه می‌کند و بنا داریم کلیپ‌های 30 ثانیه‌ای آموزشی و با رویکرد توجه به امر پیشگیری‌ را برای مردم تهیه کرده و در دسترس آنها قرار دهیم.

94/11/10 - 16:24





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن