تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860325513




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امام جمعه موقت حاجی‌آباد: اختلاف سلیقه‌ها باعث تنش نشود/دولتمردان در تمام زمینه‌ها باید تدبیر و مدیریت کنند‌


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه موقت حاجی‌آباد:
اختلاف سلیقه‌ها باعث تنش نشود/دولتمردان در تمام زمینه‌ها باید تدبیر و مدیریت کنند‌
امام جمعه موقت حاجی‌آباد با بیان اینکه عقب‌نشینی دشمنان نتیجه مقاومت ملت ایران است، گفت: عده‌ای خیال می‌کنند غربی ها به ما لطف کردند، در صورتی که اینگونه نیست و ما هزینه‌های سنگینی متحمل شدیم.

خبرگزاری فارس: اختلاف سلیقه‌ها باعث تنش نشود/دولتمردان در تمام زمینه‌ها باید تدبیر و مدیریت کنند‌



به گزارش خبرگزاری فارس از حاجی آباد، حجت‌الاسلام صادقی امام جمعه موقت حاجی آباد در نماز جمعه این شهر با بیان اینکه در مذاکرات هسته‌ای مقاومت ملت، رهنمودهای رهبری و تلاش دولت و مذاکره‌کنندگان باعث عقب‌نشینی دشمن شد، اظهار کرد: دشمن از ابتدا می‌دانست ایران اسلامی دنبال سلاح هسته‌ای نیست، آنها با وضع کردن تحریم‌های سنگین و مختلف به دنبال سرد کردن مردم نسبت به نظام و انقلاب و شهدا بودند تا بتوانند این نظام را تغییر دهند، هدف اصلی دشمن این بود که استقامت ملت را در هم بشکند اما در نهایت این دشمنان بودند که ناچار به عقب‌نشینی شدند. وی افزود: عده‌ای خیال می کنند غربی‌ها با عقب‌نشینی به ما لطف کردند، این چه لطفی است که سی سال هر چه از دستشان برمی‌آمد انجام دادند، حال چگونه به ما لطف کرده‌اند؟ نه اینگونه نیست، آنها با استقامت ملت و حماسه آفرینی شهدای هسته‌ای ناگزیر به عقب‌نشینی شدند. ‌صادقی ادامه داد: آنچه باعث می‌شود وضع معشیت مردم حل شود فقط اقتصاد مقاومتی است. تحریم‌ها گوشه‌ای از مشکلات بود و نباید تمام تمرکز خود را معطوف به تحریم‌ها کنیم و دولت مردان در تمام زمینه‌ها باید تدبیر و مدیریت کنند. وی با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری افزود: حضور مردم در انتخابات باید با نشاط و با اعتقاد باشد. نباید اختلاف سلیقه‌ها باعث تنش شود و نشاط سیاسی را از مردم بگیرد.

‌صادقی با انتقاد از کسانی که ‌علیه دستگاه‌های مربوط جوسازی می‌کنند، اظهار کرد: در همه جای دنیا کسی که اعتقاد به نظام حاکم در آن کشور نداشته باشد و پای بند به اصول نباشد در دستگاه های مدیریتی جایی ندارد. آنچه مهم است پای بند بودن به اصول است.

وی گفت: کسانی که اصول انقلاب و نظام را قبول نداشتند، فتنه 88 را به راه انداختند.

وی با تاکید بر اینکه نباید اذهان مردم را در آستانه این انتخابات بزرگ مشوش کرد، گفت: کسانی که از فیلتر شورای نگهبان عبور می کنند صلاحیت حضور در انتخابات را دارند، لذا باید با بصیرت انتخاب کرد. خطیب موقت جمعه حاجی آباد خطاب به کاندیداها اظهار داشت: کسانی که در نهایت بر کرسی می‌نشینند باید خود را از مردم بدانند و به دنبال خدمت باشند و از دادن وعده های غیرعملی خودداری کنند. سیاسی کاری نکنند و با مردم صادقانه برخورد کنند. ‌صادقی در پایان تصریح کرد: ستاد ویژه پیشگیری و پیگیری از تخلفات انتخابی در کل کشور فعال است و با دقت تمام فعالیت ها را رصد می‌کند و پلیس فتا نیز پای کار ایستاده است تا امنیت فضای مجازی را تامین کند. تمام تلاش دستگاه ها این است که در یک فضای آرام به شروع تبلیغات انتخاباتی پرشور برسیم.

94/11/02 - 15:42





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن