تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860914925




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صدور اینترنتی کارت پرواز برای نخستین بار در کشور/ جزئیات طرح توسعه پروازها و فرودگاه کرمان


واضح آرشیو وب فارسی:تین نیوز: تین نیوز | مدیرکل فرودگاه های استان کرمان از صدور اینترنتی کارت پرواز برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: برای پروازهایی که شرکت هواپیمایی ماهان از فرودگاه کرمان به مقاصد داخل کشور انجام می دهد این امکان فراهم شد تا مسافران به صورت اینترنتی کارت پرواز خود را نیم ساعت پیش از پرواز دریافت کنند. محمد نخعی گفت: برای پروازهایی که شرکت هواپیمایی ماهان از فرودگاه کرمان به مقاصد داخل کشور انجام می دهد این امکان فراهم شد تا مسافران به صورت اینترنتی کارت پرواز خود را نیم ساعت پیش از پرواز دریافت کنند. وی با بیان اینکه این امکان برای اولین بار در کشور توسط یک شرکت ایرانی فراهم شد افزود: با فراهم شدن امکان دریافت اینترنتی کارت پرواز نیازی به دریافت این کارت در فرودگاه از طریق کانتر نیست و این امر موجب تسهیل و کاهش اضطراب مسافران می شود. مدیرکل فرودگاه بین المللی کرمان با اشاره به اینکه دریافت اینترنتی کارت پرواز فقط برای پروازهای داخلی شرکت هواپیمایی ماهان فراهم است گفت: قرار است این امکان برای مسافران پروازهای خارجی این شرکت هواپیمایی نیز در فرودگاه بین المللی کرمان فراهم شود. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر از فرودگاه بین المللی کرمان به ۷ مقصد داخلی تهران، تبریز، اهواز، شیراز، اصفهان، مشهد، کیش و دو مقصد خارجی عتبات و دبی پرواز صورت می گیرد گفت: به طور میانگین روزانه ۸ نشست و برخاست از این فرودگاه انجام می شود. مدیرکل فرودگاه های استان کرمان با بیان اینکه پروازهای کرمان-ساری نیز از این فرودگاه برقرار بود اما از حدود دو ماه پیش به دلیل کمبود مسافر کنسل شد افزود: فرودگاه بین المللی کرمان ظرفیت های زیادی برای برقراری پروازهای خارجی از جمله ترکیه دارد که در این زمینه با شرکت هواپیمایی ترکیش در سال گذشته مذاکراتی انجام شد اما این شرکت هواپیمایی هنوز آمادگی خود را برای برقراری این مسیر پروازی اعلام نکرده است. وی ادامه داد: با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز بیشتر به دنبال افزایش تعداد پروازهای موجود هستیم. نخعی با اشاره به پروژه های عمرانی فرودگاه بین المللی کرمان نیز گفت: قرارداد ساخت ترمینال خارجی این فرودگاه به مساحت ۲۰ هزار مترمربع و ۱۵ هزار متر مربع محوطه سازی در آبان ماه امسال با شرکت هواپیمایی ماهان به عنوان پیمانکار ساخت این پروژه منعقد شده است که از زمان انعقاد قرارداد در مدت ۳۰ ماه باید به بهره برداری برسد. مدیرکل فرودگاه های استان کرمان اظهار کرد: همچنین در قالب همین قرارداد ۴۰ هزار مترمربع به فضای اپرون فعلی (محل پارک هواپیما) به سمت جنوب فرودگاه بین المللی کرمان اضافه می شود. وی از بهسازی و ترمیم باند فرودگاه بین المللی کرمان خبرداد و گفت: علاوه بر این اجرای ۵۰ پروژه بهسازی و نوسازی در فرودگاه های بم، سیرجان، جیرفت، سیرجان و رفسنحان نیز در دستور کار است. به گزارش خبرنگار پایگاه وزارت راه و شهرسازی٬ ترمینال جدید فرودگاه بین المللی کرمان با سرمایه گذاری شرکت هواپیمایی ماهان و به روش سرمایه گذاری BLT ﴿ساخت و اجاره به شرط تملیک﴾ ساخته می شود. در حال حاضر سالانه حدود ۸۰۰ هزار نفر از فرودگاه بین المللی کرمان اعزام و پذیرش می شوند که با ساخت این ترمینال ظرفیت مسافری این فرودگاه به ۲.۵ میلیون مسافر در سال افزایش می یابد. پس از پایان ساخت ترمینال جدید فرودگاه بین المللی کرمان، ترمینال فعلی این فرودگاه به عنوان ترمینال CIP ﴿سالن تشریفات اختصاصی﴾ و کروی پرواز (کادر پروازی) فعالیت خواهد کرد.


یکشنبه ، ۱۳دی۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تین نیوز]
[مشاهده در: www.tinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن