واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون امور بینالملل ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در گفتوگو با فارس:
دولت نیجریه باید اولویتش مقابله با گروهک تروریستی بوکوحرام باشد نه مردم مسلمان
معاون امور بینالملل و همکاریهای بینالمللی قضایی ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت: دولت نیجریه باید اولویتش مقابله با گروهک تروریستی بوکوحرام باشد نه مردم مسلمان و شیعیان مظلوم.
کاظم غریب آبادی در حاشیه پنجمین گردهمایی حقوقدانان بسیجی سراسر کشور در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد در ارتباط با سکوت سازمان ملل در کشتار مردم نیجریه، اظهار کرد: متأسفانه آنچه که هماکنون ما در جهان معاصر با آن مواجه هستیم تبعیض در موضوع حقوق بشر و هم استانداردهای دوگانه است.
وی افزود: نقض حقوق بشر شیعیان در نیجریه را میتوان با فجایعی که در یمن در اثر تهاجم عربستان صورت میگیرد، مقایسه کرد، مردم بسیاری در یمن کشته و از دسترسی به نیازهای ضروری خود منع شدند، همچنین میبینیم که نقض حقوق شیعیان در بحرین و کشتار مردم توسط گروههای تروریستی در عراق و سوریه اتفاق میافتد اما متأسفانه سازمانهای حقوق بشر سکوت اختیار کردهاند و از همه تلختر در این زمینه سکوت برخی کشورهای اسلامی است.
معاون امور بینالملل و همکاریهای بینالمللی قضایی ستاد حقوق بشر قوه قضائیه بیان کرد: ما نباید در کشورهای اسلامی هم شاهد اختلافات مذهبی و دینی و هم نقض حقوق انسانهای مسلمانان باشیم، چراکه وظیفه کشورهای اسلامی در حفظ حقوق مردم مسلمان و غیرمسلمان سنگینتر است. غریب آبادی تصریح کرد: متأسفانه فاجعهای که در نیجریه رخ داد، شائبه نوعی پاکسازی نژادی مذهبی را مطرح میکند، یعنی نسلکشی علیه بشریت که در واقع گروهی از مردم را با ابزارهای متفاوت به قتل رساندن است.
وی با اشاره به اینکه کشتار شیعیان مظلوم در نیجریه جنایت علیه بشریت بود، بیان کرد: این جنایت توسط نیروهای نظامی و ارتش خود نیجریه رخ داده است و از این جهت دولت نیجریه باید هر چه سریعتر به این جنایت رسیدگی کند و نقض حقوق شیعیان را متوقف و عادلانه با آنها مانند سایر شهروندانش برخورد کند.
غریب آبادی اظهار کرد: هماکنون در جهان و منطقه خاورمیانه شاهد رشد گروههای تروریستی و تکفیری هستیم و خشونت طلبی و افراطیگری در دنیا وجود دارد در نتیجه باید اولویت اساسی کشورها برخورد با این خشونت و گروههای تروریستی باشد به عنوان مثال در همان کشور نیجریه گروهک تروریستی بوکوحرام وجود دارد که طبق آمار بیشاز 17 هزار نفر از جمعیت این کشور را همین گروهک تروریستی کشتهاند و بیش از یک تا دو میلیون نفر هم به خاطر اقدامات تروریستی این گروهک آواره شدهاند.
معاون امور بینالملل و همکاریهای بینالمللی قضایی ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به اینکه اولویت اساسی دولت نیجریه باید برخورد با گروهکهای تروریستی باشد، یادآور شد: نباید به جای این اولویت اساسی با گروهی از مردم مذهبی و مسلمان به نام اهل تشیع که هیچ خطری برای دولت نیجریه ندارند، برخورد شود و اینگونه مظلومانه آنها را به قتل رساند.
وی عنوان کرد: همه کشورها حتی نیجریه باید به جای مقابله با تروریسم ساختگی، برای مقابله با افراطگرایی، خشونت و تروریسم واقعی متحد شوند. غریب آبادی در ارتباط با آخرین اقدامات ایران فارغ از نگاه همدردی برای پیگیری این جنایت، تأکید کرد: ستاد حقوق بشر در همان ابتدای وقوع حادثه در قالب یک بیانیه رسمی این اقدام را محکوم کرد و از دولت نیجریه خواست که موضوع کشتار شیعیان را رسیدگی و از تکرار حوادث مشابه جلوگیری کند.
94/10/09 - 10:03
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]