تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):حيا از ايمان و ايمان در بهشت است و بدزبانى از بى مهرى و بدرفتارى است و بدرفتارى در جهن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860775870




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاسخ رییس مجلس به رسایی درباره آلودگی هوا


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: پاسخ رییس مجلس به رسایی درباره آلودگی هوا
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که تمامی دستگاهها باید برای حل معضل آلودگی هوا کمک کنند گفت: مشکلاتی به دلیل آلودگی هوا در کشور به وجود آمده و ما جلساتی را در این خصوص با شهرداری‌ها و دستگاههای مربوط به محیط زیست برگزار می‌کنیم.
به گزارش نامه نیوز، علی لاریجانی در پاسخ به تذکر رسایی نماینده تهران در مورد آلودگی هوا گفت: در مورد آلودگی هوا آقای دهقان دنبال طرحی مربوط به هوای پاک بودند و اقداماتی انجام شد؛ البته مساله آلودگی هوا دهها پارامتر دارد؛ به همین دلیل به کمک تمامی دستگاهها احتیاج دارند.


این موضوع تنها مربوط به تهران نیست و سایر شهرها همچون اصفهان، قم، و شهرهای بزرگ را درگیر کرده است.


وی افزود: به دلیل آلودگی هوا مشکلی در کشور به وجود آمده که باید پیگیری شود. ما ضمن پیگیری طرح مربوط به آلودگی هوا برای بررسی در مجلس جلساتی با شهرداری، دستگاههای مربوطه، سازمان محیط زیست و دولت خواهیم گذاشت؛ چرا که باید برنامه‌ای دراز مدت در این رابطه وجود داشته باشد.


رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین گفت که امروز کمیسیون انرژی جلسه‌ای در این رابطه برگزار خواهد کرد.


بر اساس این گزارش، حمید رسایی، نماینده تهران با استناد به ماده 105 آیین نامه داخلی در تذکری گفت: طبق این ماده گزارش نهایی کمیسیون اصل 90 پس از ارائه به هیات رئیسه مجلس در صورتی که مربوط به عموم باشد باید ضمن رعایت نوبت در دستور کار قرار گرفته و در اولین جلسه علنی قرائت شود.


وی خطاب به رئیس مجلس گفت: آقای لاریجانی گزارش کمیسیون اصل 90 در خصوص وضعیت آلاینده‌های بنزین‌های تولیدی صنایع پتروشیمی داخلی در دی ماه سال گذشته نهایی است و به هیات رئیسه ارائه شد. کمیسیون بهداشت نیز گزارشی در این رابطه تهیه کرد که در نهایت قرار شد این گزارش ها در قالب یک گزارش در مجلس قرائت شود.


این عضو کمیسیون اصل 90 ادامه داد: در حالی که ما اسناد و مدارک مربوطه را به معاونت قوانین جهت جمع بندی نهایی داده‌ بودیم هنوز این جمع بندی صورت نگرفته و تازه چند روز گذشته معاونت نظارت از ما خواستار ارائه اسناد شد.


رسایی به موضوع آلودگی هوا اشاره و اظهار کرد:‌ طبق گزارش‌هایی بنزین‌های پتروشیمی آلایندگی دارند حال این که در اسناد و مدارکی قید شده بنزین داخلی آلایندگی ندارد.


لاریجانی در واکنش به این صحبت رسایی گفت:‌ در این رابطه کمیسیون‌ها نظرات متفاوتی دارند. قرار شد گزارشات کمیسیون‌ها یک کاسه شود.


رسایی نیز در پاسخ گفت: در طول دو سال گذشته بنزین وارد کشور شده که پشت پرده واردات رانت خواری است موضوعی که در گزارش کمیسیون انرژی نیز آمده است. از طرف دیگر وضعیت آلودگی هوا به گونه‌ای است که طبق آمارها تعداد مرگ و میر در هر روز 30 نفر افزایش یافته است و شاهد وجود دستگاه تصفیه هوا در دفتر برخی از مسئولان هستیم. البته آقای لاریجانی بنده به دفتر شما آمده‌ام و دیدم که شما دستگاه تصفیه هوا ندارید.


رسایی همچون روز گذشته با ماسک در مجلس حاضر شده بود که قبل از مطرح کردن تذکرش لاریجانی به او گفت: ما اینگونه صدای شما را نمی‌شنویم. آن را بردارید تا صدایتان را بشنویم.





منبع: ایسنا


۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن