واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
47 داوطلب برای هر صندلی مجلس آذربایجانشرقی
ثبتنام برای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی در آذربایجانشرقی به پایان رسید که برای هر صندلی مجلس در استان 47 داوطلب ثبتنام کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سعید شبستری رئیس ستاد انتخابات آذربایجانشرقی از افزایش 100 درصدی در ثبتنام خبرگان و مجلس در استان خبر داد و گفت: حوزه تبریز، اسکو و آذرشهر 283 نفر، حوزه مرند و جلفا 64 نفر و مراغه و عجبشیر 38 نفر بیشترین ثبتنام را داشتهاند. استان آذربایجانشرقی در مجلس شورای اسلامی 19 کرسی از 13 حوزه انتخابیه است که تبریز با 6 کرسی، میانه با دو کرسی، مراغه و عجبشیر، کلیبر و هوراند، بناب، هشترود، ورزقان، اهر و هریس، بستانآباد، شبستر، مرند و جلفا، سراب و ملکان هر کدام یک کرسی در مجلس دارند. این امر در حالی است که شهر تبریز در مجلس 6 کرسی داشته که برای آن 283 نفر ثبتنام کردهاند که با این حساب برای آن نزدیک 40 نفر اعلام آمادگی و ثبتنام کردند. این امر در حوزه میانه برای دو کرسی مجلس 31 نفر ثبتنام کردهاند که برای هر کسی حدود 15 نفر ثبتنام کردهاند. در حوزه کلییبر، هوراند و خداآفرین 15 نفر، بناب 15 نفر، ورزقان 18 نفر، بستانآباد 18 نفر، هشترود و چاراویماق 19 نفر، ملکان 29 نفر، شبستر 30 نفر، میانه 31 نفر، سراب 31 نفر، اهر و هریس 31 نفر، مراغه و عجبشیر 38 نفر و حوزه مرند و جلفا 64 نفر و حوزه تبریز، اسکو و آذرشهر 283 نفر ثبتنام کردهاند. به جز دو نفر رحمانی از تبریز و فلاح از اهر و هریس، تمام نمایندگان فعلی استان در مجلس در این انتخابات ثبتنام کردند. در این دوره شور و نشاط و نیز جوانگرایی را در ثبتنام شاهد بودیم و اکثر ثبتنام کنندهها بین سنین 30 تا 40 سال بوده و تنها دو نفر بالای 70 سال داشتهایم. 64 نفر زن، 118 نفر دارای مدرک دکترا، 27 نفر دارای تحصیلات حوزوی و 28 نفر از ایثارگران یا نمایندگان ادوار قبلی دارای مدرک کارشناسی هستند. در دوره قبلی انتخابات مجلس در استان 294 نفر در استان داوطلب نمایندگی شده بودند. براساس این گزارش، تعداد داوطلبان برای هر صندلی مجلس در کشور 40 نفر اعلام شده که در استان 47 نفر است. استان آذربایجانشرقی در مجلس خبرگان پنج کرسی دارد که برای آن 46 نفر ثبتنام کردهاند که نسبت به دوره قبل از افزایش 100 درصدی برخوردار است. رئیس ستاد انتخابات استان در خصوص مراحل بعدی انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز گفت: استعلام داوطلبان از مراجع چهارگانه همزمان با ثبتنام آغاز شده بود و کار بررسی صلاحیتها در هیئتهای اجرایی از امروز به مدت 10 روز شروع میشود.
وی افزود: اسامی افرادی که صلاحیت آنها در هیئتهای اجرایی احراز نشود در روز 15 دی توسط فرمانداریها به خود آنها اعلام خواهد شد و این افراد از روز 16 دی به مدت چهار روز مهلت دارند اعتراض خود را به هیئتهای نظارت ارایه کنند.
شبستری گفت: بعد از بررسی صلاحیت داوطلبان در هیئتهای نظارت، اسامی قطعی نامزدهای انتخابات مجلس در روز 27 بهمن توسط وزارت کشور به فرمانداریها ابلاغ شده و فرمانداریها نیز در روز 28 بهمن اسامی را در قالب آگهی منتشر خواهند کرد.
وی زمان قانونی تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس را از روز 29 بهمن تا 5 اسفند اعلام کرد و گفت: تبلیغات در روز پنجشنبه 6 اسفند ممنوع بوده و در روز جمعه 7 اسفند نیز اخذ رای انجام خواهد شد.
شبستری در خصوص انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز گفت: صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان به مدت یک ماه در شورای نگهبان بررسی و نتیجه در روزهای 6 و 7 بهمن به شخص داوطلبان ابلاغ خواهد شد.
وی افزود: داوطلبان ردصلاحیت شده از روزهای 8 تا 10 بهمن فرصت دارند به نتیجه بررسی صلاحیت خود اعتراض کنند و در نهایت اسامی قطعی داوطلبان در روز 21 بهمن اعلام خواهد شد.
شبستری گفت: داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان از روز 23 بهمن تا 5 اسفند میتوانند تبلیغات کنند. انتهای پیام
http://fna.ir/CQON0G
94/10/06 - 12:51
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]