واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان کرمان: اجرای طرح ساماندهی نظام برنامه ریزی با رویکرد آینده پژوهی معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان کرمان از اجرای طرح ساماندهی نظام برنامه ریزی با رویکرد آینده پژوهی در آموزش و پرورش استان خبر داد.
۱۳۹۴ شنبه ۷ آذر ساعت 12:45
به گزارش پانا از کرمان، حمید رضا دعاگویی در مراسم صبحگاه اداری اداره کل آموزش و پرورش استان، از آینده پژوهی به عنوان یک دانش کاربردی نام برد و خاطر نشان کرد: این دانش در بیش از 80 دانشگاه دنیا جایگاه معتبری دارد و اخیرا رویکرد غالب نظام آموزش و پرورش در دنیاست.
وی تصریح کرد: آینده پژوهی دانشی کاربردی است که به ترسیم آینده ای بهتر در ابعاد مختلف ملی ، فردی و سازمانی کمک می کند.
دعاگویی با بیان اینکه مدیریت در نگاه فرایندی به سه جزء برنامه ریزی ، اجرا و نظارت تقسیم می شود ، گفت: طبق بررسی ها و پیمایش های صورت گرفته در دستگاه های اجرایی کشوراصل برنامه ها مشکل خاصی ندارند اما؛ 70 درصد مشکلات برنامه ها در حوزه اجرایی و عملیاتی است.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به نگاه ویژه دین مبین اسلام به آینده، اظهار داشت: هیچ موضوعی به اندازه آینده با روح باورهای دینی سازگار نیست.
حمید رضا دعاگویی با اشاره به اهمیت آینده برای بشر، خاطر نشان کرد: بر اساس وجود سیستم پیشنگر و هشدار اولیه، انسان همیشه دوست دارد از آینده اطلاع یابد و روزنامه فردا را امروز مطالعه کند.
وی افزود: اطلاع از آینده به انسان قدرت می دهد و زمینه دستیابی به بسیاری از فرصت ها را برای او فراهم می سازد.
دعاگویی با مهم خواندن شناخت متغیرهای آینده برای دستیابی به موفقیت، اظهار داشت: آینده پژوهی و برنامه ریزی، بهترین بستر برای عملیاتی و اجرایی شدن برنامه ها هستند.
وی خاطر نشان کرد: انسان با آینده ای مبهم سرو کار دارد و هرچه آینده پیش بینی ناپذیرترباشد، آینده پژوهی مهم تر و ضروری تر است.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه عالم هستی یک سیستم به هم پیوسته است، گفت: آینده پژوهی ارتباط تنگا تنگی با برنامه ریزی سیستمی و کل نگر دارد.
حمید رضا دعاگویی اظهار داشت: با توجه به اینکه نگاه آینده پژوهی از درون به برون است، نمی توان منافع آموزش و پرورش را تنها درخود آن تعریف کرد و باید به دنبال منافع بیرونی جهت تحقق اهداف تعلیم و تربیت باشیم.
وی با بیان اینکه تفکر سیستمی مبنای تفکر آینده پژوهی است، تصریح کرد: آموزش و پرورش نیازمند آینده پژوهی است و این مهم محوری ترین فعالیت حوزه معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش استان کرمان است.
دعاگویی از برگزاری جشنواره «آگیرا» در 6 محور پژوهشی در هفته پژوهش خبر داد و گفت: از معلمان، دانش آموزان و پژوهشگران برتر حوزه آموزش و پرورش در این جشنواره تقدیر می شود.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش استان کرمان به برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در مدارس و ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان همزمان با هفته پژوهش اشاره کرد.
حمید رضا دعاگویی با اشاره به برگزاری گارگاه های تخصصی تحقیق و پژوهش ویژه فرهنگیان استان از اقدام پژوهی به عنوان یک از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش در راستای برنامه ریزی طی سال های اخیر نام برد.
وی همچنین از برگزاری جشنواره محتوای الکترونیکی چند رسانه ای به صورت منطقه ای و استانی خبرداد و گفت: نفرات برتر این جشنواره به جشنواره کشوری راه می یابند.
دعاگویی با اشاره به راه اندازی پارک علم و فناوری ویژه کودکان و نوجوانان در مرکز پژوهش های علمی آموزش و پرورش از برگزاری کارگاه های خلاقیت وشکوفایی نوآوری در این مرکز خبرداد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]