تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر كس فكرش به جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860859539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یکی از بزرگ ترین معروف های روزگار ما حفظ و حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است + تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:نیلکوه: سرویس خبری نیلکوه: همایش سالانه امربه معروف و نهی از منکر ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان گالیکش برگزار شد.به گزارش "پایگاه خبری تحلیلی نیلکوه" امام جمعه شهرستان گنبد در این همایش گفت: معروف یعنی آنچه که ازنظر عقل و شرع مقدس مورد تأیید است. هر عمل و سخنی که از انسان صادر شود چه قولا چه فعلاً. حجت الاسلام محمدحسین سبحانی با اشاره به اینکه معروف مصادیق زیادی می تواند داشته باشد افزود: یکی از بزرگ ترین معروف های روزگار ما حفظ و حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. به گفته امام جمعه شهرستان گنبد منکر هر آنچه را که شرع مقدس و دین خدا قرآن و پیامبر آن را به رسمیت قبول ندارند و آن را نمی پسندد منکر است. هر آنچه باعث شود انسان از راه رشد، تعالی و تکامل بازداشته شود همه محرمات وزشتی است. سبحانی تصریح کرد: امروز یکی از بزرگ ترین منکرات این است که انسان با دشمنان دین اسلام و نظام جمهوری اسلامی رابطه دوستانه و صمیمی داشته باشد. وی با اشاره به اینکه امروز کمتر کشوری در دنیا وجود دارد که مثل کشور ما آرامش و امنیت داشته باشد تصریح کرد: آمریکا و متحدانش در مقابل انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایستادند و اصلاً نمی خواستند جمهوری اسلامی پیروز شود. امام جمعه گنبد تأکید کرد: اما به سه عامل «رهبری لایق» و «وحدت و اتحاد» ملت ما و «ایمان و باور» ما به خداوند تبارک وتعالی موجب امنیت در کشور ما شده است. سبحانی تأسیس بسیج به فرمان امام (ره) را یکی از روزهای تاریخی کشور عنوان کرد و گفت: بسیج در عرصه پیشرفت علمی کشور، در مبارزه با انحرافات و دشمنی ها، در استکبارستیزی، در تحقق اقتصاد مقاومتی و... همواره طلایه دار جریان های به وجود آمده بوده است. وی موفقیت های امروز حاصل در یمن و سوریه را حاصل حضور بسیج و تفکر ناب بسیج در این کشورها دانست و خاطرنشان کرد: به طور حتم در آینده نزدیک ثمرات اصلی حضور تفکر بسیج در کشورها و میان ملت های آزاده دنیا را بیش از گذشته خواهیم دید و شاهد پیروزی مستضعفان عالم خواهیم بود. امام جمعه گنبدکاووس با اشاره به راه افتادن کاروان های پیاده مردمی برای حضور در مراسم اربعین حسینی در کربلا گفت: سال گذشته قریب 20 میلیون در یک نقطه متمرکز شدند. علیرغم مخالفت ها این تعداد امسال به 25 میلیون نفر خواهد رسید. وی تأکید کرد: این اقدامات بسترسازی برای حکومت آخر زمان و روز موعود است. فرمانده سپاه شهرستان گالیکش نیز در این مراسم با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری فریضه امربه معروف را واجب فراموش جامعه عنوان کرد. سرگرد سید یحیی قاضوی افزود: برای زنده نگه داشتند فریضه امربه معروف و نهی از منکر در جامعه از زمان پیامبران و ائمه (علیهم السلام) تاکنون خون های زیادی ریخته شده است. وی تصریح کرد: مهم ترین فلسفه وجودی قیام امام حسین (علیهم السلام) نیز امربه معروف و نهی از منکر در جامعه بود. به گفته قاضوی متأسفانه این فریضه بزرگ که جز دین و واجبات ما است کمتر به آن پرداخته می شود اگر هم پرداخته می شود بیشتر انتظار از ناحیه دیگران است و کمتر خود اشخاص در آن ورود پیدا می کنند.


چهارشنبه ، ۴آذر۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیلکوه]
[مشاهده در: www.nilkooh.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن