تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860901098




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توصيه‌هاي بهداشتي و درماني به زائران حسيني


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲ آذر ۱۳۹۴ (۱۲:۲۳ب.ظ)
توصيه‌هاي بهداشتي و درماني به زائران حسيني موج - سيد علي مرعشي، رئيس مرکز پزشکي حج و زيارت جمعيت هلال‌احمر، با اشاره به تمهيدات پيش‌بيني شده اين جمعيت براي ايام اربعين گفت: هم اکنون حدود 180 تيم پزشکي بين مرز مهران و نجف مستقر شده‌اند و بيمارستان‌هاي صحرايي نيز آماده خدمت به زائران هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، مرعشي ابراز اميدواري کرد که امسال زائران اربعين بدون هيچ مشکل خاصي، اين سفر معنوي را به اتمام برسانند و البته در اين مسير، زيرساخت‌ها، امکانات و نيروي انساني جمعيت هلال‌احمر به‌ طور کامل در خدمت زائران حسيني خواهد بود.

کادر پزشکي و درماني؛ آماده خدمت
رئيس مرکز پزشکي حج و زيارت جمعيت هلال‌احمر خاطرنشان کرد: امسال بيش از 950 پزشک، پرستار، کارشناس بهداشت، کارشناس علوم‌ غذايي و امدادگر، آماده خدمت به زائران هستند و خود را براي امداد ويژه، انتقال مصدومان و ساير حوادث احتمالي آماده کرده‌اند.
مرعشي يادآوري کرد: هم اکنون حدود 180 تيم پزشکي بين مرز مهران و نجف مستقر شده‌اند و بيمارستان‌هاي صحرايي نيز آماده خدمت هستند. همچنين به گفته وي، از نجف تا کربلا نيز 14 چادر امدادي برپا شده و در داخل شهر نجف هم در 11 محل، امکان استقرار زائران وجود خواهد داشت. استقرار 14 محل اسکان در کربلا، اسکان در بين‌الحرمين و استقرار تخت‌هاي بستري نيز از ديگر خدمات جمعيت هلال‌احمرخواهد بود.
وي همچنين با اشاره به اينکه امسال، 85 تن دارو به کربلا حمل شده و 10 چادر امدادي بين نجف و کربلا نيز به دستگاه‌هاي شوک قلبي، اکسيژن‌ساز و نوار قلبي، تجهيز شده است، افزود: خوشبختانه در نجف و کربلا نيز دو درمانگاه شبانه‌روزي با کمک جمعيت هلال‌احمر خدمت خواهند کرد و امکانات بستري و ارائه خدمات سرپايي درمان نيز نسبت به سال قبل افزايش پيدا کرده است.

مراقب وبا باشيد
رئيس مرکز پزشکي حج و زيارت جمعيت هلال‌احمر با اشاره به شرايط فعلي عراق، تغييرات آب و هوايي و طولاني‌بودن مسافت پياده‌روي گفت: اين احتمال وجود دارد که عده‌اي از زائران، ضعيف شده و حتي به بيماري مبتلا شوند. البته عده‌اي از زائران در معرض خطرات بيشتري قرار دارند. مثلاً افراد سالخورده، کودک يا کساني که به بيماري‌هاي قلبي، ديابت و آسم مبتلا هستند بايد در طول سفر بيشتر مراقب باشند.
مرعشي افزود: بهترين کاري که زائران مي‌توانند در برابر وبا انجام دهند، پيشگيري است. به همين دليل آن‌ها بايد مرتب دست‌هاي خود را بشويند يا هنگام استفاده از سرويس بهداشتي نکات لازم را رعايت کنند؛ زيرا مدفوع و ادرار شخص مبتلا مي‌تواند افراد ديگر را به اين بيماري مبتلا کند.
وي يادآوري کرد: بيماري وباي شايع در عراق با نوعي که در کشورمان وجود دارد، متفاوت است و به همين دليل ممکن است بدن افراد نسبت به آن مقاومت خاصي نداشته باشد و احتمال واگيري آن براي زائران ما وجود دارد.
به گفته رئيس مرکز پزشکي حج و زيارت جمعيت هلال‌احمر، بيرون‌روي شديد، تب، حالت تهوع و دل‌پيچه، از نشانه‌هاي شايع وب است که زائران بايد اين نشانه‌ها را جدي گرفته و به‌محض بروز آن‌ها به چادرهاي هلال‌احمر که در مسير پياده‌روي مستقر شده مراجعه کنند.

از سلامت خود مراقبت کنيد
رئيس مرکز پزشکي حج و زيارت جمعيت هلال‌احمر تصريح کرد: زائراني که دارو مصرف مي‌کنند بايد دوز مصرفي خود را نيز رعايت کرده و آن را تغيير ندهند. مورد بعدي رعايت نکات بهداشتي هنگام خوردن و آشاميدن است، زيرا با توجه به وجود توقفگاه‌هايي که به منظور استراحت زائران و پذيرايي از آن‌ها تدارک ديده شده (موکب)، زائران نياز نيست با خود غذا حمل کرده و از آبي بنوشند که از سلامت آن مطمئن نيستند.
مرعشي درباره مدت زمان پياده‌روي در طول روز نيز خاطرنشان کرد: بهتر است زائران به شکلي برنامه‌ريزي کنند که پس از نماز صبح پياده‌روي را آغاز کرده و تا غروب آفتاب به محلي براي استراحت برسند. توصيه مي‌شود آن‌ها روزانه بيش از هفت ساعت پياده‌روي نکنند. علاوه بر اين، زائران بايد هر لحظه که در پا يا کمر خود احساس درد کرده يا پايشان تاول زد و زخم شد، پياده‌روي را متوقف کرده و از کمک امدادگران هلال‌احمر استفاده کنند. به بيماران ديابتي نيز توصيه مي‌شود هرگز پاي برهنه راه نروند، ناخن انگشتان پاي خود را کوتاه کرده و مراقب باشند پايشان تاول نزند.

واکسن مننژيت و آنفلوانزا بزنيد
رئيس مرکز پزشکي حج و زيارت با اشاره به ضرورت تزريق واکسن آنفلوآنزا و مننژيت به افرادي که قصد عزيمت به مراسم پياده‌روي اربعين را دارند، گفت: اگر چه از نظر قانوني الزامي براي اين تزريق‌ها وجود ندارد، اما به زائران توصيه مي‌شود حتماً قبل از سفر اين دو واکسن را تزريق کنند که بهترين زمان تزريق اين واکسن‌ها يک تا دو هفته قبل از سفر است.
مرعشي در خصوص وضعيت بهداشتي عراق نيز خاطرنشان کرد: هم‌اکنون تنها مسأله، شيوع وبا در عراق است که بر اساس آخرين آمار چهار هزار و 500 نفر در عراق به اين بيماري مبتلا شده‌اند، اما؛ هيچ زائر ايراني به اين بيماري مبتلا نشده است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن