تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس غمى از غم‏هاى دنيا را از مسلمانى برطرف نمايد، خداوند غمى از غم‏هاى روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819348446




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شهردار شوشتر: 30 درصد بافت شهر فرسوده است هيچ اعتباري براي احياي بافت‌هاي فرسوده نداريم


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: شهردار شوشتر: 30 درصد بافت شهر فرسوده است هيچ اعتباري براي احياي بافت‌هاي فرسوده نداريم


خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: شهرستان‌ها

شهردار شوشتر گفت: شهرداري شوشتر هيچ اعتباري براي احياي بافت فرسوده شهر ندارد و تاكنون نيز در اين زمينه اعتباري دريافت نكرده است.

موسي مجتبايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ اظهار داشت: بيش از 30 درصد مناطق در شوشتر شامل بافت قديمي و فرسوده است كه حدود 30 درصد جمعيت اين شهر را در خود جاي داده است.

وي افزود: با توجه به اين كه تعداد قابل توجهي از اماكن مسكوني و تجاري شوشتر قديم داراي ارزش فرهنگي و ميراثي است، اما هيچ اعتباري براي احيا و مرمت اين اماكن به شهرداري شوشتر به عنوان متولي شهر تعلق نگرفته است.

مجتبايي خاطرنشان كرد: همچنين ميزان اعتباري كه براي اين موضوع در اختيار اداره ميراث فرهنگي شوشتر قرار گرفته با توجه به وسعت كار و ميزان فرسودگي، بسيار ناچيز است.

وي گفت: در ميان بافتهاي فرسوده شوشتر، بند ميزان، پل شادروان، قلعه ثلاثه، آّبشارها و پل لشكر، اولويت‌ها براي احيا هستند كه هر كدام ارزشهاي فرهنگي بسياري دارند. همچنين نگهدار سعبات ( دالانهاي معابر محلات شوشتر قديم ) از ديگر اولويت‌هاي احياي بافت فرسوده شهر است.

شهردار شوشتر يادآور شد: حداقل بايد موجوديت اين اماكن حفظ و از تخريب آنها جلوگيري شود.

وي تصريح كرد: از سوي ديگر، با توجه به اين‌كه اداره ميراث فرهنگي شوشتر اجازه تخريب و ساخت‌وساز دوباره محلات بافت قديمي شهر را صادر نمي‌كند، اهالي براي رها شدن از مشكلات بافت فرسوده، در پاي ديوارهاي ساختمانهاي قديمي آب جاري مي‌كنند تا اين ديوارها به مرور زمان آوار شده و ميراث فرهنگي اجازه تخريب اماكن قديمي را بدهد.

مجتبايي عنوان كرد: قدمت بافت قديمي شهر يزد به دوره قاجاريه مربوط مي‌شود، در حالي كه بافت شهري قديمي شوشتر متعلق به دوره‌هاي هخامنشيان و ساسانيان است. با اين حال يزدي ها در ترميم و بازسازي ميراث فرهنگي شهر خود جدي هستند و عزمي واحد دارند ولي در شوشتر متاسفانه در اين زمينه از سوي صاحبان املاك بافت فرسوده و قديمي همكاري مشاهده نمي‌شود.

انتهاي پيام
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 560]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن