واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: رئيس جمهور آينده آمريكا درخصوص برجام منافع ملي را در نظر ميگيرد
يك كارشناس مسائل بين الملل بر اين باور است كه از قبل هم مشخص بود كه اصلا مجلس سنا نمي تواند وارد راي گيري شود و آراي كافي را ندارد براي آنكه وتوي رئيس جمهور امريكا را خنثي كند به همين دليل عملا تمام رشته هاي صهيونيست ها پنبه شد و اين بزرگترين شكست سياسي "آيپك" در امريكا است.
جوانآنلاين: حسن بهشتي پور در گفتوگو با «جوانآنلاين» در خصوص اذعان رسانه هاي غربي به شكست لابي هاي صهيونيستي به ويژه آيپك درباره موضوع برجام اظهارداشت: تصويب برجام در كنگره يك شكست مفتضحانه براي رژيم صهيونيستي محسوب مي شود چرا كه آنان تلاش بسياري كردند تا اين اتفاق نيفتد.
وي تصريح كرد: رژيم صهيونيستي هم پول زيادي خرج كرد و هم تمام امكانات رسانه اي خود را بسيج كرد تا اين اتفاق نيفتد و از طرفي ديگر تلاش كردند با بردن نماينده هاي جمهوري خواه به فلسطين اشغالي بتوانند فضاسازي كنند تا به هدف خود برسند اما نتوانستند موفق شوند.
اين كارشناس مسائل هسته اي ادامه داد: از قبل هم مشخص بود كه اصلا مجلس سنا نمي تواند وارد راي گيري شود و آراي كافي را ندارد براي آنكه وتوي رئيس جمهور امريكا را خنثي كند به همين دليل عملا تمام رشته هاي صهيونيست ها پنبه شد و اين بزرگترين شكست سياسي "آيپك" در امريكا است.
بهشتي پور افزود: تا حالا طي پس از جنگ جهاني دوم به ياد ندارم كه چنين شكست مفتضحانه اي آيپك خورده باشد چرا كه همه امكانات صهيونيست هاي امريكا از رسانه و پول و غيره جمع شده بود تا بتوانند اين فضاسازي لازم را براي آنكه بتوانند برجام به نتيجه نرسد را فراهم كنند كه موفق نشدند و الحمدلله شكست مفتضحانه اي خوردند.
اين كارشناس مسائل بين الملل در خصوص رفتار رئيس جمهور آينده امريكا نيز بيان داشت: سابقه گذشته امريكايي ها نشان مي دهد که رئيس جمهور آمريکا درفضاي تبليغاتي انتخابات يک چيز مي گويد اما زماني که به قدرت مي رسند منافع ملي آمريکا را دنبال مي کنند؛ بنابراين رئيس جمهور آينده آمريکا چه جمهوري خواه و چه دموکرات باشد به منافع ملي آمريکا توجه خواهد کرد.
وي با اشاره به اينكه توافق برجام توافقي است که در تعارض با منافع ملي آمريکا نيست، گفت: اين توافق برد - برد است به همين دليل رئيس جمهور آمريکا اگر بخواهد با آن مخالفت کند بايد هزينه بسيار زيادي بپردازد بنابراين با در نظر گرفتن همه اين نکات مي توانيم بپذيريم که دو کشور به توافقي مي رسند که رئيس جمهور آينده در عمل نمي تواند آن را لغو کند.
منبع : جوان آنلاين
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]