تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860563209




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دعوت دیلما روسف از روحانی برای سفر به برزیل


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: دعوت دیلما روسف از روحانی برای سفر به برزیل
رئیس جمهوری از دعوت رسمی رئیس‌ جمهوری برزیل برای سفر به این کشور، استقبال و اظهار امیدواری کرد در فرصتی مناسب این سفر صورت گیرد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت‌الاسلام حسن روحانی روز یکشنبه در دیدار "مائورو وییرا"، گفت: ایران و برزیل همواره روابط دوستانه‌ای برپایه منافع متقابل با یکدیگر داشته اند و این سفر می تواند نقطه آغازی برای تحرک جدی تر در روابط تهران – برازیلیا باشد.

رئیس جمهوری با اشاره به اینکه باید همه ظرفیت‌ها را برای توسعه تعامل و همکاری‌ دو کشور در عرصه‌های متنوع، شناسایی کرده و گسترش دهیم ، افزود: ایران و برزیل در عرصه‌های صنعتی، فناوری و علمی پیشرفت‌های قابل توجهی دارند که می‌توانند در این زمینه نیز با یکدیگر تبادل‌ تجربه کنند.

روحانی با اشاره به اینکه امروز هیئت‌های اقتصادی متعددی از کشورهای مختلف جهان در حال تردد و شناسایی زمینه‌های مشارکت و سرمایه‌گذاری در ایران هستند، اظهار داشت: هیچ مانعی پیش روی گسترش روابط دو کشور نیست و سرمایه‌گذاران برزیلی هم می توانند از این فرصت برای حضور پررنگ تر در ایران و مشارکت در طرح های بزرگ ، بهره بگیرند.

رئیس جمهوری ابراز امیدواری کرد که با فعال تر شدن کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی دو کشور ، زمینه برای تبادل هیات های متعدد، فعالیت بخش‌های خصوصی دو کشور و گسترش سریع روابط در حوزه های مختلف، فراهم تر شود.

روحانی با بیان اینکه برزیل در دورانی که مذاکرات هسته‌ای ایران، از جمله با گروه کشورهای 1+5 در جریان بود، تلاش‌های قابل توجهی برای حل و فصل مسئله کرد، خاطر نشان کرد: نظرات ایران و برزیل در مسئل سیاسی و بین‌المللی به یکدیگر نزدیک است.

رئیس جمهوری اظهارداشت: هر دو کشور به استقلال کشورها و عدم تبعیض میان کشورها در عرصه بین‌المللی و روابط دو جانبه اعتقاد داشته و با یکجانبه‌گرایی مخالف هستند و ایران از نقش مؤثر و مهم برزیل به عنوان کشوری بزرگ در حفظ ثبات و امنیت منطقه آمریکای لاتین استقبال می‌کند.

روحانی اضافه کرد: پس از حصول توافق هسته‌ای، فضای جدیدی برای ایران و کشورهای دوست، در گسترش هر چه بیشتر همکاری‌ها بوجود آمده است. ایران حصول توافق هسته‌ای را پایان راه ندانسته بلکه آن را آغازی برای ایجاد فضایی دوستانه‌تر و همکاری‌های بیشتر با کشورهای مختلف می‌داند.

رئیس جمهوری اظهارداشت:با حصول توافق هسته‌ای ، علاوه بر گسترش فضای صلح و همکاری دوستانه بین ملت‌ها و دولت‌ها، این امیدواری ایجاد شده که هر مشکلی را در فضای بین‌المللی می‌توان از طریق گفتگو و مذاکره حل و فصل کرد.

روحانی تصریح کرد: امروز جهان با مشکلاتی مثل خشونت، افراطی‌گری و تروریست مواجه است که باید در یک همکاری جمعی، برای ایجاد تفکر اعتدالی، میانه‌روی و آفرینش فرهنگ تحمل‌پذیری در همه جهان به حل این مشکلات کمر همت ببندیم. چرا که همه جهان با مشکلاتی که از بی‌ثباتی ناشی می‌شوند به نحوی درگیر هستند، لذا باید همه برای ایجاد جهانی امن‌تر توأم با صلح و دوستی با یکدیگر همکاری و همفکری کنیم.

رئیس جمهوری در پایان سخنان خود از دعوت رسمی رئیس‌ جمهوری برزیل برای سفر به این کشور، استقبال و اظهار امیدواری کرد در فرصتی مناسب این سفر صورت گیرد.

"مائورو وییرا" وزیر امور خارجه برزیل نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به کشورمان به دیدار صبح امروز خود با وزیر امور خارجه کشورمان  اشاره کرد و گفت: در این دیدار زمینه‌های مختلف و متعددی را که می‌توانیم روابط دوجانبه را گسترش دهیم مورد بررسی قرار دادیم.

وزیر امور خارجه برزیل با بیان اینکه در این سفر برنامه ای برای اقداماتی که لازم است جهت گسترش روابط دو کشور در ماه‌های آینده انجام شود، تنظیم شد، افزود: برزیل خواستار روابطی نزدیک‌تر و قوی‌تر در عرصه‌های اقتصادی و سیاسی با ایران است و معتقدیم باید یک مسیر دو طرفه در همکاری‌های اقتصادی بین دو طرف ایجاد شود، چرا که ایران و برزیل پتانسیل ایفای نقش مکمل در عرصه اقتصادی با یکدیگر را دارند.

وییرا ضمن تمجید از ملت و دولت ایران بخاطر کسب نتایج قابل توجه در مذاکرات هسته‌ای، این موفقیت را از طرف رئیس‌ جمهوری برزیل و ملت این کشور به روحانی تبریک گفت و اظهار داشت: ایران و برزیل منافع مشترک فراوانی دارند و برزیل همواره از مشارکت مثبت و تاریخی ایران در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی حمایت کرده و آن را به رسمیت می‌شناسد، چرا که ایران همواره نقش مؤثری در ایجاد موازنه و ثبات در منطقه داشته است.

وی ضمن محکوم کردن تروریسم، تصریح کرد: برزیل از هر اقدامی برای مبارزه با تروریسم و راه‌حل‌های داخلی برای حل مشکلات کشورها استقبال کرده و معتقد است استفاده از زور برای حل بحران‌های بین‌المللی کارآمد نبوده و نیست و در این راستا از هر راه‌حلی که امنیت، منافع و خواست ملت سوریه را در نظر بگیرد، حمایت می‌کند.


منبع: تسنیم


۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن