تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه از رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله چيزى تقاضا مى‏شد، اگر ايشان آن را مى‏خواستن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860833929




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عراقچی: غنی‌ سازی یک روز هم تعطیل نمی‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
عراقچی: غنی‌ سازی یک روز هم تعطیل نمی‌شود
عراقچی: غنی‌ سازی یک روز هم تعطیل نمی‌شود عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای با بیان اینکه غنی سازی اورانیوم یک روز تعطیل نمی شود گفت:‌ تا 15 سال آینده می‌توانیم با ماشین سانتریفیوژ نسل 6 و 8 به 190 هزار سو برسیم.


به گزارش فرهنگ نیوز، سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای  سخنران ویژه امروز اجلاسیه خبرگان رهبری رهبری با حضور در ساختمان مجلس قدیم شورای اسلامی و در جمع اعضای مجلس خبرگان پیرامون مذاکرات هسته‌ای و موضوع برجام به سخنرانی پرداخت.برپایه این خبر عراقچی در سخنرانی خود به رعایت خطوط قرمز در مذاکرات از سوی تیم مذاکره اشاره کرد و گفت:‌ ما بحث تعطیلی غنی سازی که جزو خطوط قرمز مدنظر مقام معظم رهبری و جمهوری اسلامی ایران بود را نپذیرفتیم و اجازه ندادیم که غنی‌سازی حتی یک روز هم تعطیلی شود.

وی همچنین با طرح موضوع حرکت به سمت تولید 190 هزار سو در 15 سال آینده تصریح کرد: در مذاکرات و همانطور که در متن برجام آمده است غنی‌سازی صنعتی و تجاری به رسمیت شناخته شده و صنعت هسته‌ای با تحقیق و توسعه و استفاده از ماشین‌های نسل 6 و 8 سانتریفیوژ در مدت 15 سال به سمت تولید 190 هزار سو حرکت می‌کند.

عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ادامه داد: برداشته شدن تحریم‌های اقتصادی و مالی مدنظر رهبری از دیگر مطالبی است که بیانگر رعایت خطوط قرمز از سوی تیم مذاکره کننده است.

وی همچنین تصریح کرد:‌ بعد از برداشته شدن تحریم‌های اقتصادی تحریم‌های موشکی و نظامی به صورت تدریجی برداشته می‌شود.

عراقچی همچنین با بیان اینکه در روند برگزاری مذاکرات تیم مذاکره کننده برخی از محدودیت‌ها را پذیرفتند اظهار داشت:‌ این محدودیت‌ها 2 خاصیت دارد یکی آنکه با وجود محدودیت هیچ صنعتی در کشور تعطیل نمی‌شود و دیگری آن است که هیچ کدام از محدودیت‌ها ابدی و دائمی نیست.

این عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای درباره پذیرش نظارت بیشتر بر فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای نیز خاطرنشان کرد:‌ جمهوری اسلامی ایران برنامه هسته‌ای مخفیانه‌ای ندارد و به همین دلیل بحث پذیرش نظارت بیشتر بر صنعت هسته‌ای نگرانی ایجاد نمی‌کند.

عراقچی همچنین در خصوص مسائل امنیتی در بحث نظارت بیشتر آژانس بر صنعت هسته‌ای هماهنگی‌هایی در روند برگزاری مذاکرات با دستگاه‌ها و نهادهای امنیتی از قبیل سازمان انرژی اتمی،‌ وزارت اطلاعات،‌ وزارت دفاع و نیروهای مسلح انجام دادیم و در نهایت در برجام مکتوب شد.

گفتنی است پیش از این قرار بود که محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان برای بررسی برجام و مذاکرات هسته‌ای در هجدهمین اجلاس خبرگان رهبری حضور داشته باشد که به علت سفر، معاون وی عراقچی در این اجلاس حضور می‌یابد.

شب گذشته و در اولین روز از هجدهمین اجلاسیه خبرگان رهبری سعید جلیلی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در سخنانی توافق هسته ای را تشریح کرد.

 

منبع: فارس


94/6/11 - 15:19 - 2015-9-2 15:19:58





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن