تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توكل بر خداوند، مايه نجات از هر بدى و محفوظ بودن از هر دشمنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826437768




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر کنگره توافق ایران را رد کند، آمریکا در نبرد حفظ تحریم‌ها شکست می‌خورد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اگر کنگره توافق ایران را رد کند، آمریکا در نبرد حفظ تحریم‌ها شکست می‌خورد
نظرات و آرای غرض ورزانه مخالفان توافق هسته ‌ی ایران در کنگره به اندازه ایست که سیاستمداران آمریکایی را از اصل موضوع دور کرده است.


به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، اکونومیست در یادداشتی به بررسی حواشی توافق هسته‌ای ایران در کنگره پرداخت. 


در یادداشت آمده است: تب و تاب توافق هسته ای ایران در کنگره قابل تامل است. محسنات توافق نیز به اندازه ایست که راه هرگونه بهانه جویی را بسته است. با این وجود، مباحث مطرح شده در خصوص توافق هسته ای ایران در کنگره به گونه ایست که گویا هدف از آن گمراه کردن اذهان است.


برخی از نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره همچون تد کروز – سناتور جمهوری‌خواه تگزاس-- با مطرح کردن مسائلی می کوشند، بیش از پیش بر حواشی توافق هسته ای ایران دامن زنند. 


تد کروز – نامزد جمهوری‌خواه انتخابات 2016 ریاست جمهوری آمریکا – توافق هسته ای ایران را دستاویزی برای ضربه زدن به رقبای دموکرات خود در انتخابات آتی آمریکا قرار داده است. وی می کوشد با توسل به توافق هسته‌ای ایران جایگاه دولت دموکرات اوباما را در آمریکا متزلزل کند. 


وی مدعی است توافق هسته ای ایران، دولت اوباما را به اصلی ترین حامی مالی تروریسم اسلامی تبدیل خواهد کرد. چرا که به ادعای برخی از جمهوری‌خواهان تندرو، با آزاد شدن بخشی از سرمایه های مسدود شده ایران، میلیاردها دلار وارد این کشور می شود که برای حمایت از تروریسم هزینه خواهد شد. شماری از منتقدان توافق هسته ای ایران، رویه ای همچون تد کروز را در پیش گرفته و چشم خود را بر واقعیات توافق هسته ای ایران بسته اند. در مقابل، دولت آمریکا برای دفاع از حصول توافق هسته ای با ایران بر این موضوع تاکید دارد که اگر توافقی با این کشور حاصل نمی شد، آمریکا وادار به جنگ با ایران می شد.


سرنوشت توافق هسته ای ایران در کنگره در پنج و یا در نهایت شش هفته آتی مشخص می شود. با توجه به مخالفت سرسختانه جمهوری‌خواهان کنگره با توافق هسته ای ایران، احتمال می رود اوباما در نهایت با حق وتو ریاست جمهوری، گره از توافق هسته ای ایران در کنگره باز کند. تنها در صورتی جمهوری‌خواهان می توانند وتوی رییس جمهور را باطل کنند که که دو سوم نمایندگان، علیه این وتو با یکدیگر هم‌صدا شوند. قرار است کنگره 17 سپتامبر (26 شهریور) رای نهایی خود را در خصوص توافق هسته ای ایران اعلام کند. 


توافق هسته ای ایران تنها میان این کشور و آمریکا منعقد نشده است؛ بلکه توافقی چند جانبه میان این کشور و جهانی گسترده تر است که عمدتا آن را پذیرفته است. اگر کنگره توافق ایران را رد کند، آمریکا با صرف هزینه گزاف دیپلماتیک، برای جلوگیری از تضعیف تحریم ها درگیر نبردی می شود که احتمال شکست در آن زیاد است. 


اگر توافق هسته ای ایران در کنگره رد شود و وتوی اوباما نیز راه به جایی نبرد، بازنده این جریان جز آمریکا نخواهد بود. چرا که آلمان، انگلیس، فرانسه، روسیه و چین به عنوان پنج عضو تیم مذاکره کننده برنامه هسته ای ایران، مخالفت های غرض ورزانه آمریکایی ها را با این توافق برنخواهند تافت و راه خود را از متحد آمریکایی‌شان جدا می کنند. اگر خلاف این بود، اروپایی ها بلافاصله پس از توافق هسته ای ایران عازم این کشور نمی شدند و از تمایل خود برای رابطه با ایران و سرمایه گذاری در این کشور سخن به میان نمی آوردند.


از این رو، کنگره به جای عناد کورکورانه با ایران می بایست به تقویت توافق هسته ای ایران کمک کند. آمریکا در صورتی می تواند نسبت به توافق هسته ای ایران اعتراض کند که با تخطی مقامات ایرانی از این توافق مواجه شود. در آن صورت این کشور می تواند از تمامی توان خود استفاده کند و مانع از دست یابی این کشور به سلاح هسته ای شود.


در حال حاضر بهترین راه حل اینست که آمریکا با کشورهای مذاکره کننده توافق هسته‌ای ایران همکاری کند و با اختصاص منابع مالی و اطلاعاتی در بازرسی از سایت های نظامی ایران نقش پررنگ تری را ایفا کند.


انتهای پیام/





اشتراک گذاری




مطالب مرتبط

صالحی: توافق هسته‌ای اثرات بین‌المللی زیادی به همراه داشته است
ادعای نتانیاهو: با برنامه هسته ای غیرنظامی ایران مخالف نیستیم
ادعاي ديک چینی: توافق با ايران به زرادخانه اتمی اين کشور مشروعيت می بخشد
جب بوش: توافق اتمی ايران امنيت آمريکا و اسرائيل را تضعيف می کند





۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن