تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خواب روزه دار عبادت ، سكوت او تسبيح ، دعايش پذيرفته و عملش دو چندان است. دعاى روزه دار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814128322




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این سرطان در ایران دیر تشخیص داده می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
سرطان این سرطان در ایران دیر تشخیص داده می‌شود

علائم و توصیه‌ها؛
این سرطان در ایران دیر تشخیص داده می‌شود
دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات با ارائه توصیه ای کلیدی به سیگاری‌های ۵۵ ساله، نسبت به در معرض قرار گرفتن با عوامل محیطی همچون رادون، آزبست، آرسنیک، بریلیوم و اورانیوم هشدار داد و گفت: در ایران سرطان ریه دیر تشخیص داده می‌شود.



به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از خبر آنلاین، محمد رضا مسجدی با پرداختن به سرطان ریه عنوان کرد: با توجه به میزان استعمال دخانیات به ویژه گسترش استفاده از قلیان به خصوص در جوانان و در میان خانواده‌ها، خطر افزایش سرطان ریه در سال‌های آینده در کشور بسیار جدی است. لذا ضمن توجه به برنامه‌های پیش‌گیری به ویژه کنترل استعمال دخانیات در کشور، آگاهی بخشی عموم مردم و توجه جدی جامعه پزشکی به تشخیص به موقع این بیماری بسیار حائز اهمیت است.
مسجدی ادامه داد: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان ریه جزو شایع‌ترین سرطان‌ها در جهان است. در سال 2012، یک میلیون و 800 هزار نفر به این نوع سرطان مبتلا شدند. به طور کلی، از هر 5 مرگ ناشی از سرطان یکی در اثر سرطان ریه است (یعنی 20% کل مرگ‌های ناشی از سرطان) مربوط به سرطان ریه است. در واقع مرگ و میر سالانه به علت سرطان ریه از مجموع مرگ‌های ناشی از سرطان‌های پستان، کولون و پروستات بیشتر است. لذا پیام روز جهانی سرطان ریه در سال 2015 توجه بیشتر به عوامل خطر بروز سرطان ریه و توجه جدی برای تشخیص زود هنگام آن است.
وی یاد آور شد: همه می‌دانیم که سیگار و قلیان بزرگترین عامل ایجاد سرطان ریه به شمار می‌رود. اما عوامل کم خطرتر دیگر شامل عوامل محیطی و فاکتور‌های ژنتیکی نیز مطرح است. قرار گرفتن در معرض رادون، آزبست، آرسنیک، بریلیوم و اورانیوم نیز به عنوان فاکتور خطر بروز سرطان ریه مطرح است.
مسجدی افزود: احتمال سرطان ریه نزد افراد مبتلا به سرطان سایر اعضا بدن، افزایش سن، سابقه فامیلی سرطان، تابش اشعه به قفسه سینه و بیماری‌های ریوی مثل ‏COPD‏ (بیماری مزمن انسدادی ریه) نیز بیشتر می‌شود.
دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران درباره علائم ابتلا به این نوع سرطان عنوان کرد: توجه به علائم اصلی شامل تغییر در میزان و رنگ خلط، درد سینه یا پشت، سرفه با خلط خونی و اشکال در بلع بسیار با اهمیت است. برای رسیدن به تشخیص سرطان ریه عکس برداری سینه، سی تی اسکن، پت اسکن و نمونه برداری از طریق آندوسکوپی ریه یا به روش سوزنی انجام می‌گیرد.
وی یادآور شد: امروزه به همه افراد سیگاری یا قبلاً سیگاری با سن بیش از 55 سال توصیه می‌شود سی تی اسکن ریه با دوز کم انجام دهند زیرا مطالعات اخیر تشخیص زودرس ضایعه با این روش را تایید کرده است.
مسجدی در خاتمه گفت: اگرچه درمان سرطان ریه در حال حاضر خیلی توام با موفقیت چشم گیر نیست اما پیشرفت‌های اخیر امید به زندگی در مبتلایان به این بیماری را افزایش داده است. اطلاع رسانی به عموم مردم در مورد این بیماری و عوامل به وجود آورنده آن و اهمیت تشخیص زودرس گام بسیار مهم محسوب می‌شود.   2013



۲۵/۰۵/۱۳۹۴ - ۱۳:۴۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن