تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به صداى قارى‏اى كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت مى‏كند گوش دهد، براى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860608120




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیروزی‌های ما در لبنان مرهون ولایت آیت‌الله خامنه‌ای است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: پیروزی‌های ما در لبنان مرهون ولایت آیت‌الله خامنه‌ای است
جانشین دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: ایران قدرت منطقه‌ای و جهانی است که در منطقه یک قدرت تأثیرگذار به حساب می‌آید.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نعیم‌قاسم جانشین دبیرکل حزب‌الله لبنان در پیش خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در دانشگاه تهران در حال برگزاری است در رابطه با نقش مقاومت اسلامی و مبارزه با استکبار جهانی در منطقه اظهار داشت: در چنین روزی، 9 سال پیش در سال 2006 اسرائیل حمله‌ای به لبنان داشت.

وی در ادامه افزود: در پایان جنگ 33 روزه اسرائیل شکست خورد و حزب‌الله و مقاومت لبنان سرفراز از این جنگ خارج شدند.

جانشین دبیرکل حزب‌الله لبنان با تأکید بر اینکه پای‌بندی حزب‌الله به اسلام ناب محمّدی موجب پیروزی در مقابل صهیونیست‌ها شد، گفت: ما در جریان جنگ از نسل‌های آینده دفاع کردیم و تمام پیروزی‌های ما در لبنان مرهون اشارات ولایت و آیت الله خامنه‌ای است.

نعیم‌قاسم اظهار داشت: حزب الله در خط ولایت و اسلام در برابر خطّ انحراف‌گرایانه که در قالب صهیونیستی و تکفیری داعش ظاهر شده‌اند، مقاومت می‌کند و تا پیروزی این جنگ را ادامه می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه هدف اشغال از سوی اسرائیل اشغال زمین نبود، ادامه داد: صهیونیست‌ها می‌خواستند دلها را تسلیم و مسلمین را در برابر قدرت شیطانیشان به خاک بنشانند.

جانشین دبیرکل حزب‌الله لبنان بیان کرد: اگر صهیونیست‌ها با پشتیبانی آمریکا نیرومند ما با اتکای به خداوند متعال نیرومند هستیم و اگر اسرائیل با جنایات خود را قوی کرده است. نیروی ما از بازوان مجاهدین اسلام توانمند شده است و اگر مقاومت حزب‌الله در لبنان وجود نداشت، لبنان جولانگاه آنها بود.

وی با اشاره به اینکه مقاومت لبنان باعث شده تاکنون پس از سال 2006 اسرائیل جرأت حمله نداشته باشد، ادامه داد: جنگ بعثی‌های عراق علیه ایران جنگی تن به تن نبود بلکه جنگ جهانی بود که از همه طرف پشتیبانی می‌شد.

نعیم‌قاسم با بیان اینکه ایران امروزه یک قدرت منطقه‌ای و جهانی است، گفت: ایران با استقامت و جهاد به این مرحله رسیده است و هیچ کس مدّعی نیست که این جایگاه را به ایران مجّانی تقدیم کرده است و البتّه ایران با مقاومت و جهاد حقّ خود را در پرونده هسته‌ای بدست آورد.

جانشین دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به اینکه ایران قدرتی تأثیرگذار در منطقه است، افزود: ایران در رده اول جبهه مبارزه با مرتجعین و خطّ انحراف قرار دارد.

وی بیان کرد: جبهه انحراف و خطّ منحرفانه تکفیری‌ها را در زیر چتر معارضین سوریه که درخواست اصلاحات داشته‌اند وارد منطقه کردند و از هشتاد کشور مختلف جنایت‌کارانی وارد سوریه و منطقه نیز شدند.

نعیم‌قاسم در ادامه افزود: آنها می‌خواستند سوریه مقاومت به سوریه صهیونیستی تبدیل شود و از همین جا اعلام می‌کنم ما هرگز تکفیری‌ها را جزء مردم شریف اهل سنت نمی‌دانیم و این سیاست ما در رابطه با آنها همچنان ادامه خواهد داشت.

جانشین دبیرکل حزب‌الله لبنان تصریح کرد: آنها معتقدند که چرا ما در سوریه می‌جنگیم امّا در عین حال آنها از همه امکانات برای بحران سوریه استفاده کرده‌اند، در حقیقت ما برای دفاع از سوریه، لبنان، اسلام، طرح مقاومت و آینده نسل‌های اسلامی می‌جنگیم.

وی تأکید کرد: اگر در عراق ملّت و جهادگران نمی‌جنگیدند و با وجود حمایت آمریکا و نوکران آن یعنی عربستان و ... از تکفیری‌ها چه اتفاقی می‌افتاد و آنها به دروغ می‌گویند علیه تکفیری‌ها می جنگند.

نعیم‌قاسم در رابطه با بحران یمن گفت: عربستان با استفاده از هواپیما، بمب جنایتهای وحشتناکی را انجام داده است و کودکان و زنان این کشور را به قتلگاه می‌برد حتّی یک اعتراض از طرف حقوق بشر اعلام نشده در حالیکه در مواردی اگر ناخنی از یک کودک کنده می‌شد آنها دم از حقوق بشر می‌زدند اما حالا سکوت اختیار کرده‌اند.

جانشین دبیرکل حزب‌الله لبنان در پایان خاطرنشان کرد: زمانی پیروز خواهیم شد که از خطّ مقاومت و جهادگران دفاع کنیم و زمانی شکست خواهیم خورد که میان خود فتنه‌گران را راه دهیم.

انتهای پیام/





اشتراک گذاری







۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن