واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ مرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۲۲ب.ظ)
تأکيد بر تبديل آموزشهاي فني و حرفهاي به گفتمان دولت و ملت موج - يک مقام مسوول در وزارت کار با تأکيد بر تبديل آموزشهاي فني و حرفهاي به گفتمان دولت و ملت از تدوين سند برنامه تحول مهارت فني و حرفهاي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، پوراندخت نيرومند، مقام مسوول در وزارت کار، از تدوين سند برنامه تحول مهارت فني و حرفهاي خبر داد و گفت: از شروط ورود کارجويان به بازار کار، کسب مهارتهاي لازم در شغل و پيشه است.
پوراندخت نيرومند با تأکيد بر تبديل آموزشهاي فني و حرفهاي به گفتمان دولت و ملت از تدوين سند برنامه تحول مهارت فني و حرفهاي خبر داد و گفت: با توجه به شرايط به وجود آمده جايگاه آموزشهاي فني و حرفهاي در ياري رساندن به نيروي کار جهت همراهي و هماهنگي با وضعيت کنوني، بسيار مهم است و در حقيقت همه افراد کشور به شرطي ميتوانند در بازار کار رقابت کنند که از مهارتهاي لازم در شغل و پيشه خود برخوردار و به تکنولوژي روز دنيا مسلط باشند.
اين مقام مسوول در وزارت کار اظهار داشت: با توجه به اين که امروزه اشتغال دانشآموختگان به دغدغه ملي تبديل شده و در کشور ما که رويکرد عدالت اجتماعي را دنبال ميکند، تلاش ميشود آموزشهاي فني و حرفهاي به گفتمان دولت و ملت تبديل شود و در همين راستا برنامههاي سند تحول مهارت سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور تدوين شده است.
وي با اشاره به طرحهاي مصوب شده در شوراي عالي اشتغال افزود: در راستاي اشتغالزايي جوانان و دانشآموختگان طرح توانمندسازي دانشجويان و دانشآموختگان کشور با رويکرد رفع نياز بازار کار به نيروي متخصص و ماهر توسط آموزش فني و حرفهاي تدوين شده که در صورت تصويب مصوبه و حمايتهاي لازم، به صورت آزمايشي اجرا خواهد شد.
معاون آموزش سازمان فني و حرفهاي کشور بر لزوم توجه به آموزش روستائيان، سکونتگاههاي غيررسمي و حاشيهنشيني شهرها تأکيد کرد و يادآور شد: اين طرح با هدف جلوگيري از مهاجرت روستائيان به شهرهاي کوچک و بزرگ اجرا ميشود.
نيرومند تصريح کرد: براي حفظ و نگهداشت روستاها که در توسعه پايدار نقش اساسي دارند بايد در سياستها و برنامهها اقدامات جامعي تدوين و اجرايي شود که توانمندسازي روستاييان، عشاير و مناطق محروم و مرزي کشور از اين جمله است.
وي در خصوص از بين بردن بيکاري در کشور بيان داشت: يکي از اقداماتي که بايد در کوتاهمدت انجام شود توسعه کسبوکارهاي کوچک و متوسط مشاغل خُرد و اشتغال خانگي است. اين استراتژي از جمله اصليترين استراتژي وزير، تعاون کار و رفاه است و مهارتآموزي دستاندرکاران کسبوکارهاي کوچک در اولويت کار اين سازمان قرار دارد.
اين مقام مسوول در وزارت کار با اشاره به طرح فاطر افزود: طرح فاطر در راستاي تحقق برنامههاي سال جاري سازمان آموزش فني و حرفهاي کشور مبتني بر سند تحول آموزشهاي فني و حرفهاي و سند مهارت و فناوري اين سازمان در حوزه زنان و خانواده، به منظور ايجاد زمينه توانمندسازي مهارتي فرزندان کارکنان در حرفهها و شايستگيهاي آموزشي مختلف تدوين شده و در صورت اجراي اين طرح فرزندان ماهري تربيت ميشوند که از هوش فني و حرکت بالاتر برخوردار خواهد بود.
اين مقام مسوول در وزارت کار افزود: به منظور ايجاد زمينه توانمندسازي مهارتي زنان در حرفهها و شايستگيهاي آموزشي مختلف با استفاده از ظرفيت آموزشي مراکز آموزش فني و حرفهاي برادران طرح انفال تدوين شده است.
وي تصريح کرد: افزايش گستره دورههاي آموزشي حوزههاي صنعت براي خواهران و در نتيجه ايجاد زمينههاي جديد کارآفريني براي خواهران، استفاده بهينه از ظرفيتهاي آموزشي موجود مراکز و کمک به اقتصاد خانواده از طريق امکان ايجاد زمينه اشتغال براي خواهران از اهداف اجراي طرح ملي آموزشي انفال است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]