تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826087675




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش بهره‌وری ارزان‌ترین روش برای رشد اقتصاد کشور |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: افزایش بهره‌وری ارزان‌ترین روش برای رشد اقتصاد کشور
کد خبر: ۵۲۱۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۸ - 03 August 2015


عضو کمیسیون کشاورزی،آب ومنابع طبیعی مجلس با یادآوری اینکه ارزانترین روش برای رشد اقتصادی افزایش بهره‌وری است،گفت: متاسفانه بهره‌وری به عنوان یکی از مهمترین محورهای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به حاشیه رفته و ما از ظرفیت بزرگی تحت عنوان هدفمندی یارانه ها دراین خصوص غافل شده ایم.

عباس پاپی‌زاده درگفت وگو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت،با یادآوری اینکه محورهای ابلاغی ازسوی رهبری به عنوان سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی کلیدواژه هایی هستند که در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی بسیار موثر هستند،گفت: بهره وری یکی از جدی‌ترین و مهمترین بندهای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که متاسفانه در اقتصاد ما تقریبا به حاشیه رفته است.

نماینده مردم دزفول درمجلس شورای اسلامی افزود: بهره وری یعنی اینکه ما بتوانیم از نهاده های موجود، محصول بیشتری را دریافت کنیم و زمانی این موضوع محقق می شود که ما از تکنولوژی‌های جدید با بهره وری بالا استفاده کرده و الگوی مصرف را رعایت کنیم.

 

افزایش بهره‌وری ارزان‌ترین روش برای رشد اقتصادی

عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس تصریح کرد: افزایش بهره وری که ارزانترین روش برای رشد اقتصادی است با تقویت عوامل تولید ازجمله توانمندسازی نیروی کار،ایجاد بستر رقابت بین تولیدکنندگان مختلف و استفاده از تکنولوژی حاصل و محقق می شود.

پاپی زاده افزود:نیروی انسانی توانمند درکشور به اندازه قابل توجهی وجود دارد و درهر حوزه ای که به بهره گیری از این پتانسیل توجه شده ،رشد قابل توجهی را شاهده بوده ایم.

این نماینده مردم درمجلس نهم ادامه داد:ثابت شده اگر به نیروی انسانی بها داده شود با رشد خوبی روبرو می شویم که پیشرفت درحوزه علوم زیستی و پزشکی و بومی شدن این علوم درکشوراز جمله آن است؛به طوری که تا سه دهه قبل باید از خارج کشور پزشک استخدام کردیم اما اکنون در سطح دنیا در حوزه علوم پزشکی حرفی برای گفتن داریم.

وی تاکید کرد: ایجاد رقابت بین تولیدکنندگان از دیگر راه‌های افزایش بهره وری در تولید است و اگر نتوانیم در داخل کشور چنین رقابت سالمی را بین تولیدکنندگان ایجاد کنیم،عملا فلسفه اقتصادی تولیدکردن از منظر تولیدکنندگان معنی نمی یابد.

 

غفلت ازظرفیت بزرگی تحت عنوان هدفمندی یارانه ها در اقتصاد کشور

 

 

پاپی زاده با انتقاد از اینکه استفاده از یک ظرفیت بزرگ تحت عنوان هدفمندی یارانه ها در اقتصاد کشور مورد غفلت  واقع شده است،افزود:اصل هدفمندی یعنی اینکه ما بتوانیم مردم را کمک کنیم تا از یارانه ای که به آنها تعلق می گیرد به بهترین نحو ممکن استفاده کنند و فراتر از آن ،حمایت از تولیدکنندگانی است که با بهره وری بیشتر کار کرده و با هزینه کمتری تولید می کنند.

وی افزود: اگر یارانه ها را به سمت تولید هدایت کنیم به نفع مردم خواهد بود و کالاها ارزانتر در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

 

تکیه اقتصاد مقاومتی بر تولید داخلی است

عضوکمیسیون کشاورزی،آب ومنابع طبیعی مجلس با تاکید بر اینکه تکیه اقتصاد مقاومتی بر تولید داخلی است ،افزود:هدفمندی  یارانه ها باید زمینه لازم برای حمایت از تولیدکنندگانی را فراهم کند که ما نیازمند  محصولات آنها هستیم و این محصولات در داخل کشور به اندازه کافی وجود نداشته و ناچار به واردات آنها هستیم.

این نماینده مردم در مجلس نهم ادامه داد:باید تولیدکنندگان محصولات اساسی و استراتژیک به وسیله منابع درآمدی هدفمندی یارانه ها تقویت شوند تا نیاز ما به تولیدات خارج از کشور کمتر شود.

پاپی زاده با بیان اینکه کشور ما یک کشور با ظرفیت بالا در حوزه تامین امنیت غذایی است،تصریح کرد: یکی از پتانسیل های خوبی که در این خصوص در اختیار داریم تنوع اقلیمی ایران است و ما جز 5 کشور متنوع اقلیمی دنیا هستیم به طوریکه که در فصول مختلف می توانیم نیاز غذایی کشور را تامین کنیم.

 

تولید 80درصد نیاز غذایی کشور در بخش کشاورزی/ افزایش بهره وری با استفاده از روش های نوین آبیاری و تولید

 

 

وی ادامه داد: با وجود اینکه ما یک کشور خشک هستیم ،منابع آبی ما 80 درصد نیاز غذایی ما را تولید می کند و این درحالی است که بهره وری آب در بخش کشاورزی 35 درصد است و این رقم در کشورهای اروپایی 65 درصد است اما با این وجود بازهم ما توانسته ایم 80 درصد موادغذایی را  در این بخش تولید کنیم.

عضو کمیسیون کشاورزی،آب ومنابع طبیعی مجلس افزود:  بنابراین اگر بازده آب  به  60 درصد افزایش یابد قطعا تامین امنیت غذایی در داخل کشور بسیار آسانتر خواهد بود.

پاپی زاده با اشاره به اینکه  بیشتر اراضی آبی کشور به سیستم و  تکنولوژی‌های روز مثل آبیاری بارانی، قطره ای و نواری مجهز شده اند،تصریح کرد: استفاده از این تکنولوژی‌ها باعث صرفه جویی قابل توجه آب در بخش کشاورزی شده واگر این سیستم ها توسعه یابد می توانیم اراضی را که تا به حال از آب بخش کشاورزی بهره مند نبودند را تحت پوشش قرار دهیم.

عضو کمیسیون کشاورزی،آب ومنابع طبیعی مجلس شورای اسلامی،تاکید کرد: استفاده از روش‌های نوین تولید مانند روش  گلخانه ای در یک واحد سطح،چند برابر مساحت آزاد محصول تولید می کند و از سوی دیگر با کاهش مصرف آب میزان بهره وری افزایش یافته و امنیت غذایی هم تامین می شود.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت،سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی ازسوی  رهبری معظم انقلاب  اواخر سال 1392 با هدف تأمین رشد پویا و بهبود شاخص‌های مقاومت اقتصادی و دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز بیست‌ساله، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی با رویکردی جهادی، انعطاف پذیر، فرصت ساز، مولد، درون‌زا، پیشرو و برون‌گرا ابلاغ شد.

بندهای سوم تا هفتم سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی موضوع بهره وری،توجه به تولید داخلی،توانمندسازی نیروی کار و افزایش تولید داخلی کالاهای اساسی را مورد تاکید قرار می دهد.

در این بندها محور قراردادن رشد بهره‌وری در اقتصاد با تقویت عوامل تولید، توانمندسازی نیروی کار، تقویتِ رقابت‌پذیری اقتصاد،ایجاد بستر رقابت بین مناطق و استانها و به کارگیری ظرفیت و قابلیت‌های متنوع در جغرافیای مزیت‌های مناطق کشور، استفاده از ظرفیت اجرای هدفمند‌سازی یارانه‌ها در جهت افزایش تولید، اشتغال و بهره‌‌وری، کاهش شدت انرژی و ارتقاء شاخص‌های عدالت اجتماعی، سهم‌بری عادلانه عوامل در زنجیره‌ تولید تا مصرف متناسب با نقش آنها در ایجاد ارزش، بویژه با افزایش سهم سرمایه انسانی از طریق ارتقاء آموزش، مهارت، خلاقیت، کارآفرینی و تجربه، افزایش تولید داخلی نهاده‌ها و کالاهای اساسی(بویژه در اقلام وارداتی)، و اولویت دادن به تولید محصولات و خدمات راهبردی و ایجاد تنوع در مبادی تأمین کالاهای وارداتی با هدف کاهش وابستگی به کشورهای محدود و خاص و تأمین امنیت غذا و درمان و ایجاد ذخایر راهبردی با تأکید بر افزایش کمی و کیفی تولید(مواد اولیه و کالا) مورد تاکید و توجه قرار گرفته است.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن