تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خدا قسم سه چيز حق است: هيچ ثروتى بر اثر پرداخت صدقه و زكات كم نشد، در حق هيچ كس ستم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1861001141




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مراسم رمضان در عراق/بارگاه ائمه (ع) میعادگاه روزه داران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گزارش اختصاصی ایرنا؛ مراسم رمضان در عراق/بارگاه ائمه (ع) میعادگاه روزه داران بغداد- ایرنا- گروه، گروه به صورت خانوادگی و هزار در هزار دور سفره بلند افطار، از نزدیکی های حرم تا نزدیکی های ایستگاه بازرسی باب المراد نشسته و در انتظار شنیدن صدای الله اکبر اذان مغرب هستند و چشم ها به گلدسته ها و گنبد طلایی امام کاظم و امام جواد(ع) دوخته شده است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، اکنون چند سالی است که عراقی ها، سفره های افطار خود را به کاظمین می برند؛ از دور و نزدیک می آیند و امسال تعداد نذری ها دو چندان شده است.
حاج محمد با همسر، عروس و نوه هایش آمده است. پسرانش اکنون در جبهه های جنگ علیه داعش هستند. او معتقد است که اینجا دم افطاری آرامشی دارد که هیچ کجا ندارد.
او و خانواده اش پس از بلندشدن صدای موذن، ابتدا دست به دعا برداشته و برای همه رزمندگان آرزوی پیروزی می کنند. با لبخندی می گوید استجابت دعا با زبان روزه بیشتر است.
در همان زمان که حاج محمد و خیل روزه داران در بیرون محوطه حرم مشغول باز کردن روزه هستند، هزاران نفر نیز در داخل حرم به نماز جماعت ایستاده اند و تولیت آستان کاظمین هم با آب و مقداری خوراکی سبک از روزه داران استقبال می کند.
مردان پیر و جوانی هم با لباس های نظامی دیده می شوند که غبار جبهه بر سر و رویشان هنوز دیده می شود. آنها مستقیم از مناطق عملیاتی نبرد با داعش و تروریست ها می آیند و قبل از رفتن به خانه ابتدا برای عرض ادب به پابوس امام جواد و امام کاظم (ع) می روند.
یک رزمنده میانسال می گوید، برای عرض سلام و ادب، مستقیم از جبهه به کاظمین آمده ایم تا به ائمه اطهار بگوییم که ایستاده ایم.
برخی خانواده های قربانیان جنایات داعش هم در اجتماع بزرگ زائران حضور دارند. یکی از آنها پدر یک قربانی پایگاه اسپایکر است؛ پایگاهی در شمال تکریت که در اولین روزهای سقوط موصل در خرداد سال گذشته شاهد یک فاجعه انسانی بود.
یک هزار و 700 نوجوان زیر 22 سال را درحالی که مسلح نبوده و خود را تسلیم کرده بودند، به قربانگاه بردند؛ سرهایشان را بریدند و یا به صورت جمعی تیربارانشان کرده و در گورهای جمعی دفنشان کردند.
حالا این پدر با گذشت یکسال هنوز داغش تازه است. وقتی از او خواستیم برای ما حرف بزند، گفت حرف زیاد دارم، اتفاقا آمده ام حرف بزنم، اما حرفهایم را گذاشته ام برای امامین جواد و کاظم(ع).
بعد از افطار حرم غوغا می شود. در مقابل دکه های امانات، صف های طولانی تشکیل می شود تا زائران حرم گوشی های موبایل خود را تحویل دهند و پس از آن صف دیگری در پشت ایستگاه بازرسی ورودی به داخل حرم برای بازرسی های دقیق تر تشکیل می دهند؛ بازرسی هایی با هدف جلوگیری از حوادث تروریستی که در این سالها بارها در اطراف حرم رخ داده و تعداد زیادی از زائران را به خاک و خون کشیده است.
تا دقایقی طولانی بعد از اذان همچنان متولیان دیگ های نذری سرگرم توزیع غذای گرم هستند و در عین حال، آن همه نذری باعث نشده که رستوران های کاظمین بی مشتری بماند.
پنجشنبه شب هیچ رستورانی در آستانه اذان جای خالی نداشت و جملگی از سوی مشتری هایی که از حدود یک ساعت پیش جا گرفته بودند، پر شده بود.
چهارشنبه شب و پنجشنبه شب این هفته، کاظمین بغداد شاهد حضور هزاران هزار تن از عاشقان اهل بیت (ع) بود که به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی(ع) در این منطقه از شمال بغداد گرد آمده بودند.
کربلای معلی و نجف اشرف نیز شب های پر ازدحامی از زائران دارند؛ زائرانی از خارج و زائرانی از سراسر عراق که بعدازظهر به راه می افتند و شب را در مجاورت امام علی(ع) و امام حسین(ع) و سایر ائمه بسر می برند.
اما سامرا؛ حرمین عسکریین این شبهای رمضان را همچنان مانند یک سال گذشته، میزبان رزمندگان است. آنها که در همین حوالی در سنگرهای نبرد علیه تروریسم به سر می برند و هرگاه برای استراحت به سامرا می آیند و یا در هر فرصتی که می یابند، به دور عسکریین (ع) حلقه می زنند، به نماز و دعا می ایستند و یاد دوستان شهید خود را نیز فراموش نمی کنند.
هنوز راه سامرا یک مسیر امنیتی محسوب می شود و برای زائران به صورت رسمی گشوده نشده است. دولت عراق تلاش دارد راه سامرا را در اسرع وقت با امنیت کامل باز کند تا هزاران هزار عاشق اهل بیت توفیق زیارت پیدا کنند.
خاورم*1*1770*1485 ** 2023


















13/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن