واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو:
میوههایی که مورد تایید آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو نیستند
میوههای زیادی به ویژه آنهایی که از مناطق مرزی به دست ما میرسند، مورد تایید آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو نیستند.
حسین رستگار مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو و در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران در خصوص برخورد قاطع با میوه های قاچاق گفت: بسیاری از میوهها بویژه مواردی که از مناطق مرزی به دست ما میرسد، مورد تایید آزمایشگاه مرجع سلامت غذا و دارو و وزارت کشاورزی نیست.
وی در ادامه افزود: سلامت میوهها تحت کنترل وزارت کشاورزی و آزمایشگاه مرجع سلامت است و بسیاری از میوههای مناطق مرزی مورد تایید ما و وزارت کشاورزی نیست چرا که از جنبه سلامت تایید نشدهاند.
رستگار با اشاره به صدمه زدن قاچاق میوه به اقتصاد مقاومتی و تولید داخل اظهار کرد: قاچاق میوه بسیار زیاد شده است که این موضوع برای اقتصاد مقاومتی و تولید داخلی ضرر دارد و باید با آن مقابله شود، زیرا میوههای قاچاق متولی مشخصی ندارد، اگر در صورت مصرف این میوهها برای کسی اتفاقی بیفتد به دلیل نبود منبع مشخص برای پاسخگویی دچار مشکل خواهیم شد.
وی همچنین عنوان کرد: از میوههای تایید نشده مرکبات هستند که بیش از حد مجاز از آفتکش برای رشد آنها استفاده شده است.
رئیس آزمایشگاه مرجع سلامت غذا و دارو ضمن تاکید بر طرح بررسی نمونهها در سطح عرضه (پیاماس) مطرح کرد: برنامه ما در خصوص بررسی نمونهها در سطح عرضه بسیار گسترده است که شامل مواد غذایی، میوهها و محصولات آرایشی بهداشتی میشود.
پیش از این حسین رستگار در تشدید بازرسی از محصولات ارائه شده در بازار جهت سلامت شهروندان تاکید کرده بود طرح بررسی نمونه در سطح عرضه پی ام اس نام دارد که 150 آزمایشگاه خصوصی در سطح کشور سلامت محصولات را کنترل می کنند که آنها نیز رتبه بندی شدهاند.
با توجه به اینکه انجام امور نظارتی آزمایشگاه ها در راستای سیاستهای دولت و مجلس است، لازمه تحقق این اهداف نیز بازرسی و نظارت کامل بر آزمایشگاههای همکار و مجاز است.
رستگار در پایان خاطر نشان کرد: محصولاتی که تاییدیه سازمان غذا و دارو را داشته باشند هیچ مشکلی ندارند، بهترین تجهیزات در آزمایشگاهها برای نمونه برداری های با دقت وجود دارند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
سیاست وزارت بهداشت در واردات دارو/۵ تا ۱۰ درصد سهم داروهای خارجی
راه اندازی مراکز سیار ارائه خدمات برای گروههای در معرض خطر ایدز/ کمبود داروی سلسپت برطرف شد
حمایت بیمهها از دستگاه قندخون نقش موثری در پیشگیری و کنترل دیابت دارد
شیرخشکهای رژیمی به کمک بیماران متابولیکی میآیند
وضعیت تامین داروهای بیماران ریوی/ داروها گران نیستند
کمبود داروی سلسپت برطرف شد
۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]