تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حكيم نيست آن كس كه مدارا نكند با كسى كه چاره اى جز مدارا كردن با او نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860423393




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«یکتا» رابطه تشکیلاتی با احمدی‌نژاد ندارد/ با دولت تقابل نمی‌کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: کامران دانشجو در جمع خبرنگاران:
«یکتا» رابطه تشکیلاتی با احمدی‌نژاد ندارد/ با دولت تقابل نمی‌کنیم

کامران دانشجو


شناسهٔ خبر: 2779891 - دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۲
سیاست > احزاب و تشکلها

وزیر علوم دولت دهم با بیان اینکه «یکتا» با رئیس‌جمهور سابق رابطه تشکیلاتی ندارد گفت: ما با دولت تقابل نمی‌کنیم و برای همه مسائل برنامه داریم و اگر دولت بخواهد در اختیارش قرار می دهیم.. به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو عصر امروز در حاشیه همایش سراسری «یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی» (جبهه یکتا) که در محل یادمان شهدای هفتم تیر برگزار شد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره ماهیت جبهه یکتا و اینکه چرا این جبهه از افراد تشکیل شده در حالی که معمولا جبهه متشکل از احزاب است، پاسخ داد: ما یک عده یارانی هستیم که با هم نشسته‌ایم، اما شما اسم جبهه از این تجمع ندیده‌اید.وی در پاسخ به این سئوال که آیا می‌توان «یکتا» را جمع دولت‌های نهم و دهم منهای احمدی‌نژاد دانست؟ تصریح کرد: نه! یکتا، یکتا است؛ یعنی یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی.وزیر علوم دولت دهم در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره وجه تمایز «یکتا» با سایر احزاب اصولگرا و اینکه چرا «یکتا» به سمت احزابی مانند موتلفه نرفته است گفت: ما تصور می‌کنیم که اولا جمعی هستیم که در آن تجربه وجود دارد و ثانیا افرادی در جامعه هستند که از نظر سنی قدری جوان‌تر هستند و انرژی بیشتری دارند. افراد و تشکل‌هایی هم که شما اسم بردید، حتما به ما کمک خواهند کرد و ما هم در همان مسیر حرکت می‌کنیم تا بتوانیم خدمت بی‌منتی به مردم ارائه دهیم.دانشجو تاکید کرد: راهمان هم این نیست که با دولت تقابل داشته باشیم؛ ما برای همه مسائل برنامه داریم و اگر دولت هم بخواهد این برنامه را در اختیارش می‌گذاریم و به آن کمک می‌کنیم، اما نقد منصفانه هم می‌کنیم، چون آمده‌ایم که به دولت کمک کنیم.وی همچنین درباره برنامه انتخاباتی «یکتا» نیز عنوان کرد: ما هنوز درباره انتخابات هیچ صحبتی نکرده‌ایم.وزیر اسبق علوم همچنین در پاسخ به سئوالی درباره رابطه «یکتا» با احمدی‌نژاد، گفت: «یکتا» هیچ رابطه تشکیلاتی با آقای احمدی‌نژاد ندارد.دانشجو درباره نسبت جبهه «یکتا» و جبهه «پایداری» نیز تصریح کرد: پایداری نیز یکی از جبهه‌های اصولگرا است که در مسیر اصولگرایی حرکت می‌کند، ما نیز در مسیر اصولگرایی حرکت می‌کنیم.وی همچنین افزود: ما هیچ نشستی با آقای احمدی‌نژاد نداشته‌ایم.وزیر اسبق علوم در پایان در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید آیا آقای احمدی‌نژاد را در کنار مشایی قبول دارید یا بدون مشایی؟ اظهار داشت: من پاسخم را دادم.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن